1001 нощи - Една година стана , но страстта към Приказката ни остана - 116

• 34 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
За мен лично е безмислено да се включвам повече в подобни класации и анкети разни. Фактът че вече една година съм тук и не съм си сменила подписа с разни други турски артисти мисля че е красноречив за личният ми избор. И това е точно този артист...

# 556
# 557
ferina изобщо  не се съмнявах в твоя отговор! Hug

Кати, аз дори измислих сценарий  Joy и разглеждайки всичките 74 актьори от тази класация единствено номера 7 и 10 се оказаха достойни за главните роли в моя бъдещ филм "Да избягаш"  ooooh!  Joy
№10 ще играе ролята на наемна убийца, чиято задача ще бъде да ликвидира ключов свидетел по знаково съдебно дело, а именно №7, но в хода на преследването двамата ще се влюбят един в друг и ще бъдат подгонени от други наемни убийци и т. н. и т.н.  Докато справедливостта възтържествува и двамата заживеят на някой Карибски остров с променени самоличности  Joy  Joy  Joy

Дотук с глупостите ми  ooooh!  ooooh!  ooooh!

А що се отнася до класацията аз никога не съм участвала в подобни класации и никога няма да участвам, защото за мен лично са абсолютно безмислени  Peace Всеки актьор си има своята дарба и талант  Hug

# 558
  • София
ferina , ставаш за сценарист! Hug

Точно попадение са двамцата newsm78

# 559
МЪЖ КОЙТО ОБИчА ТРИ ЖЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО, МОЖЕ ЛИ ДА ИЗМАМИ И ТРИТЕ ?

Orhan Ataoğlu (Халит Ергенч) е толкова "готин" колкото е съдържанието на тази дума. Ако е за богатство, той е богат; ако е за красота, той е красив; ако е да бъде оригинален, той е такъв...толкова е "готин" че наместо да се заеме да се грижи за огромното имение което е наследил от семейството си, той е избрал да преследва академична кариера в един Анадолски град. Той си има Айше (Сонгюл Йоден)...жена която много го обича а и той нея. И въпреки всичко явно не я познава толкова добре...Защото ако я познаваше щеше да предвиди че мисълта наместо да си живее в богатство, охолство и развлечения а не да живеят в Eskişehir и да преподава поезия, би я изплашило до толкова че да се стигне до изневяра. Но тъй като Орхан не го предвижда, Айше прави точно това и му изневерява.
Орхан е вече в Истанбул… Завърнал се е носейки огромната болка в също толкова огромното си сърце; се приготвя да преподава в Университета тук. Точно по това време се среща с Оя (Джансу Дере). Тя е фотограф и студентка в същото време. Тя е много по млада от Айше, по жива и вероятно готова да обича Орхан дори повече. От друга страна, Орхан не е човек който да се чуди на дълго и на широко отностно това което му поднася съдбата. Той предлага брак на Оя без да губи много време. Те се женят. Но ужасен инцидент по пътя в деня на сватбата оставя Оя сляпа...Да, сляпа в истинския смисък на думата!
Сега Орхан е разкаян и съсипан… Оя, от друга страна, се мъчи да вкара светлина в живота си с лъчи от надежда от света на мрака в който така ненадейно се е потопила. Въпреки това Орхан не обича повече Оя. Опитва се но не може. Мислили ли сте някога да се любите със сляп? Каква неприятна идея! Орхан се чуства точно по този начин. Но в същото време, чуството за съжаление не му позволява да се разведе с нея...

СЛЕДВА...

