® E-bay - тема 44

• 35 880
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Продавача ми каза, да натисна buy now и на двете  и после да изчакам инвойс от него заедно с пошенските. Така става ли?

# 571
  • Пловдив
Продавача ми каза, да натисна buy now и на двете  и после да изчакам инвойс от него заедно с пошенските. Така става ли?

да  Peace

# 572
Още един въпрос  Crazy
Нали когато ми искат PayPal ID трябва да дам имейла ?

Аз да си повторя питанката  Blush

# 573
Купих ги. Peace Сега ми стоят като неплатени в ebay. Rolling Eyes

# 574
  • на кой му пука, майна
Купих ги. Peace Сега ми стоят като неплатени в ebay. Rolling Eyes

Да. Така ще стоят докато не ги платиш  Simple Smile Изчакай инвойс от продавача и плати   Simple Smile

# 575
Надявам се последен въпрос  Embarassed - Ще платя с нареждане през пей пал от send money и после ebay item, така ли? newsm78

# 576
Още един въпрос  Crazy
Нали когато ми искат PayPal ID трябва да дам имейла ?

Аз да си повторя питанката  Blush

Да.

# 577
ами търсих една определена марка - MOSCHINO.Но като гледам повечето яки работи на хубави цени са от Китай:)
www.like.co.uk  тук се търси по изображение, под всеки артикул изписва сайта, от който можеш да го закупиш. Доста от стоките са от ибей, амазон и много други, а за дизайнерските дрехи мисля, че е италиянски сайта (yoox..- нещо си), доставка до БГ не знам имат ли всички.

smihesorry , че не е много по темата

# 578
 Peace Малейна ,Klarisina   bouquet   bouquet   bouquet -този сайт определено ще свърши работа-добри са условията им,но отивам да издиря и спеца в пазара от немско-Дуранго Laughing

# 579
  • на кой му пука, майна
Надявам се последен въпрос  Embarassed - Ще платя с нареждане през пей пал от send money и после ebay item, така ли? newsm78

Не. Когато ти изпрати инвойс там ще има опция "плати", като я натиснеш, сайта ще те препрати в PayPal където ще си въведеш паролата и ник нейма и автоматично ще се плати сумата. Ти просто трябва да натискаш pay.

Всичко е направено така, че ти само трябва да следваш указанията през които те превежда сайта, а те са лесни и разбираеми  Simple Smile

# 580
Здравейте мами.Как трябва да се потвърди кредитната карта.Продавача ми иска да потвърдя кредитната карта за да ми върне пари.

# 581
  • Шумен
Здравейте мами.Как трябва да се потвърди кредитната карта.Продавача ми иска да потвърдя кредитната карта за да ми върне пари.

Как така, нещо се е объркал. През PayPal ли ще ти върне парите??

# 582
В кой пощенски клон в София си чакате пратката. Аз лично ползвам телефона на нашата поща, а последната ми пратка от Англия пристигна за 4 работни дни, вярно след празниците, ама все пак от 21.12 са доста дни.

Чакам я в пощата на Бизнес парка, днес жената провери и нямаше нищо за мен. Продавачът каза, че ги е изпратил на 23/12 ... доста си закъсняват, ако изобщо дойдат

# 583
Момичета, днес спечелих два телефона, платих ги веднага. Получих мейл от йбей, че съм ги спечелилиа и мейл от пейпал, че съм платила. Сега като си влезнах в акаунта никъде не се виждат, нито в спечелените артикули, нито там, където трябва да оставя фийтбек. Какво се случи?  Praynig

# 584
  • Варна
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii
А колко плати за доставка? Понеже вчера му писах да ми даде цена за доставка и ми отговори 1.95, а сега гледам 2.95!  newsm78 newsm78 newsm78
1,95. Въведох я ръчно. Не ми е излизала автоматично. Къде ги виждаш тези 2.95? Ако много сме го "налазили" може и да е решил да се възползва, което не говори добре.

Цвете, за ДДС не знам, ама нали видя, че няма зареждачка Peace.

До къде е доставката? На мен ми отговори че праща само до UK

Общи условия

Активация на акаунт