1001 нощи - Една година стана , но страстта към Приказката ни остана - 116

• 35 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ БАБИ-ГЕДЖЕМАНКИ! ДА СА ВИ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВНУЧЕТАТА!

# 496
Гони, мила моя Козирожко  Hug ЗДРАВЕ, МНОГО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ И OНУРОВСКА ЛюБОВ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ ТИ!
Да те поздравя и аз с твоят юбилеен рожден ден с това изпълнение
http://www.youtube.com/watch?v=HrDfB94Njms

И кой е казал че ще им се дадем на младите  newsm78 Поздрав за всички бабчета по случай днешният празник!

# 497
ОТНОСНО БЕБЧЕТО НА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ-АКО ТОВА Е СПЕЦИАЛНИЯ ПОДАРЪК НА БЕРГ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ХАЛИТ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОЯВИ ВСЕКИ МОМЕНТ.
АКО Е" МАЛДИВСКО БЕБЕ" ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАМЕ ДО ФЕВРУАРИ.НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ТАКА ???

# 498
tn.Carmen,thank you,Ceyda is just beautiful!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 499
Момичета, запалихте ме с този сериал, сега, обяснете ми като на индианка, от къде да го изтегля? Колко серии е той всъщност?

# 500
  • Plovdiv

raja_nikol , добре дошла !  
  Филма е прекрасен !
Предстоят ти часове невероятно хубави емоции!
Сериите са 90 и за начало ти давам линк за VBOX

http://vbox7.com/channel:54942

# 501
  • София
АНИ ,не си спомням от кога не съм се смяла така по-точно крещяла от смях Joy Joy Joy МНОГО ти БЛАГОДАРЯ!!!
СТЕФИ, като видях бебока се стреснах,ами то е едно към едно -ХАЛИТЧО. Знам,че не бива, но най-късно до 15.01
ще гърмим шампанското!!!! preggo  ylinfant smile3504

# 502
# 503
# 504
# 505
  • София
АНИ за пост 502 newsm20 newsm20 newsm20 newsm51  love001  love001  love001

# 506
raja_nikol,преди да започнеш да гледаш филма трябва да си наясно,че този филм разболява от вируса"1001"нощ и няма антибиотици за него!!!
 newsm53 newsm53

# 507

Макар и със закъснение поздравявам всички, които имаха имен ден или празнуваха, заедно с любим за тях именник.
Пожелавам, много здраве, щастие и късмет!

Честит рожден ден Гони!!!  

Бъди  здрава, вярвай в себе си, окриляй с надежда мечтите си
и споделяй дните си с тези, които обичаш!

Поздравявам и всички млади баби, на чиито палав дух и тинейджърите могат да завиждат.
Да сте живи и здрави!
Честит празник!!!

# 508
АНИ,колажите са великолепни-наистина!БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Щастливец е това момче,снимало се с Берг и Халит- и тримата изглеждат страхотно и много естествени! Hug Hug

# 509
Внимание! До всички заразени! Обявявам конкурс: "Кой ще познае датата на появяването на малкия Али? Ітук всички стискаме палци да бъде всичко наредІ Награда: Екскурзия до Истанбул и първа орисница на бебока. Моля, моля не се блъскайте! Спазвайте реда!

Общи условия

Активация на акаунт