FarmVille- 8-ма тема

• 29 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Teзи панделки, дето трябва да ги сложат, те ще броят ли вече сложените неща (декорациите, балите, някой каза и за огради и тн), или само от пускането нататък?

Би трябвало всичко да броят Simple Smile

# 91
  • София
До кое ниво се играе тази игра?Аз съм на 25-то,имам позната на 48-мо.

# 92
  • Варна
Малко ме съмнява да ги броят,по-скоро ще е от пускането нататък.Рибона за мистериозните кутии,да не би да ти брои колко си отворил до сега.Точно ден преди да го пуснат си изхарчих всичките книжни пари за кутии.

# 93
  • Варна
До кое ниво се играе тази игра?Аз съм на 25-то,имам позната на 48-мо.
До 70,после си продължаваш,но не ти ги отброява

# 94
  • Варна
Здравеите аз съм фермерка от 10 дни и съм мн назад с нивата едва на 24 съм ще се радвам на нови съседи.Приемам предложения.Аз си продадох топката току що сбърках ли не можах да разбера за какво ми е

Купи си една още сега. Ще те качи едно ниво нагоре в играта.

# 95
Малко ме съмнява да ги броят,по-скоро ще е от пускането нататък.Рибона за мистериозните кутии,да не би да ти брои колко си отворил до сега.Точно ден преди да го пуснат си изхарчих всичките книжни пари за кутии.

Да, но кутията я отваряш и заминава, докато декорациите си седят във фермата ти. Рибъна е 'own 100 limited edition deco items' и се споменават 'Halloween, the Fair, Aliens, Thanksgiving, Christmas, New Years, etc.' Няма логика да не се броят.  Rolling Eyes

http://farmvillefanatic.com/category/unofficial-news/
А тук има за проблема с топката, ако някой не го е пробвал..

# 96
  • ах, морето...
Здравейте, ето я моята скромна ферма, все още съм 21 ниво, играя отскоро.

Благодаря на вси4ки, които ми станаха съседи от форума.
Аз без да искам си изтрих коледното дърво и  не мога да си отварям подаръците.
Не го видях в маркета, явно ве4е няма как да си го върна.Sad
Говорите за склад, където си прибирате топката, за да я активирате отново.Извинете ме за глупавия въпрос, но къде е този склад?

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 14:41 от schatzi

# 97
една питанка кога ще пускат новите рибони.
 За Складовете влез в маркета  после в сгради и в тяхното описание отдоло ако пише итемс 2,16 или друга цифра  значи може да използваш зградата за склад.Дано съм обяснила добре.

# 98
  • ах, морето...
една питанка кога ще пускат новите рибони.
 За Складовете влез в маркета  после в сгради и в тяхното описание отдоло ако пише итемс 2,16 или друга цифра  значи може да използваш зградата за склад.Дано съм обяснила добре.

Мерси много, ще проверя.  bouquet

# 99
Здравейте, добре че случайно влязох в подфорума, че да видя темата Simple Smile
Ето моята ферма http://img138.imageshack.us/img138/8703/farmx.jpg доста съм я понапълнила  Crazy
Да ви питам, аз понеже живея с голяма надежда... та дали случайно зимните неща няма някаква вероятност да ги трансформират в нещо друго. Например имам три замръзнали езерца, нито мога да ги пратя на някой, просто си стоят в сториджа... Та дали няма да ги трансформират в пролетни езерца с лилии Simple Smile Да, не говорим за коледните къщички! И тях ли ще трябва така безславно да продадем ??

# 100
Ето я и моята ферма - разчистена. С малко дървета и животни защото не ми се занимава с тях  Wink

# 101
Не се знае кога ще ги пуснат - може и утре  Laughing
Аз си мисля, че няма да ги броят - като пуснаха тези за обирането не брояха досега обраните

# 102
здравейте! Днес си купих топка, но немога да я активирам, някой може ли да ми помогне?

# 103
  • Варна
Ето я и моята ферма.

Тази седмица ще я поразчистя още малко

# 104
  • UK
Аз затова се чудя, обирането е едно, то се случва в един момент и след това го няма, а разните предмети все пак са си все още там, те си остават...

Общи условия

Активация на акаунт