The Time Traveler's Wife / Жената на пътешественика във времето

• 2 382
  • 9
  •   1
Отговори

• Заглавие: The Time Traveler's Wife / Жената на пътешественика във времето
  • Година: 2009
  • Държава: САЩ

• Режисьор: Роберт Швентке
  • Сценарист(и): Брус Джоел Рубин
  • В ролите: Рейчъл Макадамс, Ерик Бана, Рон Ливингстън, Стивън Тоболовски, Алекс Ферис, Мишел Нолдън, Джейн Маклийн, Бруклин Прулк
  • Времетраене: 107 минути

• Трейлър: Цък

• IMDb: Цък
  • Оценка в IMDb:  7.2/10   6,763 гласове

• Резюме:
    Жената на пътешественика във времето” разказва за забележителната любов на Хенри Детамбъл и Клеър Абшир.
    Tой е смел библиотекар, с авантюристичен дух, който не по свое желание пътува във времето.
    Тя е художник, чийто живот е съвсем обикновен.
    Тяхната изключителна любовна история издържа на времето и хваща двамата влюбени в невъзможен романтичен капан.

Източник

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 12:28 от loopi

# 1
  • в мъжки прегръдки
Първа записана.
Гледах филма. Струва си отделеното време и билета за кино. Харесаха ми и историята, и играта на актьорите. Препоръчвам го. 

# 2
За сега запис, че не съм го догледала, стигнах средата, за сега много ми допада  Peace

# 3
  • Пловдив
Много ми хареса,малко фантазии,ама е хубав.

# 4
Актьорската игра е уникална, Ерик Бана е един от отличните актьори!!!
Тоя човек е нещо като Мел Гибсън и Брус Уилис (просто нямат лош филм)!!!

#2gunfire

# 5
Някой който го е разбрал моля да напише нещо,че аз каквото разбрах-разбрах и доста неща ми харесаха,има и такива,които ме смущават,
но след второто гледане видях,че всъщност главния герой беше прострелян не от кой да е,а от бащата на жена му... newsm78

# 6
h_o_p_e , кажи какво те смущава да го обсъдим, дето се вика  Mr. Green
И вярно, че няма лош филм човекът, или аз не съм гледала такъв. Онази вечер гледах Мюнхен, какъв е младеж там Laughing

# 7
  • Срещу планината:)
Кажете дъщерята на Хенри,какво и беше по специфицното при пътуване?

# 8
  • Sofia
И аз го гледах, хубав беше филмът. Само едно не разбрах - като се връщаше в детството на жена си, й е казвал кога точно ще дойде, а после не останах с впечатление, че е успял да разбере откъде е знаел в колко часа ще пътува във времето. Нещо ми се губи този момент, само доктора се спомена и дотам...

# 9
И на мен ми хареса филма, накрая даже малко си поплаках...   Blush

Общи условия

Активация на акаунт