Пазаруване от www.asos.com - 5

• 48 582
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Срокът за връщане беше 14 дни, а сега или е пак толкова или стана 30дни, не съм сигурна. Напълно достатъчно, за да пристигне една пратка с бг пощи, дори и да не е препоръчано. А и те гледат датата на пощенскот клеймо, а не датата на притигане на пратката при тях. Аз връщах нещо веднъж, пратих пакета на десетия ден, защото се чудих до последно дали да връщам или не. Нямаше проблем, а те получиха нещото извън срока им. Но видяха аз кога съм го пратила.

При всички положения са точни, поне това е моето впечатление от Асос-ци.

# 166

Ekaterinaaa_ иди питай направо в пощата, че много често малките бележки се губят.
[/quote]

Преди няколко дни пратих майка ми да провери, и така  и се бяха накарали, защото без бележка неможело да намерят пратката, и няма смисъл да се ходи.Ако има получена пратка , значи ще имаме и бележка... Вече незнам какво да правя. Sad

# 167
Някой да е имал проблеми със 2ри клон във Пловдив?Защото това е 3тата ми поръчка и до сега винаги са ми идвали бележки и всичко е било коректно..

# 168
Някой да е имал проблеми със 2ри клон във Пловдив?Защото това е 3тата ми поръчка и до сега винаги са ми идвали бележки и всичко е било коректно..

кой пощенски код се пада 2-ри клон?

# 169
# 170

Ekaterinaaa_ иди питай направо в пощата, че много често малките бележки се губят.

Преди няколко дни пратих майка ми да провери, и така  и се бяха накарали, защото без бележка неможело да намерят пратката, и няма смисъл да се ходи.Ако има получена пратка , значи ще имаме и бележка... Вече незнам какво да правя. Sad
[/quote]
Могат по име! Отиди лично. На нас са ни изгубвали бележки от централна поща. Кажи, че е пратено отдавна.

# 171
Добре ще отида утре , стискайте палци Sad

# 172
А какви разходи поемам,ако искам само да ми го сменят с по-голям номер?

# 173
  • Пловдив

Е аз пък точно в този клон нямам абсолютно никави проблеми. Случвало ми се е да отида и без известие, но категорично мога да кажа, че никога не съм имала проблеми, дори и минимални разправии. Отношението им винаги е било изключително добронамерено. Къде ли е разковничето  Rolling Eyes...

# 174
  • Варна

Пощенските разходи по изпращането са за твоя сметка  Peace

# 175

Пощенските разходи по изпращането са за твоя сметка  Peace
Е,супер,че е само за изпращането:)Благодаря ви за информацията.

# 176
А някакъв имейл на който да пиша за проблема ми?? newsm78

# 177
  • Варна
А някакъв имейл на който да пиша за проблема ми?? newsm78

care@asos.com  Peace

# 178
Благодаря!

# 179
Днес йм изпратих нещата,които бяха скъсани,но имаше и едно което искам да сменя за по-голям номер и едно което искам да йм върна.Чудя се дали ще ми върнат парите за пощенските,че са 45 лв. направо не е истина.Дойдоха ми за 14,а им изпращам за 45 ooooh! #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт