Пазаруване от www.asos.com - 5

• 48 582
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Да, определено са умалени. Аз имам един чифт на тази марка, 28 размер, но не са от Асос. Обаче в тези няма да успея да вляза. А малко ли са еластични?
еластични са, но колана най-горе е отделна платка и тя няма много голяма еластичност, дано да си ме разбрала Crazy

# 286
  • В мечтите
Да, определено са умалени. Аз имам един чифт на тази марка, 28 размер, но не са от Асос. Обаче в тези няма да успея да вляза. А малко ли са еластични?
еластични са, но колана най-горе е отделна платка и тя няма много голяма еластичност, дано да си ме разбрала Crazy
Страшни са но..май идват малко дълбоки  Thinking.Аз утре ще меря че бебокът спи.А имам дънки на Killah 27ми номер и е ок,но е еластичен  newsm78

# 287
Здравейте , Асос ме уведомиха че ще ми върнат парите от поръчката която не съм получила , и ще ми пратят за тяхна сметка със експресна доставка нещатата който все още са в наличност , който са съвсем малко.Въпроса ми е кога ще са парите в картата ми , тъй като те казаха 5-10 дена, не са ли това много?

# 288
  • Варна
При мен кодът не действа  Rolling Eyes - пише ми, че не може да се приложи за доставката, която съм избрала. Tired

# 289
Здравейте , Асос ме уведомиха че ще ми върнат парите от поръчката която не съм получила , и ще ми пратят за тяхна сметка със експресна доставка нещатата който все още са в наличност , който са съвсем малко.Въпроса ми е кога ще са парите в картата ми , тъй като те казаха 5-10 дена, не са ли това много?
Спокойно, ще ти ги върнат Wink Предполагам, че 5-10 дни е крайния срок, а е възможно и по-бързо да дойдат. На теб какво по-точно те притеснява?

# 290
  • Пловдив
При мен кодът не действа  Rolling Eyes - пише ми, че не може да се приложи за доставката, която съм избрала. Tired

При намалените артикули така дава от вчера, за съжаление  Sad. Пробвай с не намалени неща и също с тези от аутлета  Peace! Там действа, лично го пробвах.

# 291
Страшни са но..май идват малко дълбоки  Thinking.Аз утре ще меря че бебокът спи.А имам дънки на Killah 27ми номер и е ок,но е еластичен  newsm78
дънките са много плитки, вече са продадени Simple Smile сега си поръчах 29 номер ще видя дали ще ми станат Crazy

# 292
  • София
Какъв е кодьт за отстъпка Simple Smile

# 293
Какъв е кодьт за отстъпка Simple Smile
ASOSINSTYLE
Това е кода дава 20% отстъпка

# 294

Това с изпращането на артикулите, те ли ти го предложиха, защото и аз им писах, че не съм си получила поръчката,  но междувременно си пуснах нова поръчка със същите неща, които не ми пристигнаха  Grinning и сега да не ми станат по 2 броя  Grinning?

# 295
цоп-да гледам  Crazy

# 296
  • Sofia
да питам само тези кодове действат ли на намалените неща или само на новата колекция кат в Редута,че не съм в час с асоските далавери Laughing

# 297
Някой кодове действат и на намалените неща, но специално този действа само на ненамалени.

Chockolina, я кажи какво включваше далаверската поръчка в Асос която си пуснала?  Mr. Green(прочетох поста ти от Ларедутската тема)

# 298
да питам само тези кодове действат ли на намалените неща или само на новата колекция

Някой кодове действат и на намалените неща, но специално този действа само на ненамалени.

явно кодът не действа при всички намалени артикули, но  на мен ми намали с още 20% едни очила и 1 топ на мис60, които преди това бяха на 1/2 цена, а при други 2 топа и обувки не ме огря.

# 299
  • Плевен
Може ли някой да ме включи към поръчката си с това http://www.asos.com//Victoria-Beckham/Asos/Asos-Basic-V-Neck-Top … t.aspx?iid=784970 - цвят Teal,  обаче незнам кой размер 16 или 18. С ханш-115 и талия-90 см съм?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт