Лек ден от мен

Само Дани го няма, че беше много голяма лудница, пък и се пушеше, та решихме да му го спестим и го пратихме на гости при баба.
на мъжо се падна нова кола, на щерката парички, а големия син хвана здравето. На Дани изтеглихме задочно - късмета отиде при него.
) 
Още само 2 дни и ще си гушнеш мъжо 

всичко сме с теб, мила
Ти си силна мацка, всичко ще е точно, сигурна съм 
Досега не сме се разделяли за повече от ден.
. Ей, направо се просълзявам, като го пиша това
. Спомням си с какви чувства тръгнах към Шейново да раждам Ясен. Някак като раждах Димана ми беше по-спокойно. Обаче това са супер емоционални моменти. Ако не успея да се включа пак до утре, искам да ти пожелая всичко да мине като по вода за теб и за бебчо и бързо да се възстановиш, за да си гушкаш вкъщи и двете дечица
. Знаеш, че всички ще сме с теб и ти пращаме цялата си положителна енергия. Успех

Два дена и навръх празника Дими беше с 39 °С. Днес вече е без Т, но пък Яси нощес беше с 38 ° С. Сега допреди да заспи нямаше, но предполагам, че вечерта ще вдигне висока Т. Според доки това бил тладиционния коледен грип - с 2-3 дена висока Т, суха кашлица, червено гърло и лека хрема. При Дими всички симптоми бяха налице и предполагам, че и при Ясен ще се появят.
Ей, много лошо начало на годината. Дано да не значи, че все на болести ще ни върви
.
.
Да сме живи и здрави всички, както и нашите близки и обичани хора!
Нека Новата година ни донесе всичко онова, което старата не е успяла!