Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 448
  • 635
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте, някоя от вас имала ли е проблеми с достъпа до Strawberrynet? На мен ми изписва следното нещо:
 Access Denied
You don't have permission to access "http://strawberrynet.com/skincare/clinique/7-day-scrub-cream-rin … ff-formula/13232/" on this server
Чудя се дали е от доставчика или нещо друго....

# 556
Здравейте!
Моля ако някой пуска поръчка от САСА да ме има в предвид.
Мнооого благодаря!!!    bouquet

И аз имам желание да се включа.   bouquet

И аз  Laughing
Ами хайде всеки да каже какво си е избрал и да пуснем една поръчка Simple Smile
Аз нямам проблем да поръчам с моята кредитна карта, само остава да ми кажете как процедирате с парите за вашите поръчки. Превеждате ги по банкова сметка, или се срещаме и ми ги давате в брой?   bouquet

Както кажеш така ще направим.  Mr. Green
Аз лично съм си харесала неща за към 30 долара.
Да казват и другите момичета какво искат и да пускаме поръчката  Praynig

# 557
Здравейте!
Моля ако някой пуска поръчка от САСА да ме има в предвид.
Мнооого благодаря!!!    bouquet

И аз имам желание да се включа.   bouquet

И аз  Laughing
Ами хайде всеки да каже какво си е избрал и да пуснем една поръчка Simple Smile
Аз нямам проблем да поръчам с моята кредитна карта, само остава да ми кажете как процедирате с парите за вашите поръчки. Превеждате ги по банкова сметка, или се срещаме и ми ги давате в брой?   bouquet

Както кажеш така ще направим.  Mr. Green
Аз лично съм си харесала неща за към 30 долара.
Да казват и другите момичета какво искат и да пускаме поръчката  Praynig

Крема, който аз искам също е 31 долара. До тук станаха 60 долара. В сайта продължава да пише, че доставката е безплатна при поръчка над 75 usd, но някъде във форума срещнах пост, в който пишеше, че е над 100 usd, така че за да не рискуваме нека се съберем повече, за да не ни набутат такса Simple Smile

# 558
Крема, който аз искам също е 31 долара. До тук станаха 60 долара. В сайта продължава да пише, че доставката е безплатна при поръчка над 75 usd, но някъде във форума срещнах пост, в който пишеше, че е над 100 usd, така че за да не рискуваме нека се съберем повече, за да не ни набутат такса Simple Smile

Над 100 дол. е безплатна доставката за БГ. Малко по-късно ще ти пиша на лични  Peace

# 559
  • София
искам и аз да се включа.... Praynig
ще пиша на лични....

# 560
Irresistible Me,
Много бих се радвала, ако има възможност и мен да включите с нещо за 32,50$  Praynig
Пиша ЛС

Ех...сега видях, че става дума за Саса  Confused  То от мерак да не изпусна поръчка за Ягодката..
Така, че отпадам, извинявайте. Но ако някой пуска от Ягодка - на линия съм!

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 19:13 от Анонимен

# 561
Момичета дайте нещо хубаво и изгодно от Ягодата или Саса   bouquet

# 562
Добро утро дами,
моля Ви да ми кажете дали е нормално да има в статуса на поръката ми на 4 ти ден това
Awaiting customs clearance  - Очаква митническото оформяне
Благодаря Hug

# 563
  • Пловдив
Колко време горе-долу след като се появи в БГ пощи една поръчка си я получавате?   Hug

# 564
  • София
Цитирам се и тук:
Момичета многоооо мноооого ама наистина много си търся това:

Ако някой го е засичал в някой сайт на приемлива цена или пък го има и му се разделя с него нека сподели  Hug

# 565
На кой мейл да пиша за неполучена пратка?

# 566
  • Пловдив
Искам да изкажа благодарност към tedd   Днес си получих пакета,който тя поръча на 15.05-парфюм с козметика    smile3525

# 567
  • София
добре де, някой може ли да ми каже за колко време ориентировъчно пристигат нещата от SASA. Готова съм и аз да пусна поръчка, обща или не.... Но наистина искам да знам за колко време пристигат Rolling Eyes

mucko - твоята поръчка от САСА или от Ягодка е?

# 568
добре де, някой може ли да ми каже за колко време ориентировъчно пристигат нещата от SASA. Готова съм и аз да пусна поръчка, обща или не.... Но наистина искам да знам за колко време пристигат Rolling Eyes

mucko - твоята поръчка от САСА или от Ягодка е?

За около месец идват нещата от Саса. Може и по-малко, според зависи.   Peace

# 569
  • София

За около месец идват нещата от Саса. Може и по-малко, според зависи.   Peace
благодаря, frig!

Общи условия

Активация на акаунт