Пазаруване от www.asos.com - 5

• 48 582
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Днес йм изпратих нещата,които бяха скъсани,но имаше и едно което искам да сменя за по-голям номер и едно което искам да йм върна.Чудя се дали ще ми върнат парите за пощенските,че са 45 лв. направо не е истина.Дойдоха ми за 14,а им изпращам за 45 ooooh! #2gunfire #Cussing out
Уха.Аз имам един елек само да им пратя.Предполагам няма да ми вземат повече от 10лв,нали?

# 181
Днес йм изпратих нещата,които бяха скъсани,но имаше и едно което искам да сменя за по-голям номер и едно което искам да йм върна.Чудя се дали ще ми върнат парите за пощенските,че са 45 лв. направо не е истина.Дойдоха ми за 14,а им изпращам за 45 ooooh! #2gunfire #Cussing out
Уха.Аз имам един елек само да им пратя.Предполагам няма да ми вземат повече от 10лв,нали?
еми не знам,колета ми тежеше 2,300.От 2 до 3 кг по въздух е тази цената.Направо откачих,а милото щеше да ме bash

# 182
Здравейте! Някой ще прави ли скоро поръчка, защото искам да се включа и аз. Сериозна съм и веднага пращам парите

# 183
еми не знам,колета ми тежеше 2,300.От 2 до 3 кг по въздух е тази цената.Направо откачих,а милото щеше да ме bash
Над 2кг по-добре да се разделят на 2 колета, само не знам с бланката какво се прави..

# 184
# 185
Над 2кг по-добре да се разделят на 2 колета, само не знам с бланката какво се прави..
Това е въпроса.

# 186
Момичета, някой пуска ли обща поръчка или евентуално дали би ме включил към неговата?
Искам само едни обувки (летни, малоразмерни и леки като тегло) и не ми се пуска цяла поръчка само за тях? Мога да преведа парите още преди поръчката, не е проблем.  Peace То са и само 20 лири. Wink

# 187

От кой град си? А със експресна поръчка ли ти бяха нещата или стандартна?

Аз получих следното писмо от асос, и вече малко започнах да губя надежда че някога ще се сдобия с нещата си Sad
Hello Ekaterina

Thank you for your email and I am sorry to hear that you are waiting for your order to arrive.

To allow for any postal delays, we do ask that you allow an extra 4 working days for your delivery on top of the above timescale. In the unlikely event your order is not delivered by 27.01.10 please let us know as we can then look into this and find the best resolution for you.

It might also be useful to know that this parcel is due to be delivered by your domestic postal service and a tracking number is not available for this package.

Thanks for being so patient, and please let me know if there’s anything else I can help you with.

# 188
От Русе съм поръчката си беше стандартна в огромен чувал супер опакована  и имаше надпис -с предимство /на български/

# 189
Браво, моята е шипната на 7-ми и все още я няма.Много се разочаровах! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 190
Момичета аз съм от Бургас, ако искате пишете ми утре ще пускам поръчка Peace

# 191
Днес получих мейл с който ме уведомяват,че ще ми върнат половината пари за пощенски,само да йм пратя документа с който съм платила.Как да стане-някой има ли идея?Нямам нито факс,нито скенер...

# 192
Отиваш до най-близката книжарница или интернет клуб и ще ти го сканират  Peace

# 193
  • София
Днес получих мейл с който ме уведомяват,че ще ми върнат половината пари за пощенски,само да йм пратя документа с който съм платила.Как да стане-някой има ли идея?Нямам нито факс,нито скенер...
Със снимка не става ли?

# 194

Пощенските само за изпращането ли?Защото аз от техния имейл разбрах,че те ще ми го пратят за тяхна сметка,или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт