Вани, това за Декември ли?
и ми изнасяше теории колко полезно било и че аз съм виновна че детето не яде, защото вече било на година и трябвало да яде всичко без ограничения
! 
След ваксинацията обаче ни изписаха Саностол, който пак си е витаминен сироп. И мога да кажа, че определено ефекта от него е много по-голям. На вкус е много приятен - като портокал и е доста сладък. Да не казвам голяма дума, но вече хапва доста добре. Направо все още не мога да повярвам, че си изяжда порцията.
.Много рядко иска.А съм пробвала какво ли не.Имаме 100 различни чаши, опитах и с шише.Всякакви сокове, чайове, подсладена вода, компоти.....абе всичко, каквото се сетих и каквото кажат.Но пък изследванията на урината са й добре.Редовно имаме напишани памперси.Сега съм сварила лайка и от нея давам.В повечето случаи си чеши венците, но и няколко капки да пийне все е файда.Да ви кажа вечер като я къпя и като изплаквам главата винаги е с отворена уста.И тогава пие-къде вода, къде от шампоана.Не мога да я накарам да си извие леко главичката назад 

дано скоро ги пуснат,че от ноември не съм взимала пари.

Ето и малко снимки: http://www.facebook.com/album.php?aid=7594&id=10000032002429 … d=100000320024298
Най-добре се консултирай 

Намирай му повечко задължения да не скучае 
Сега говорих със секретарката на хематолога (щото човечецът лъже, че уж се опитвал да ми се обади снощи) и чакали някакви дръги изследвания, да съм се била обадела след 3 седмици. Аз обаче настоявам да говоря с този човек, според моя педиатър, никакви други изследвания не са започнати... Не знам вече, луда ме направиха. Накрая сигурно ще му пусна изследвания в България, по-бързо ще станат.
- което не е вярно. Мъжа ми е бесен отфърча да се кара и каза че ще ги съди до дупка, а им е хубаво като взимат за пълно автокаско 3500 лв. 
......ми то по наще ширини си е голяяяма рядкост. Мирела не беше особено щастлива понеже си беше навлякана точно като космонавт и не смееше да мръдне, пък и апреските които и купих са 2 номера отгоре
, Мирела също не пие вода, но пък компенсира с чая на Хоп. И аз малко се тревожа ама си мисля че като дойдат летните жеги ще не ще ще пропие и вода
пожелавам ти повече търпение и кураж - скоро ще сте всички заедно в английско