Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 613
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
http://www.asos.com/Asos/Asos-Gathered-Side-Cowl-Neck-Dress/Prod … =-1&clr=Black

момиче пристигна ми тази рокличка но в лилаво
много е хубава бях си поръчала 8 номер
но ми е малка на бюста
ако има някоя мацка която да я иска моля нека се свърже с мен
незнам как става начина с връщането
затова ви моля

# 616
забравих да спомена цената 45 лв

# 617
искам да попитам дали мога да се включа в нечия поръчка, понеже нз нищо за това как става поръчването и доставката и заплащането. Поръчвала съм само от ebay, а страшно мн харесвам едни дънки, които не мога да намеря никъде освен тук сега Simple Smile ако някой е съгласен моля некя пише Simple Smile

# 618
tonsss, няма проблем. Аз още не съм пуснала моята. Ако искаш да се включиш ми пиши  Peace

# 619
Момичета, помагайте.  Praynig Нали им писах да ги питам какво става с поръчката ми, и току-що получавам тоя мейл, направо съм бясна:

You have just received an email from us advising that your order with ASOS.com has failed to be processed.

We took a quick look at your account to see what went wrong and found that the problem was because your payment was declined.

So you don’t run into the same problem again contact your issuer to find out the problem, it may be worth deleting your card details and re-entering the information again. If you’ve had a new card recently, you will need to delete your card details on your account and add the new card details with the new expiry date/start date.

Also, to help you out just that little bit more, here are the product names to all the items you tried to order so you don’t have to search through the website again. Just re-add the items to your basket and proceed to the checkout.

Какво да правя сега? ooooh! Парите са изтеглени, не разбирам къде им е проблема? Thinking Да не говорим че нещата ми трябваха, освен това половината са свършили. #Cussing out

# 620
Ти получавала ли си имейл за потвърждение на поръчката? В него е описан всеки продукт и сумата...
пише order_confirm Simple Smile

# 621
Да, получих, още след като пуснах поръчката в петък. Получила съм мейла в 9.31 сутринта в петък.

# 622
Много странно,докато не усвоят парите не пращат такъв имейл,ако нещо не е наред пише order_update..а тука доколкото разбирам си имала проблем с картата.

# 623
Много странно,докато не усвоят парите не пращат такъв имейл,ако нещо не е наред пише order_update..а тука доколкото разбирам си имала проблем с картата.

като си влезеш с логина в сайта какво пише за поръчката?

# 624
Just*AvvA*, много неприятна случка  Tired
Нещо се е объркало при плащането, през виртуалния им терминал. Случват се такива неща, не само на asos.  Предполагам, че не са успели да си изтеглят паричките и те стоят в твоята банка като блокирани. Странното е че са ти писали, че поръчката е приета  Thinking Но те са изредили причините, поради които може да се е случило.
Утре се свържи с банката си и попитай, какво става и защо така се е получило.
Ако е така, както предполагам. Като си изпринтиш писмото от asos, че сумата не е изтеглена и поръчката се анулира. Попълваш и една молба и те ще ти разблокират паричките за ден и ще можеш да си ги ползваш отново. Жалкото е само, че нещата от поръчката ти вече са изчерпани  Sad

# 625
Много ви благодаря, че се включихте. Hug Аз доста се притесних, защото редовно поръчвам от нета, и досега такова нещо не ми се беше случвало.
А съм бясна, защото толкова бързах да не изтърва едни артикули, че ходих рано сутринта да внасям още пари в банаката, понеже нямах достатъчно в картата. Отделно имах и код за 20 процента, с който си сместих над 100лв. И се радвах че не съм изтървала нещата, които поръчах.
Същият ден, но по-късно имам и други плащания, 0при тях няма проблем.
Поръчката седеше със статус received до преди малко. След като получих мейла, вече е със статус cancelled.
Погледнах си чак сега в пейпал акаунта, статуса ми е pending за това плащанне. Thinking Аз не бях проверявала, защото не съм очаквала да има какъвто и да е проблем.
Утре сутринта ще ида в банката, ще видя какво става. Ще си внеса наново парички и ще пусна каквото е останало, докато е са свършили всички неща, че имам за подаръци. ooooh! А изобщо им нямам вяра на нашите че бързо ще ми ги отблокират.

# 626
За блокираните пари-чака се от 30-45 дена.Уж можело и по-рано,но не съм имала късмета..до сега.Само веднъж бях по-упорита и се примолих на сайта,от който ми бяха блокирани парите да им прати писмо на нашата банка,че на тях им трябвало специално потвърждение #Cussing out,та след това ми ги отблокираха за 2-3 дена.Неприятно си е чакането иначе

# 627
Отвратително. ooooh!
И аз ли сега ще трябва да карам асоса да ми пращат такова писмо? Thinking

# 628
Just*AvvA* , не. Можеш да използваш това, което са ти пратили сега като отговор. Важното е да пише, че поръчката е анулирана и парите не са изтеглени и няма да бъдат. Попълваш отделно молба, която банката ще ти даде. В нея пишеш часа, когато е направена поръчката и сумата, за която е направена. Става наистина за ден, от блокирането. Ако не ти се занимава с всичко това и не ти се разкарва до банката, само трябва да изтекат 45-те дни и сами ще ти се от блокират.
Но при теб е малко объркан случая и е хубаво утре да отидеш и да провериш, какво става  Peace

# 629
Благодаря ти.  bouquet
Утре сутринта като стана ще звънна на приятелка, която работи в банката, и която ме обслужва винаги, да видя какво ще ми каже, и ще отскоча до банката. След това ще пиша какво е станало. Дано отблокирането наистина да стане за ден-два, че сумата не е малка.

Общи условия

Активация на акаунт