Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Вита, Утро, направо ме успокоихте с вашите постове. То не че е хубаво, ама... Аз се запритесних напоследък около Рая, че освен бисквити, хляб и от време на време плодово мляко, друго не иска от няколко дни насам. Кухнята я опитва само. Е, десертът нали е сладък- него го омита. Иска си по някоя хапка от нашата храна, ама като количество страшно го намали това ядене. А че е жизнена-  Crazy направо ми спира тока

# 331
  • софия
ние си ядеме всичко, а за зъбчетата засега са 7 - 3 отгоре и 4 отдолу. бях се притеснила че от 3 месеца не никне нито едно. като чета за вас че сте с помалко не знам какво да си мисля.................. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 332
  • София
Вита, Утро, това е период ще отмине. Мойто по принцип храна не отказва,, но и тя една седмица не искаше да си яде манджите и от нашата храна по някое парченце хляб взимаше и толкоз. После сама си увеличи дажбата и сега пак хапва и нейното ядене и се облизва като сомалийче ние като ядем  Mr. Green
Вие ще си отгледате манекенки, аз ще си имам тулумбичка вкъщи  Hug Hug Hug

Мацки да ви се похваля имаме напредък с гърнето. Бабите отдавна ме припираха да я слагам, ама все ми се виждаше рано, но от яслата явно от другите деца се е научила и като й кажа сядай на гърнето, тича и сяда - е с дрехите но все пак  Joy Днес ме изненада със сух памперс след 3 часа,и като седне на гърнето пишка и става. Остава да започне да дава и сигнал  newsm78

Бяхме на банкет на фирмата, аз врътнах 2 бавни хора и се закотвих на стола да не разигравам дребната, но иначе беше много приятно  Peace

Лека нощ  Hug

Мишле, зъбчетата излизат различно, ние до 8 м нямахме нито един а сега зъбатка има вече 12 броя, така ще изкара и мишлето зъбчета спокойно.

# 333
  • Бургас
Добро утро мацки Hug

Вита Утро тя и моята манекенка е трудна на хранене, постоянно се лъжем и занимаваме с нещо за да яде. Не мога да кажа, че не хапва ето на преди малко закуси бисквитки с кисело мляко и като видя че батко и маа сандвич с луканка и то сочи и иска сега замезва с луканка, давам и малки парченца тя обикаля из къщи като го изяде пак идва при мен зареждаме и т.н. Явно обича да яде по малко начесто Mr. Green. Също много обича плодове види ли някой че ръфа ябълка, мандарина портокал и веднага се е залепила с думичката "Ма - Ма" в превод АМ - АМ

Да ви питам каква закуска давате на децата сутрин? Направо се чудя не може ден бисквити с мляко и ден попара( пробвах и с кус кус, ама не го харесва много, също и с юфка но и нея не хареса). Пък сме с 6 зъба(от три месеца си стоим с тях и няма изгледи скоро други да излизат) и се чудя какво да хапва милото като няма кътници да дъвче? Гълта като мисирче Mr. Green

# 334
Добро утро!

Кафе ...

За зъбите - до преди 2 седмици Ивко беше с 8 зъба, а сега вече имаме 2 кучешки отгоре, 2 кътника от ляво и всеки момент ще избият и другите 2 кътника. Докато избият обаче на мен ми се стопиха лагерите - малкия не спеше по цели нощи и се събужда с такъв неистов рев ooooh! Това е - зъбите са гадна работа. Мишле не се притяснявай и Алекс ще се озъби - просто всяко дете си е различно Peace

За яденето - да не казвам голяма дума, ама засега всичко си яде Ивко и както и Валето казва като седнем на масата той е като кученце - все се върти и закача по някой залък Grinning За сметка на него обаче баткото е толкова злояд, че след месец два сигурно ще са на едни килограми Whistling

Много се радвам за добрите новини от Шопи - а това, че Велинчо е малък да й е най-малката грижа. Гоги се роди 2.350 и ядеше като ламя, докато си навакса килограмчетата и на 3 месеца вече беше едно сладко пухкаво бебе.

Мая закуските ни са засега мляко с бисквити и попара. Ако вечер не си изяде супата от кухнята може и супа. Ама рядко се случва.

# 335
Здравейте!!!

Момичета чувствам се много зле....превръщам се в най-кошмарната майка  newsm45 Все се стараех да се съобразявам с детето - за ядене, за спане, за игри, за всичко, но...ми писва вече, тя придава все повече и повече номера......особено за псането.....най-големия ни проблем....спи и се, а не ще да заспива......дори и навън почна да върти номера, първо трябва ме изнерви, да и се скарам и чак след това заспива. А, толкова много и говоря.....направо се чувствам безсилна. Не искам да и се карам, но...не се здържа. сега съм я оставила в кошарата, няма да я приспивам повече....да си реве....ама ми е много болно....ОФффффф. Извинявайте, че ви занимавам с глупостите ми  doh Но пред всички съм силна и няма пред кой да проявя слабост.....

