Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е новият закон за ДДС и какви са неговите последици за поръчките от чужбина?
Какво е значението на стойността на пратката и как се обработват пратките от Ягодка и Саса?
Какви са преживяванията на други хора при поръчка от Strawberry и Sassa?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е новият закон за ДДС и какви са неговите последици за поръчките от чужбина?
Новият закон за ДДС се прилага за стоки, внесени от страни извън ЕС, обхващайки всички държави извън ЕС. Съгласно закона, стоки на стойност до 30 лева могат да бъдат внесени безмитно. За нетърговски стоки, изпратени от трета страна или територия от физическо лице на друго физическо лице в страната без заплащане от получателя, стойността на пратката трябва да е до левовата равностойност на 45 евро.
-
Какво е значението на стойността на пратката и как се обработват пратките от Ягодка и Саса?
-
Какви са преживяванията на други хора при поръчка от Strawberry и Sassa?
-
Какви са препоръките за козметични продукти като фон дьо тен и спирала?
-
Какви са последиците от прилагането на закона за облагане на пратки извън ЕС?

Още не е влязла в руските пощи, а минаха повече от две седмици. До момента не помня да е имало такова забавяне и се чудя дали да им пиша на тези от ягодка. Имате ли представа дали това забавяне ще продължи, за да знам вече да поръчвам няколко месеца предварително

, вчера пуснах поръчка, пратиха ми мейл с номер и като го въведа за проверка ми изписва невалидна поръчка