Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 448
  • 635
  •   1
Отговори
# 180
Моето мнение за Шисейдо е почти идентично като на Ji....Малко е останало в продуктите им от японското качество, затова тук и в Европа се котират повече отколкото в Азия...
ljuskata, ако си родила скоро или преди около година и нещо е нормално кожата ти да избива било то с петна или пъпки. Едно раждане си е голям стрес за тялото-пада коса, кожата направо изведнъж се състарява...Но след време нещата се нормализират, макар и бавно и за различен период от време...Наистина ли си се ориентирала към Шисейдо?

# 181
От Bobodаve съм купувала, но много отдавна и не помня подробности, май изпращаха цената на доставката чрез мейл след поръчване, и ставаше тромаво. Но цените на доставката не са високи; ако се съди по таблицата в сайта, почват от $ 3.
За същите азиатски марки провери и www.facial-shop.com, където доставката е безплатна, ако си спомням правилно. Също, www.adambeauty.com, www.ichibankao.com, www.imomoko.com (много подобен е на Саса). Цените на доставката са все символични.

# 182
От Bobodаve съм купувала, но много отдавна и не помня подробности, май изпращаха цената на доставката чрез мейл след поръчване, и ставаше тромаво. Но цените на доставката не са високи; ако се съди по таблицата в сайта, почват от $ 3.
За същите азиатски марки провери и www.facial-shop.com, където доставката е безплатна, ако си спомням правилно. Също, www.adambeauty.com, www.ichibankao.com, www.imomoko.com (много подобен е на Саса). Цените на доставката са все символични.
Мадам Мираж , благодаря!!! HugЩе ги разгледам подробно!!!
  bouquet

# 183
# 184
  • София
Ааа, не съм се ориентирала - ДЕЗОРИЕНТИРАЛА СЪМ СЕ! Родих преди почти 3 години, нямах проблеми с кожата във връзка с това, но пък с косата... да не ви разправям...
НЕ знам за Шисейдо, успоредно с това търся много други - последно на Ювена съм хвърлила око. Но и там консултацията по магазините е потресаваща - опитват се да ми продадат каквото и да е - от серия за превенция до серия за жени в менопауза ooooh!
Търся неща, които мога на място, а не в мрежата, да си купя за начало, а ако ми допаднат, може по-натам да ги купувам и по нета...
И за Сисли точа ножа...  Crazy

# 185
  • In The Middle Of Nowhere
Доволни ли сте от някоя почистваща маска подходяща з а мазна кожа  Rolling Eyes

# 186
  • Има много детски смях.
Днес пуснах една поръчка.
Дано дойде в пощата. Че до Митница не ми се разкарва  Praynig

# 187
  • София
Доволни ли сте от някоя почистваща маска подходяща з а мазна кожа  Rolling Eyes
НА Darphin . НЯмам време днес да търся линк, но Дарфен имат само 1 почистваща маска, виждала съм я в ягодката. Това е маска, от която съм изключително доволна - посвива порите (чудеса не прави де), матира, избистря тен и успокоява. И не пресушава, не се гипсира на лицето гадно... Мирише хубаво. Докато повечето почистващи маски на моята кожа действат не разкрасяващо - където имам пъпка я раздразват и става още по-зле, дехидратират ми лицето, стават ми бръчици от тях, кожата ми на места се зачервява...

# 188
  • In The Middle Of Nowhere
ljuskata, Благодаря ти ще я потърся  Peace

# 189
  • Варна
Момичета, коя е 3тата стъпка на Клиник за кожа, която се омазнява в Т-зоната, а е със сухи бузки  Crazy

# 190
Момичета, коя е 3тата стъпка на Клиник за кожа, която се омазнява в Т-зоната, а е със сухи бузки  Crazy

аз ползвам лосиона, гела ми е недостатъчен Peace

# 191
  • Варна
Ама кой...искам линк...изобщо не мога да се ориентирам  Blush

# 192
Ама кой...искам линк...изобщо не мога да се ориентирам  Blush

http://us.strawberrynet.com/skincare/clinique/dramatically-diffe … ing/50167/#DETAIL дзяк Wink

# 193
  • Габрово
Аз предпочитам гела, лосиона ми идва тежък и не попива добре. Peace
Извод: вземи си тестерчета и от двете и пробвай коя е твоята 3-та стъпка!  bouquet

# 194
  • Варна
А сега ме объркахте още повече... и двата линка не са ли за различен тип кожа...Crazy аз имам тестер, но не мога да се ориентирам какво ползвам...уужас много съм зле  Blush

Общи условия

Активация на акаунт