Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 599
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Момичета, според вас колко см. е тока на тези обувчици  Laughing
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=859997

# 706
Пише 12см, че са.

На моите пишеше 10,5см, оказаха се 11. Така че и твойте няма да имат кой знае колко разлика от написаното, считай си ги 12.

# 707
  • Бургас
  bouquet чак сега видях , че я има тази информация

# 708
Just*AvvA* много готинки неща Simple Smile Тези НР гащички много оригинални Simple Smile Аз си бях взимала преди 3 опаковани като бонбони Simple Smile За сутиена се продават силиконови подплънки, които можеш да пъхнеш в него и не се разместват. Ей тук има различни видове - http://www.asos.com/Women/Lingerie-Nightwear/Cat/pgecategory.asp … ze=20&sort=-1
Аз съм забелязала, че размера на сутиена ми, зависи от типа му.

# 709
здравейте искам да попитам на кой емайл мога да попитам за връщане на продукт.

# 710
и до колко време след получаването може да се върне и как е процедурата. ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне

# 711
За връщане на продукт им пиши тук: http://www.asos.com/infopages/pgecontactcare.aspx?sel=20 - опиши какво и защо искаш да върнеш и дали искаш подмяна или възстановяване на сумата. Отговарят до час (но днес е почивен ден и не знам дали ще отговорят толкова бързо newsm78). В техния отговор ще бъде описано какво точно трябва да направиш - ако не ти стане ясно, попитай тук отново. Срока за връщане е 14 дни от получаването.

# 712
Привет!
Забелязах, че нещата на gap не мога да ги поръчам за БГ. Дали ще мога да ги поръчам от същия акаунт, но на английски адрес на посредник и да си ги платя със същата карта? Пробвал ли е някой?

# 713
и до колко време след получаването може да се върне и как е процедурата. ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне
срокът за връщане е макс. 28 дни след получаване на пратката. Важи датата на пощенското клеймо, т.е. датата на която ти пращаш нещата. Опаковаш ги в кашон/че или по-плътен плик, попълваш жълтата бланка за връщане, с инфо кой артикул връщаш, каква е причината и дали искаш подмяна или парите обратно. Това е. Можеш да пратиш и един мейл да им кажеш, че връщаш някои артикули, но не е задължително. Ако искаш подмяна, новата пратка е за тяхна сметка, ако си искаш парите обратно- до 2-3 дни след като получат нещата, са ти на сметката.

Аз пък реших, че сутиените са с умалени чашки- имам 3 модела,все размер 34Д без допълнително подплънки, а аз от тук си вземам винаги Ц  Rolling Eyes

# 714
JeniB благодаря ти.  bouquet Ще погледна подплънките сега.Аз имах някъде из нас, ама не ги ползвам, и може и да съм ги дала на някой. Crazy

Azalee , може просто на въпросната фирма да са такива. Аз взех един комплект за мен, и един за майка ми. Тя е 34Д, и малко й е голям и на нея. Crossing Arms Дано се свият при пране. Mr. Green

Днеска няма ли кодче? Crossing Arms

Между другото да ви попитам, когато връщам нещо, защото са ми пратили грешен размер, но не иоскам замяна, а връщане на пари, те ще си поемат ли моите разходи по изпращането. И ако да, аз как трябва да им кажа колко са, разписката ли снимам, или нещо друго? Те от нашите разписки едва ли ще разберат нещо. Rolling Eyes

# 715
И аз да попитам нещо. Когато даден продукт, не се доставя до България, си пише острани. А защо на някои неща, не ми дава да избера нито цвят, нито размер, но мога да ги сложа в кошницата, много странно. А не пише изрично, че не се доставят до БГ. От тях може ли да се поръчва и за какво се получава така  Crazy

# 716
  • Пловдив
Явно няма да има кодче,но Велик ден наближава,не може да няма намаления и то хубави /тази година нашия съвпада с техния/ . Simple Smile

# 717
Момичета, къде в сайта се намираше "огледалото"? Искам да видя едни очила дали биха ми отивали, но нещо не го откривам.

# 718
момичета,помагайте.
от мъжките обувки кой номер по английската номерация отговаря на 46-47 българска ?

# 719
  • Бургас
Според тази таблица 11,12  Peace http://en.wikipedia.org/wiki/Shoe_size

Общи условия

Активация на акаунт