Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 618
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Дойдоха ми нещата.. Тоя път не съм много доволна. Поръчах една блуза, която ми се стори като захабена и една чанта, която не е нищо особено а на снимката изглеждаше прекрасно. Май е знак да спра малко с поръчките   Joy

# 691
ъхъм, и аз си чакам последните 6 поръчки и повече няма, обещавам  Joy Joy Joy

# 692
Като връщате поръчки същите черни торби-пликове на Асос ли използвате и ако да, къде върху тях си отеблязвате адреса?!

# 693
  • Варна
Elma Ruth, не използвам техни пликове, а си купувам каквото преценя според размера на това което връщам...

# 694
А колко е цената на пощенската услуга на колет до 1 кг.  Simple Smile

# 695
не знам, днес ше разбера

# 696
Аз не ги знам тяхните пликове, получавам нещата в кашони, сигурно защото са повечко. Mr. Green
Върнах чанта наскоро, в плик от тия с балончетата, които продават в пощата. Лепнах тяхният стикер с адреса им. Струваше ми 15.20лв. Гледай да не забравиш листовката на която да отбележиш защо го връщаш и какво искаш. Hug

Моята поръчка вчера е пристигнала в Б-я, така че си я очаквам днес или най-късно утре, и ще се хваля.

# 697
ясно, мерси Simple Smile

# 698
Взех си поръчката  Party Party Party

Ето и отзивите, може да са в помощ на някой:

Този гащеризон, в черно го взех    Страхотен е, и ми седи перфектно. Аз съм по-нисичка, и при мен е с нормална дължина, не като на снимката, освен това, дъното ми виси леко, не е впито като при модела. Много съм доволна.

Тези обувки в лилаво    На живо са по-хубави, токът е 11 сантиметра, изглеждат по-елегентно, отпред са по-плитки отколкото на снимката, и са теснички, да знаете. Доволна съм, аз ги взех за чанта в същият цвят.

Тази рокля, в черно   Идеална е за лятото, тъничка, оранжевото вероятно ще прозира повечко. Хареса ми.

Това гащеризонче с интересен гръб    Цветовете са много свежи, тъничко е, идеално за лятото. Само че нещо не се харесах как ми седи  Mr. Green И дамите с по-голям бюст, ще им е трудничко да се поберат в него, малка е горната част.Без сутиен ми е добре.

Това също в черно     Като на снимката е, много сладко за вкъщи

Тези прашки    Сладки са, розовото е доста по-наситено, опаковани са като сладолед.

Този сутиен, в комплект с боксерките     Да ви кажа честно на живо не ми хареса, чашките според мен са уголемени, защото ми е големичък, а джобче за подплънки няма. Боксерките всъщност не са боксерки, а бикини. ooooh!

Ми общо взето това е. Има и няколко дребни аксесоарчета, но няма да ги отбелязвам. Crazy

# 699
 Avva, първият гащеризон е страхотен, и аз съм му хвърлила око, но се чудя дали ще ми стои добре.

# 700
Avva, първият гащеризон е страхотен, и аз съм му хвърлила око, но се чудя дали ще ми седи добре.

Ти кой номер носиш по принцип? Иначе материята е хубава, има разтегливост, подплатен е.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 19:39 от Just*AvvA*

# 701
 По принцип би трябвало да съм размер 8.

# 702
По принцип би трябвало да съм размер 8.

Ако решиш да си поръчваш, вземи си същият размер, мисля че си отговарят.

В понеделник ще пускам поръчка пак  Mr. Green, за да се сдобия най-сетне с тоя тъп гащеризон. Ако някой иска нещо, можем да се комбинираме заедно, да си разделим доставката.
Но нека се включат само такива които ще могат да внесат парите в понеделник още, не по-късно. Peace

# 703
ще пуснат ли скоро кодче искам да поръчвам Cry

# 704
И аз се надявах да има, заради утрешният празник, но засега няма. Или поне аз не знам.

Общи условия

Активация на акаунт