Такъв е животът - Първа брачна нощ

• 7 152
  • 32
  •   1
Отговори

На 2 януари от 16 ч. зрителите ще имат възможност да видят първия епизод на "Такъв е животът – Първа брачна нощ". Популярното риалити ще бъде по-горещо от всякога. Една от най-красивите песни на Веселин Маринов - "Да се събудиш до мен", е лайтмотив на новия сезон.

Живи ли са още традициите за непорочност, какво вълнува младоженците и техните роднини, щом стане дума за първата брачна нощ? В 13 епизода всяка събота зрителите ще видят любов, горещи страсти и закачки, както и сблъсък на поколения и табута.

Камерите на "Такъв е животът" надникват през ключалката в отношенията на новобрачните двойки и проследяват какво се случва непосредствено след Менделсон. Зрителите ще вкусят черешката на сватбената торта и ще видят нещата такива, каквито са.

Видео архив

# 1
  • София
за мен си е абсолютно същото като "Такъв е животът- сватбата". Поне първият епизод изобщо нямаше общо с първа брачна нощ!

# 2
за мен си е абсолютно същото като "Такъв е животът- сватбата". Поне първият епизод изобщо нямаше общо с първа брачна нощ!

И аз това гледах днес и съм съгласна с теб. Почнаха с представяне на двойките, после кой как избрал пръстена, подготовка за сватбата, сватбата и ми изгасна тока и не видях накрая дали имаше нещо за първата брачна нощ.

Честно казано, очаквах съвсем друго от предаването. Simple Smile

# 3
  • София

И аз това гледах днес и съм съгласна с теб. Почнаха с представяне на двойките, после кой как избрал пръстена, подготовка за сватбата, сватбата и ми изгасна тока и не видях накрая дали имаше нещо за първата брачна нощ.

Честно казано, очаквах съвсем друго от предаването. Simple Smile

и аз очаквах по-различно предаване. Накрая двойката от Сф влезе в хотелската си стая, украсена от сватбената агентка, казаха, че не са уморени и толкова. Ако това се смята за свързано с първата брачна нощ  Naughty
Да не говорим, че са същите сватбени агентки, със същия подход, просто са други двойките  newsm78

# 4
Ами нищо не дадоха от първата брачна нощ  Sad Mr. Green
Накрая след сватбата единия мъж от едната двойка като влезе в стаята след сватбата и каза на жена си''Ще те побъркам''.Това ли беше ноща им.Ще видим по нататък как ще е.Досега съм го гледала с интерес това предаване,.

# 5
Не ме впечатли първия епизод, ще видим в събота какво ще покажат  Simple Smile

# 6
Имали го качено  някъде.

# 7
Е какво очаквате..., да снимат цялата брачна нощ ли?

# 8
Не ми хареса,дори не го изгледах до края Tired

П.С. corset,мила,чувствам болка само като ти гледам аватара.....

# 9
На мен шък ми хареса. Вие очаквате показват интимни подробности ли? Mr. Green

# 10
Не ми хареса нищо особено  Peace

# 11
  • София
Цитат
Вие очаквате показват интимни подробности ли?

най-малко съм очаквала в събота в 16.00ч. да показват интимни подробности, просто очаквах да се съсредоточат по-скоро върху подготовката за първа брачна нощ и традициите при различни двойки свързани с нея напр. в града, в селото на БГ двойки, на смесени двойки, на християни, мохамедани, роми и т.н. Хора с различен начин на живот като цяло. Да покажат различните аспекти, разбирания и т.н.това би ми било интересно да видя, а не да се съсредоточат пак върху сватбата като приготовления и ритуал.

# 12
Цитат
Вие очаквате показват интимни подробности ли?

най-малко съм очаквала в събота в 16.00ч. да показват интимни подробности, просто очаквах да се съсредоточат по-скоро върху подготовката за първа брачна нощ и традициите при различни двойки свързани с нея напр. в града, в селото на БГ двойки, на смесени двойки, на християни, мохамедани, роми и т.н. Хора с различен начин на живот като цяло. Да покажат различните аспекти, разбирания и т.н.това би ми било интересно да видя, а не да се съсредоточат пак върху сватбата като приготовления и ритуал.

Именно! Не става дума за интимни подробности.
Самото име предполага предаване за първата брачна нощ, а не сватба.

Очаквах да представят двойките, да разкажат малко предистория - как са се запознали, от колко време са заедно, годеж, сватба и да дойде момента, в който да започнат да разказват за самата сватба, подаръци и накрая за първата брачна нощ.

Впечатления, очаквания, нещо интересно случили се, смешно, забавно, тъжно ...  Grinning

Винаги има какво да се каже, не е нужно да има + 18 Rolling Eyes

# 13
Хоп и аз тук  CrazyБлагодаря з темата   bouquetОтивам да гледам пропуснатото  Popcorn

# 14
Епизода не ми хареса, но ще го видя и натам.

Общи условия

Активация на акаунт