FarmVille- 8-ма тема

• 29 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • МАРС
Аз днес нямах никакъв проблем,освен че не ме пускаше да торя в съседите с по-големи ферми,докато до преди час и мен спря да ме пуска Sad Иначе от храненето на кокошките само едно кафяво яйце ми пусна и по едно умряло ХР на кокошарник,дано наистина да са спрели опцията за изсъхването на посадените неща,че иначе за яд работа!

# 586
Мноооооооооого е забито при мен!  censored

# 587
мгм и аз Blush
жозефино, добавих те, тоест, пратих ти питанка, ама те няма нийде
егати зарибявката..........аз тренирам обаче за лайф ферма де. извинена съм.

# 588
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мен ме пусна най-накрая към 22 ч., влизах, излизах, рефрешвах - луда работа. Обрах, изкопах, насадих. Значи наистина всичко си беше о.к., не беше изсъхнало, както обещаха хорицата. Ама мъка голяма докато оправя всичко. Даже успях да пусна едно мистериозно яйце на пазара, дано някой е успял да го хване.  Wink. Тръгнах по съседите да торя, но там вече удари голямата тесла - забива, изхвърля ме, докато накрая спря изобщо да ме пуска. Отказвам се.  smile3511

Жоз, и аз като Матакосмата съм те добавила, ама теб те е хванала липса някаква ли?  Laughing

# 589
на моя мейл, който иска да ме добавя
sladun@yahoo.de

# 590
аз не мога още да си вляза във фермата преди малко проверих... то това вече е нямам думи направо май май ще прекратявам за днес че не ми останаха нерви ooooh!

# 591
Здравейте Simple Smile мисля че проблема не идва от храненето на кокошките, а може би от тези животни дето тичат насам натам. нещо много се разбързаха. както и да е от zynga май са разбрали за проблема защото още от следобяд има съобщение отгоре над фермата,  че се работи по решаването на проблема и съхненето е премахнато като опция на посевите. дано да се сетят и за подаръците под елхата както и за това, че загубихме един ден от седмицата на безплатното гориво.  и дано да има някакъв подарък в извинение

# 592
Аз си мисля че точно там е проблема в торенето на кокшарниците е,защото играя от 3-4 акаунта  Embarassed. и в моя днес към 3 следобед торих и до там с играта.А с другите акаунти си влизам без проблем даже и подараци си пратих,приех си ги и си обрах елхите че ме съмнява че нали са до утре и може още сутринта да ги премахнат и си ги опразних.
Та точно там си е проблема според мен в кокошарниците  #Cussing out

Омръзна ми да чакам и само да рефрешвам дано до сутринта да си оправят кашата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 00:17 от gachoni

# 593
  • E-CLM & CH-VD
Да ги разкарат тогава, докато не си фиксират проблема  Twisted Evil, за другите неща могат да ги пускат първо на определени хора, за да ги тестват, а с това хранене....

Най-ме е яд, че не мога да въртя кокошките  Joy, обикновено на 20 златни, дава 1300 монетки, а сега с нахранени кокошки дава между 5 и 6 000  Crazy Close, като сметна колко виртуални пари съм пропуснала да направя, лошо ми става.  hahaha

# 594
Ееее, чак пък и да ни се извиняват от Зунга  Joy
Имат проблем хората, решават си го, какво са виновни, че така сме се закрастили  Joy
Ама верно голям майтап с тая ферма

# 595
отвори ми се гадното жУвотно най-накрая #Sniper

ако някой ме иска за съсед:

ninanikol@abv.bg

newsm03

# 596
  • МАРС
Мен продължава да не ме пуска,но май успях да ти пратя покана или пък не newsm78

# 597
  • София
Искам само да ви покажа какво трябва да притежавате, за да вземете синия медал за оградите:

Утре ще ги продавам, че сега просто не ми останаха сили вече  ooooh! !

# 598
интересно, аз нямам мания да трупам, за да изкарвам пари. имам си две къщички, малко грозденце, едно прасе, разни дребни животинки по едно, склад за всеки случай.......
подготвила съм се да си живеем с една дружка във фермата уютно Joy
като гледам какви блокове сте направили, кви кокошарници и обори.......
аааааааааа и лунапарк си имам. за децата.

# 599
  • Кюстендил
Още една новоизлюпена фермерка в о(т)бора приемате ли Mr. Green
Още съм в началото, само на 12 ниво, но яко се зарибих. Днес подивях, че цял ден не мога да вляза и за това отивам да спя, че тия дни от копане и бране не се наспах Crazy
Много добросъвестен съсед съм newsm03 ако някой иска да ме добави irena _tanita @ abv. bg

Общи условия

Активация на акаунт