Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 445
  • 635
  •   1
Отговори
# 300
http://oth.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes-rich/57667/#DETAIL
http://oth.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes/13241/#DETAIL
 Искам да ви попитам кое от тези две кремчета е по- подходящо за по- зряла кожа около очите с фини бръчици на 35 години съм, благодаря ви предварително!

Първото е по-добро,защото е крем и по-добре хидратира Peace.Второто е гел и е по подходящо за лятото.Много зависи и какъв е околоочният контур.В смисъл ако е по сух,гелът ще идва слабо овлажняващ.Въпреки това си мисля,че не помага много на бръчките.
Благодаря ти   bouquet ами ще се оставя на илюзията, нали трябва да си похарча парите за пуста хубост Flutter  Laughing

# 301
опитвам  се от  сутринта  да  си  проверя пратка през  руските  пощи  и  не  мога- сайта  им  не  работи. Знае  ли  някой  нещо  по  въпроса?

# 302
Аз преди време писах на тези от ягодка с молба за разяснение относно голямото забавяне и те ми отговориха като минат 2 работни седмици пак да им пиша. Минаха 2 работни седмици и пак им писах-чакам отговор  ooooh! на мен също не ми се отваря сайта на РПощи. вече не знам кога да очаквам нещата, а всичко ми свърши Rolling Eyes Момичета, дали имате представа това забавяне дали ще продължи и в бъдеще, че направо не знам как да поръчвам, по-точно колко предварително   bouquet

# 303
Момичета, да Ви попитам дали е така:
Ако в поръчката от ягодка има парфюм ( тоест няколко продукта + парфюм), то в такъв случай през шведските пощи ли минава ? Мисълта ми е дали в този случай ще стане по-бързо отколкото през руските...  Thinking Защото предишната ми поръчка беше парфюм + 2 крема и дойде за няма и 10 дни. За да знам в бъдеще да слагам по един парфюм, ако ми е много спешно  Rolling Eyes

# 304
  • София
Ако в поръчката от ягодка има парфюм ( тоест няколко продукта + парфюм), то в такъв случай през шведските пощи ли минава ?
Да, всичко идва в една пратка през шведските пощи.
Аз обаче се чудя като идва от Швеция не би трябвало да се плаща ДДС....но май на кашончето си пишеше Хонг Конг....та мисълта ми е дали ще отиват на митница пакетчетата над 15 лв?

# 305
  • Габрово
Ето новият линк за проследяване в Руските пощи: http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=RP/SERVISE/RU/Ho … tuslug/TrackingPO

# 306
# 307
  • София
Видяхте ли новите unboxed?
Пуснали са Turnaround 15-Minute Facial Mask на Clinique
http://us.strawberrynet.com/skincare/clinique/turnaround-15-minu … /75430/?CatgId=66

# 308
аааааааааа как можа  #Cussing out картата ми е на минус #Cussing out

# 309
  • София
Аз даже две поръчах  Grinning
Миналия път когато я пуснаха на тази цена (около март месец миналата година май беше) се изчерпа за един ден, затова реших сега да ви кажа, ако някоя я иска....

# 310
  • Варна
Не съм ползвала тази маска, какво и толкова хубавото? Може и аз да си поръчам.. ако са останали.

# 311
Аз даже две поръчах  Grinning
Миналия път когато я пуснаха на тази цена (около март месец миналата година май беше) се изчерпа за един ден, затова реших сега да ви кажа, ако някоя я иска....
'
За всякакъв тип кожа ли се препоръчва маската ?
Не съм я позвала ако може малко  информация да дадете ,става  ли за суха кожа ?

# 312
Не съм ползвала тази маска, какво и толкова хубавото? Може и аз да си поръчам.. ако са останали.

изравнява тена на кожата, аз поръчах от саса едни като тестерчета по 15мл и така ме е яд че не изчаках малко Tiredдано половинката отпусне малко бюджет въпреки че прекалих отдавна Blush

# 313
някой желаещ да се включи в моята поръчка за 15% отстъпка има ли Laughing маската още я има Laughing

# 314
  • София
Вчера получих поръчка от 22.01. на стойност 33 долара.
Взех си я от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт