Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много благодаря за съветите, милички мои. Днес положението определено е по-добре, пак е зачервено, но значително по-малко. Продължавам с кремче, дано се оправи бързо.
Излизаме на разходка, после пак ще пиша.
Целувки на всички ви Hug

# 376
МИшле, бързо да мине дупето на Алексче! Можеш да й правиш бани с калиев пермангант.Слагаш няколко зрънца във водата, да стане бледорозова на цвят.Смрадликата също. За пиоктанин много добри отзиви съм чувала ,когато има пъпчици.При нас калиев перманганат и тридерм, който е кортикостероид  върши работа, с друго не ни е минавало.
Микроелена, благодаря за линка.Аз вярвам на педиатъра, изписа го за алергия, не за апетит. И утре го спирам.
Хубав ден!

# 377
Ауууу, че безлюдно!
Аз днес имам празник. Та да почерпя по този повод.

# 378
  • На топло...
Бубе!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива, здрава и в кръста корава - да износиш на Яна сестричето или братчето и да увеличиш милото ви семейство Heart Eyes!
Да си винаги усмихната и жизнерадостна Heart Eyes!
Да си дива и мнооого щастлива Heart Eyes!

# 379
Бубе, честит ти празник, жива и здрава и всичко най- най-  Hug

Новини от нас - обади се педиатърът и каза, че нищо не били намерили на генетичните изследвания. Каза ми обаче да се обадя на хематолог - защо и аз не разбрах, при положение, че няма нищо. Както и да е, в четвъртък ще се обадя на въпросния хематолог, но таласемия - няма.

# 380
Еееееееее, най сетне! И какво! Държаха ви цял месец под напрежение. Ама поне новините са добри. Много се радвам, че ви падна камъкът от сърцето, Шамс!  Hug

Нана, много бойни слова  Grinning Heart Eyes

# 381
Бубе Честит празник! Жива, здрава и късмет във всяко начинание!

Шамс Браво за добрите резултати!

# 382
Бубчееее дълъг живот,непресъхваща любов и многооо деца и разбирателство миличка  Hug
Шамс много добре,че решиха да се обадят,но сега ще чакаме да видим кво ще ти каже хематолога  newsm78

# 383
  • Варна
Бубе, честито!!!   bouquet
Шамс  smile3501 newsm68
При нас беше няколко дни екшън  Laughing
След мен и Габи се разболя майка ми и си взехме Габи вкъщи  Heart Eyes от което аз бях супер щастлива, много ми беше залипсвала вече, но и ред не можех да прочета за утрешния изпит  smile3506 Вчера пак я заведохме  Cry
Лошото е , че след дълго отсъствие от вкъщи има гадна промяна в режима й- буди се нощем по 1 или 2 пъти, което НИКОГА не е било и ми иде да  smile3514
smile3512
Не знам дали ще се отучи, там с майка ми спят в  една стая и по цяла вечер я люшка, щото и там се буди, не знам как ще се справяме като я вземем окончателно  Confused
Боклуци и тя яде активно, даже ако не може да намери, почва да рови в килима, ако е останало нещо завряно  Crazy

# 384
  • София
Бубе, честит празник и от мен! Пожеланията ми към теб са да си щастлива - така както ти го разбираш, защото всеки има различна представа за щастието!

shhht.secret ,  Laughing  и при нас го има това.   hahaha Дани много усърдно се мъчи да изчопли цветята нарисувани на килима.  Joy  за бабите е ясно - те винаги си знаят, че дечурлигата са при тях само временно и действат под този знак. Аз може би и затова предпочитам да не се доверявам прекалено, гледам да се оправям сама и като теб ги давам когато няма друг избор. Така поне като не е наред нещо си знам че аз съм си виновна.

Шамс, най-после! И слава Богу, добри новини. А на хематолога не му се притеснявай - и там всичко ще е наред.

# 385
Бубе, какъвто и да е празникът - честито! Да си жива и здрава!
Шамс, виждаш ли, всичко е наред! Само дето ви изнервиха и то баш покрай празниците.

# 386
Бубе, честит празник  bouquet! Жива и здрава Hug!

За яденето на боклуци, Алекс бие по всички параграфи, ако и оставя сапуна и половината няма да го има!

Шамс, радвам се че Фафчо е добре, дано всички притеснения са напразни и детето е здравичко Hug!

# 387
  • София
Бубони, честит празник! Бъди здрава и щастлива и много обичана! Hug  bouquet

# 388
Бубе, какъвто и да е празникът - честито! Да си жива и здрава!

Еееее  Joy hahaha Вие ме уморихте. Ама така е. Кой да каже, че днес е татянин ден . Таня съм, затова.

# 389
  • На топло...
Татянкеее, Татянке,  bouquet!

Ние, демек аз и коремчо Heart Eyes, бяхме вчера на проверка. Детето спокойно си спа Shocked, на батко му това никога не се беше случвало, винаги е бил първа пушка да се показва танцьор Grinning! Всичко му е наред на бебчо, само дето ми смениха термина, големичък фърфи Crazy... От юлско ще го правим юнско, ама аз се съмнявам Thinking...

Инак останалите сме добре, в ремонтна треска на новото жилище, вчера съм къртила первази по пода hahaha, сега ме боли още повече и без туй вече разширяващият се и болящ таз, ма ще мине, здраве да е, най-късно до половин година Joy.

Йошко е много ящен, ама не качва, явно породата е "странджански слон" Laughing. Към 10 кила е, а постоянно е на линия за манджане - мляска "ням-ням-ням", "ам-ам" и нищо не отказва.

Още исках да пиша, ама се разсейвам, да ми е простено, моля Hug!

Ааа, да! Темата като я гледам и все чета "Роди се Велин юнака - ноемврийските майки разплака" Joy... Ужас, много се дразня на себе си за тая ми измислица, че не ми и изскача от акъла Confused...

Общи условия

Активация на акаунт