Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 598
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък си харесах вече няколко неща и мисля в понеделник да ги поръчам, да не вземат да се изчерпят номерата докато чакам по-големи намаления!

# 16
  • Sofia
И аз чакам по-големи намаления Laughing

# 17
  • София
За много години  Hug

# 18
Честита Нова 2010 год.,момичета!!!!
Някой знае ли кога са големите намаления в asos?
Съвсем скоро трябва да почнат.

# 19
 Laughing познайте за какво се нареждам и аз... !?

# 20
  • София
За много години! Аз се чудя дали да поръчвам или да чакам по-големи намаления с риск да свършат номерата? Някой знае ли как е било миналата година по това време - имало ли е още намаления?

# 21
  • в реалността
Здравейте мацки, За много години живи и здрави.Не съм пазарувала досега от този сайт и много моля някоя мацка ако има желание да ме включи в обща поръчка,от Русе съм, тъкмо ще си делим разходите по доставката.

# 22
Честита 2010 година!  Hug

# 23
  • In The Middle Of Nowhere
И аз се чудя да поръчвам ли сега, че съм си харесала 1 нещо само и почти съм сигурна, че ще се изчерпа, а и дали някой би искал да се комбинираме сега за да си поделим доставката  Thinking

# 24
  • Sofia
За много години и много успешни покупки, момичета!

# 25
За много години и от мен! Да сте живи и здрави, момичета. Hug

# 26
здравйте моми4ета 4естита Нова Година.може ли някой да ми помогне до сега не съм поръ4вала от асос има ли деистващи кодове и как се поръ4ва newsm78.благодаря ви предварително.  bouquet

# 27
# 28
Цоп!На опашката!

# 29

ами за outlet-a кодовете стават, чесно казано ме съмнява да ги намалят повече от това.. варианта е да чакаш код, в момента този за пейпал вече не действа Sad

Общи условия

Активация на акаунт