Хайде отивам да си порева, после ще се включа по темите  Hug

# 336
  • Бургас
Siqnna мила не се изнервяй излишно, не си лоша мама, просто напрежението ти идва в повече Rolling Eyes. Може би сама се грижиш за малката в смисъл няма баби наблизо да те отменят и се чувстваш обсебена от малката - и при мен е така. Понякога имам нужда от гладка въздух от това някой да я поеме за няколко часа да я погледа..... от месец и нещо ходя на фитнес ... майка ми идва да я гледа за час два докато ме няма и да ти кажа много добре ми се отразява времето когато не съм с нея така ме отпуска нищо че ходя да се бъхтя newsm39 да сваля  badscale някое килце.
Аз също много се ядосвам като я видя че и се спи адски търка очи, ама като я гушна да я приспивам и започва да ми върти номера. От скоро започнах да процедирам така.... видя ли я че няма намерение да заспива обувам я и я обличам и я оставям да се измори и когато вече има явни симптоми че и се спи и няма сили да се противи.... много бързо заспива буквално за 5мин. Пробвай остави я да си играе... да се занимава... ходи насам натам докато се умори и сама ще си покаже че и се Нани newsm46
А и без newsm45 не помагат. Ти си най добричката мама за твоето слънчице Hug

# 337
Мерси, Майче  Hug Ще ми мине, ама на моменти здраво изпушвам. Да сами се гледаме, а и татито като не ми влиза в положение съвсем ми става гадно  Confused Както и да е Simple Smile
За спането, аз нямам нищо против и да не спи, ама на нея хем и се спи, хем не иска, ама аз съм си виновна....като я свикнах така  ooooh!
Одеве рева почти час, но не заспа  Crossing Arms

За храненето - ние си хапваме. Е, понякога се опъва на дадено ядене, но хляб, кисело мляко, някой плодове, кремчета...не отказва  Simple Smile
за закуска давам попарка, елда с плод, к.мляко с брашно от ленено семе и плод, попарка, мляко с бисквити, понякога сандвич с кашкавал, явокадо+банан или със сирене и домат, днес яде нишестено кремче с овесени ядки и някакви такива.
Имаме 9 зъба и тия дни се надявам вече да пробие и десетия  Mr. Green

Целувки на всички  Hug

# 338
 HugКак е бандааааааа   love001  Аз съм за малко инкогнито  Crazy Праскам ви по една мазна целувка и паля към ТК.  Много мерси момичета ,че ни мислите   bouquet Малкия е на системи ,ама като ни пуснат ще има подробен отчет  baby_neutral Надявам се всички да сте добре и много ви обичкам   newsm51

# 339
Eй, Шопи, ама и ти си една дива... хич не те свърта  Hug

# 340
  • Бургас
Шопи  smile3501 мацко, аз на втория ден след секциото се влачех като 80 годишна баба newsm27.
Хайде малкия герой по бързо да се възтановява и да се прибирате в къщи.
Много   love001 от нас!

# 341
  • София
Шопи, ти пак изби рибата,това трънче в твойто дупе голям зор ти е  Hug Hug Hug. И целувки за малчо  Heart Eyes

Сияна,  spoko . Мая ти е казала много правилно, трябва да отделяш време и за себе си. Ако няма баби наблизо по-добре да наемеш някой да я гледа по половин, един час на ден. Това е мое мнение, но аз като изпуша и я връчвам н а таткото и изчезвам. За спането мога да ти дам един съвет, който при нас действа за дневния сън. Когато дойде време за сън ако не й се спи я слагам в леглото и давам няколко играчки, вариантите са два или 1 час си играе сама и после я вдигам или играе малко и заспива върху играчките. И в двата случая след това не е крива. Предполагам дори и да не заспи все пак в леглото играта е по-спокойна не е като да търчи напред назад.

Гледам коментирате закуските, вашите малчугани мляко не пият ли вече? Калина със събуждането трябва да й дам шишето с млякото - 240 мл и след това става. Вечер пак е същото -150-180, зависи какво е докопала от масата, но не заспива без млякото.  Питах за АМ и ми казаха, че вече мога да го заменя с кисело мляко подсладено и разредено с вода, ще я пробвам тези дни как ще го приеме.  newsm78

Отивам да се боядисам че са ми отпуснали 1 час гарнизонка.

# 342
Мале Шопче разбиваш ме просто  Shocked
Чакаме ви скоро у дома вече  Hug

# 343
Шопчеее  newsm51
И Радост дори да е яла ядене без мляко не ляга по някой път й давам и през нощта но в повечето случаи се опитвам да не й давам да не свиква пак нощем да яде,че сутрин не иска да закусва.Кисело мляко яде сутрин за закуска по някога,пробвах я едни път но не иска да го пие.
Лека вечер аз отивам да гледкам малко тв  Hug

# 344
Ей, Шопче страшна си  Hug И от мен скорошно изписване  Hug

Мерси, Вале  Hug тя в кошарата си има две плюшени играчки, но....ако не съм там не си играе, а всичко изхвърля  Crossing Arms Даже се е научила да си отваря и раклата на леглото и вади всичко от там, та вече е залепена  Laughing Но ще пробвам с други играчки, но това да заспи сама е почти невъзможно, досега да се е случвало не повече от десетина пъти  ooooh!
Иначе определено имам крещяща нужда от време само за себе си и даже се каня да тръгна на фитнес от другата седмица, та да видим

За млякото - ние задължително се кърмим сутрин, към 6ч примерно и после в 8ч  закусва  Simple Smile

Лека и поспалива нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт