Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 445
  • 635
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз пък бях забравила, че ще имам и подарък в последната ми поръчка и съм го изхвърлила.....чак като се зачетох в листа от Ягодка с артикулите се сетих каква съм я свършила, ноооо здраве да е  Crazy

# 256
Днес си вземах пакета от моята поща,след 20 дена чакане,страхотна маска на DDF за минимизиране на порите си поръчах ,вече я пробвах и съм възхитена как изравнява кожата и свива порите.

# 257
онази дето много я приказвахме ли?дай линк ако не е тя Laughing

# 258
  • София
Днес си вземах пакета от моята поща,след 20 дена чакане,страхотна маска на DDF за минимизиране на порите си поръчах ,вече я пробвах и съм възхитена как изравнява кожата и свива порите.

Коя е тази маска, може ли линк  Simple Smile

# 259
ето линка ,да точно която я говорихме,и се бях притеснила дали ще е ефикасна.
http://oth.strawberrynet.com/skincare/ddf/blemish-minimizing-mask/94974/#DETAIL

# 260
Здравейте момичета Hug
Аз вече сериозно започнах да се притеснявам. Направих поръчка на 17.01, имаше продукт за подарък на моя близка, която тази седмица има рожден ден ooooh! Още не е влязла в руските пощи, а минаха повече от две седмици. До момента не помня да е имало такова забавяне и се чудя дали да им пиша на тези от ягодка. Имате ли представа дали това забавяне ще продължи, за да знам вече да поръчвам няколко месеца предварително Laughing
Благодаря на всички  bouquet Hug

# 261
  • София
Здравейте момичета Hug
Аз вече сериозно започнах да се притеснявам. Направих поръчка на 17.01, имаше продукт за подарък на моя близка, която тази седмица има рожден ден ooooh! Още не е влязла в руските пощи, а минаха повече от две седмици. До момента не помня да е имало такова забавяне и се чудя дали да им пиша на тези от ягодка. Имате ли представа дали това забавяне ще продължи, за да знам вече да поръчвам няколко месеца предварително Laughing
при мен има същото забавяне само ,че мойта поръчка е от 18.01
четох преди два дена в някоя от темите ,че на едно момиче също са и забавили с около 3 седмици поръчката,,но го е получила

# 262
  • София
Зарових се да чета в старата тема и видях интересно мнение относно корейската и японската козметика. Бих искала да помоля дамата, която им по-подробна информация за корейската козметика, да ме насочи към продукти с такъв произход  за 27 г.    bouquet Много благодаря или както казват корейците Камсахамнида (пиша го на бг. защото едва ли ще се прочете на корейски  Mr. Green)

# 263
Здравейте момичета Hug
Не се притеснявай и моята поръчка е от 17.01. и вчера се появи в руските пощи Peace
Аз имам един въпрос newsm78, вчера пуснах поръчка, пратиха ми мейл с номер и като го въведа за проверка ми изписва невалидна поръчка newsm78, не съм получила и втори мейл с трекинг /или там както се казва/ номера, а иначе веднага ми дръпнаха паричките.

# 264
това на каква цена е по принцип http://us.strawberrynet.com/skincare/clinique/turnaround-15-minu … ial/49717/#DETAIL и за каква кожа е? newsm78

# 265
П,изнавам, че съм изчела само послдените две станици, моля накой да ми отговори.
Получавали ли сте поръчки  в последните 1- 2 седмици за над 120 долара? Искали ли са ви мита и ДДС? Спирали ли са ги на митници?

# 266
П,изнавам, че съм изчела само послдените две станици, моля накой да ми отговори.
Получавали ли сте поръчки  в последните 1- 2 седмици за над 120 долара? Искали ли са ви мита и ДДС? Спирали ли са ги на митници?
По принцип се разбрахме да не споменаваме ДДС-та митници и прочие  Mr. Green
Защо сумата да е над 120 дол?
Получих скоро за около 60 дол. в пощенския клон.

# 267
Защото евентуалната ми поръчка ще е горе-долу за толкова с отстъпката Laughing

# 268
  • Варна
Ако от първоначалната страница на сайта си задала цените ти да бъдат показвани в US$ ( както е при мен) то цената на този продукт е 35.00.$.
Според условията на сайта при поръчката на 3 продукта ( без значение кои ) получаваш -5% отстъпка.  Peace
Предполагам че става за всеки тип кожа ....

# 269
Наоми зесега нещата са си постарому  Praynig

Ако от първоначалната страница на сайта си задала цените ти да бъдат показвани в US$ ( както е при мен) то цената на този продукт е 35.00.$.
Според условията на сайта при поръчката на 3 продукта ( без значение кои ) получаваш -5% отстъпка.  Peace
Предполагам че става за всеки тип кожа ....
Тя може би пита за цената  преди отстъпката нещо към 50дол. ми се върти .

Общи условия

Активация на акаунт