Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 445
  • 635
  •   1
Отговори
# 45
не, от викторията беше, но там си беше резултат от отказ да платя на юпс една камара пари да ми освободят...както и да е, системата в митница софия работи на пълни обороти иначе се пищолят че сменяли кадри и спирали корупцията но няма да коментирам...

за ддс-то, трайте си и не се разправяйте по пощенските клонове, че ще събудите заспалото куче, не вярвам някой пощенски служител да седне да чете закон за ддс, като се сетя докато ми обработват пратките какъв зор е да вкарат данните в компютъра, представям си ако трябва да ми оформят и митнически документи...единствения вариант е да ни карат да ходим да си вземаме всички поръчки от митницата, но там пък е така или  иначе лудница..

# 46
  • София-Лагера
А по кутиите на Саса пише ли нещо?

Мен точно това ме притеснява, аз чакам 3 кутии от саса като само едната е на стойност 192 долара  Sick Всичко си пише отпред на кутията - цялата стойност  ooooh!, че и вътре има фактура с цените, направо не ми се мисли
ужаст Sick

# 47
  • София
Може и да минем между капките  и да се разминем, защото и аз досега не съм срещала цена на кутии от ягодка а последната поръчка си я взех на 30.12

# 48
Момичета, току що си получих кремчетата от ягодка, поръчката ми беше за близо 200лв и се притеснявах за плащане на ДДС. Пристигнала е в Бг на 02.01  Никой нищо не ми е поискал при получаването в пощата Peace
и колко от вас са сигурни в тази информация, която се пусна, до колко е истина цялата работа Thinking май не е много ясно...

# 49
Добре де, аз искам да поръчвам от Ягодка, ама ако трябва да плащам ДДС...То тогава няма много смисъл.

# 50
Момичета, току що си получих кремчетата от ягодка, поръчката ми беше за близо 200лв и се притеснявах за плащане на ДДС. Пристигнала е в Бг на 02.01  Никой нищо не ми е поискал при получаването в пощата Peace
и колко от вас са сигурни в тази информация, която се пусна, до колко е истина цялата работа Thinking май не е много ясно...
Абе сигурна е информацията .

# 51
Абе сигурна е информацията .

работата е истина на теория, ама ако не спрем да го разнасяме пощаджиите ще се разсънят и ще стане и на практика Rolling Eyes

Добре де, аз искам да поръчвам от Ягодка, ама ако трябва да плащам ДДС...То тогава няма много смисъл.

ами недей Laughing

# 52
Моля за някакви отзиви за тези ФДТ,че се двуомя, аз съм със смесена кожа,  първият е май за такава, но вторият не мога да разбера какво представлява, никак не ми  се получава с английският  за съжаление, но втория ми звучи доста по- добре, доколкото успявам да смогна с четенето, но пък да не взема да лъщя ...
http://www.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/equalizer-smart … 0--/93301/#DETAIL
http://www.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/futurist-makeup … -02/26524/#DETAIL
  Аз лично ще си поръчам пак нещичко пък ще видим Rolling Eyes

# 53
втория мисля че е за по- зряла кожа, но го говоря по спомен от минали коментари newsm78 а на ЕЛ аз да питам как са фдт-ните, сега съм с на клиник за тип 1, кожата ми е тип 2 по принцип и ми е що- годе добре, ама пак на моменти ми изсушава прекалено Rolling Eyes

# 54
skrita Fusta супер темичка    bouquet

записвам се момичета и аз да ви следя Hug

# 55
Момичета от дриг форум също си е получило пратка за над 100$ без проблеми.Според мен слагат ддс само на пратки,които отиват на митницата,а от ягодка идват като малък пакет в пощата.  Rolling Eyes Praynig

# 56
Да точно така е,въпроса е да продължават да идват в пощата, като малки пакети и тогава няма да плащаме нищо.

# 57
И да не раздухваме повече темата, че не се знае мин.Дянков може да чете  smile3520

# 58
Предлагам да си изтрием всички мнения свързани а "онази" тема.  Mr. Green  Blush

# 59
И да не раздухваме повече темата, че не се знае мин.Дянков може да чете  smile3520

може да е зает да готви Laughing

Общи условия

Активация на акаунт