FarmVille- 8-ма тема

• 29 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
От доста време ви чета, но сега да взема да се запиша в темичката. Тази вечер малко ми е криво, че пропускам куп гориво и яйчица от съседите. Исках да попитам за подаръците от елхата, че не ми се иска да се разделям с тях. Знам, че до 7.01. важаха, но до кое време. Горивото например доста късно го пуснаха на 4.01. Дали няма и за подаръците да се смилят.

Kally May - не мога да повярвам колко оградки са нужни, ако си ги оставяме във фермите какво се предполага, че ще ограждаме толкова  newsm78

Лунна самодива - те и храненето са го тествали, защото преди няколко дни четох за това, някъде в нета, дори и прозореца имаше сниман. Явно обаче много скоростно са го пуснали и се бъгнаха фермичките ни.

# 601
  • E-CLM & CH-VD
Ралфи, във форума на зинга бях срещнала, че времето е калифорнийско  Laughing т.е. -8 часа от нас.

# 602
  • Пловдив
Вътре съъъм  Party обрах градината, изцедих гадинките и мога спокойно да си легна вече  Mr. Green Лека нощ  Hug

Аа, забравих да кажа, че ако някой има изгнили неполивани реколти, сега е моментът да си ги обере, че гледам на хора, които от много време не са играли и имаха изгнили, сега са им наред и на тях, барабар с нашите  Mr. Green Освен това подаръците си ми бяха в кутията  Peace Сега вече лека нощ  Flutter

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 03:01 от unchita

# 603
  • Пловдив
Моята ферма още я няма никаква  Sad

# 604
  • ах, морето...
И моята липсва ! Sad

# 605
  • Бургас
отвори ми се гадното жУвотно най-накрая #Sniper

ако някой ме иска за съсед:

ninanikol@abv.bg

newsm03

Поканих те  Hug

Дано днес поне успеем да влезем във фермите си  newsm78

# 606
  • София

И при мен не се отваря още  #Cussing out

# 607
  • London

И при мен не се отваря още  #Cussing out

Да и при мен не се отваря, но на детето, да. newsm78

# 608
Надобавих де що народ ме беше поискал.Мене на 2 пъти ме редиректна към играта в Сайта им, даже яйце изкарах, бегайте да го зимате. Laughing

# 609
  • София
Искам само да ви покажа какво трябва да притежавате, за да вземете синия медал за оградите
Утре ще ги продавам, че сега просто не ми останаха сили вече  ooooh! !

При мен беше подобна ситуация. А продаването отнема повече време от купуването. Sunglasses

# 610
  • Толбухин
Ние още неможем да влезем във фермата.За протокола 3 комп.и два профила.Моя си мисли да не би да е от скороста?
Сега щял да пробва в офиса.
Но много се нервя,вчера ми оставаше 500 хп до 39 ниво.

# 611
  • София
 ето това е написал един познат на стената си:
Здравей,вече 6 часа немога да вляза във ферма,ровясе от 4 часа във всякакви сайтове и разбрах защо не се зареждат фермите на някой хора,фермите не се зареждат на хора който са използвали торенето(хранене) на кокошките на другите хора,тази опция още не е усъвършенствана и затова тези който сме ползвали тази опция ще влизаме във фермата чак след 24 от ползванета на опцията.Това го открих в поне 10 форума.

# 612
  • София
Здравей,вече 6 часа немога да вляза във ферма,ровясе от 4 часа във всякакви сайтове и разбрах защо не се зареждат фермите на някой хора,фермите не се зареждат на хора който са използвали торенето(хранене) на кокошките на другите хора,тази опция още не е усъвършенствана и затова тези който сме ползвали тази опция ще влизаме във фермата чак след 24 от ползванета на опцията.Това го открих в поне 10 форума.

Ако е така скоро ще успея да вляза, дано...

# 613
  • Пловдив
......тези който сме ползвали тази опция ще влизаме във фермата чак след 24 от ползванета на опцията.

Ако това е варно ще ми се зареди след 11 часа. Бива, има няколо часа до тогава.

# 614
  • London

Ами не е това, на детето от фермата храних гадните кокошки и пак влизам и продължавам да храня, и си работи добре.

Общи условия

Активация на акаунт