Такъв е животът - Първа брачна нощ

• 7 152
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
и на мен не ми хареса първия епизод  Rolling Eyes  ще видим тази събота как ще е  Laughing

# 16
  • област Софийска
На мен пък ми хареса. По принцип харесвам поредицата Такъв е животът. Макар че наистина не видях нищо общо с първата брачна нощ, а по-скоро със сватбата. И сватбената агентка е същата...

# 17
На мен пък ми хареса. По принцип харесвам поредицата Такъв е животът. Макар че наистина не видях нищо общо с първата брачна нощ, а по-скоро със сватбата. И сватбената агентка е същата...
И аз харесвам поредицата Peace
Толкова свикнах с футболните съпруги  ,че докато  гледах тази събота  имах чувството,че всеки момент от някъде ще изкочи Симона и ще им разясни кое как трябва да бъде Mr. Green

# 18
Предаването е хубаво, но трябва да му сменят заглавието

# 19
И на мен ми харесва предаването.И двете серии си поплаквамот щастие разбира се.
но трябва да му сменят заглавието
Съгласна съм.

# 20
Аз пък не го харесвам този път. Бях го пуснала, но изобщо не му обръщах внимание. Някои хора не са ми приятни да ги гледам (т.е. чужденците), за разлика от Ели (май така беше, жената на руснака) - много засмяно и чаровно момиче.
Дано има някакво раздвижване следващия епизод, че иначе пак ще си кисна на компа  ooooh!

# 21
  • София
пропуснах епизода, има ли го качен някъде?

# 22
На мен ми допада като формат,но най ми допадаше първия път за раждането и после за сватбата.Сега едно гледам блудкав сериал ама не турски  Mr. Green

# 23
  • София /Абсурдистан
Хайде и аз в кюпа  Peace
Верно трябва да си сменят заглавието. Това всъщност си е "сватбата", а не нощта  Simple Smile

# 24
И аз се чудех каква нощ ще показват, а то си е като първата част-сватбата.

# 25
  • На морето!
И на мен не ми харесва този път. Най-силни, поне за мен, си остават първият сезон- свъран с раждане и първите дни на бебчетата и следващият за кърмачетата. Според мен би било интересно да направят един сезон посветен на двойките, които са участвали до момента. Т.е. нещо от рода :как се е развил животът им, как новородените са пораснали, младоженците след 2-3 години и т.н. Не ми се гледа, обаче, за "Новите българи" и засега този сезон не ме грабва.

# 26
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
на мен ми харесва този сезон и го следя с интерес, за разлика от тази скука с футболните съпруги

# 27
сега догледах и третия епизод в сайта на btv... забавлявах се много с англичаните, много са сладки, абе няма никакво значение как се казва, след като толкова ми харесват, докосват някаква струна в душата ми  Crazy

пък и показват какво става на другия ден след първата брачна нощ, а в Сватбата май не показваха  Peace

# 28
  • До морето
Момичета, искам да ви питам само на мен ли ми прекъсва като гледам в сайта на Бтв.И епизода от 9ти, и този от 16ти Януари стигат до половината и после започват отначало.Преди се бях опитала да изгледам и един епизод на футболните съпруги там и пак така стана.Някой може ли да ми обясни защо става така newsm78 или пък, да каже ако са качени някъде епизодите, да ги гледам.Мерси  Simple Smile

# 29
Момичета, искам да ви питам само на мен ли ми прекъсва като гледам в сайта на Бтв.И епизода от 9ти, и този от 16ти Януари стигат до половината и после започват отначало.Преди се бях опитала да изгледам и един епизод на футболните съпруги там и пак така стана.Някой може ли да ми обясни защо става така newsm78 или пък, да каже ако са качени някъде епизодите, да ги гледам.Мерси  Simple Smile

И на мен така, абе в сайта им не е наред хич. Не ми харесва там. Чакам аз във вбокс да ги пускат.

Общи условия

Активация на акаунт