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 19:22 от anna3com

# 560
  • до най слънчевия бряг
Здравейте ,
Решихте да разнищим дядо Бурхан ли ?
Него и на ръце да го носим ,ще е малко ,че ,я се беше смилил над Шех и внука ,я нямаше  да има ни черна нощ ,ни филм  Laughing то затова и стихчета сме му посветили на времето
Не мисля ,че това ,че прие внука си се дължи само на промяна в консервативните му разбирания за чест и достойнство или че възприема ,по песно новите порядки  навлизащи и в турското общество
Според мен в него заговори ,човешкото любопитство ,/все пак Надиде се среща редовно с внука/ заговори зова на кръвта най-вече  ,особенно като се срещнаха на гробищата
А сцената на срещата в дома на Шех ,е за Оскар  Peace според мен. Такава разтърстваща и покъртителна сцена  Велики са

# 561
АНИ,благодаря за превода!    bouquet  bouquet  bouquet
Изчисти си кутията за лични,когато имаш време!

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 19:23 от fresh13

# 562
  • В тъмната гора.
Честит празник на Гони и Шеф!

Бъдете живи и здрави поне още толкова години, вие знаете как да ги оползотворите!

Шеффффф  Hug Hug Hug   Kissing Heart много си те тача и обичам...

# 563
  • В тъмната гора.
Надежда виждам те на балкона имам малко въпроси към теб относно екскурзията, може ли още снимки и мога ли да ти пиша на лични.

# 564
МИЛИ МОИ БАБИ ГЕДЖЕМАНКИ И БЪДЕЩИ БАБИ,
НЕКА СИ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ,МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ ПО ДЪЛГО НА УСПЕХИТЕ НА ВНУЦИТЕ СИ.ДА ГИ ВИДИМЕ ВЛЮБЕНИ.ДА ГИ ВИДИМЕ СЕМЕЙНИ.ЗАЩО НЕ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ПРАВНУЦИ?А СЪРЦАТА НИ ВСЕ ТАКА ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ,А ГЛАВИТЕ НИ ДА РЕЯТ В
СВЕТА НА ФАНТАЗИИТЕ.ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО МНОГО СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ОТ МНОГО ЖЕНИ НА НАША ВЪЗРАСТ?ГЕДЖЕМАНКИ В НАС ИМА ЖИВЕЦ!НИЕ ДОКАЗАХМЕ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОДВЛАСТНИ НА СИЛНИТЕ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА.
     КОГАТО МАЛКАТА МИ ДЪЩЕРЯ РАЗБРА, С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМ МИСЛЕХ,ЧЕ ЩЕ МИ СЕ СМЕЕ.
ДУМИТЕ И МЕ ИЗУМИХА:,,МАМО, ДА ТИ СЕ СМЕЯ?ЗАЩО?АЗ ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ,,
    ГОРЕ ГЛАВИТЕ,БАБИ!НЯМА ДА СЕ ДАВАМЕ!ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ МЕН!Я МЕ ВИЖТЕ!

.
.

ПАРТНЬОРА МИ Е СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИНА НА БУРХАН.ПРИ НЕГО РАБОТИ БРАТ НА БУРХАН
  С КОГОТО СЕ СНИМАХ ,КОГАТО БЯХ ПРЕЗ МАЙ.

# 565
РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ МОЖЕ МИШЕЛ! ПИТАЙ!МОЖЕ НА ЛИЧНИ,МОЖЕ НА ФОРУМА.   love001  love001  love001

# 566
Скъпа Шеф, поздрави и от мене за светлия ти празник!
Желая ти всички твои любими да са с тебе и заедно да се веселите!
Нека сърцето ти да е пълно с любов, а душата ти винаги да лети с мечтите ти!

С благодарност и възхищение!

# 567
  • В тъмната гора.
Надежда искам да ми разкажеш за хотела, за обстановката, къде си ходила...цени на хотели, таксита, как се справи с комуникацията?

# 568
  • В центъра на България
Здравейте момичета, когато прочетох поместеното
във форума установих, че съм пропуснала много рожденни и именни дни.
Страхувам се, че мога да пропусна някоя от Вас  и затова ще пожелая на
всички които са имали поводи за празници пътека, която всеки ден да Ви
води до прекрасно утре и макар и бръчките по-лицата ни вече да личат,
то поне да запазим сърцата си вечно млади! Желая дълъг живот с мъдрост
и  блаженство.

# 569
.
.

НАЛИ ВИЖДАТЕ КЪДЕ СЪМ СЕДНАЛА?

НА ОНУРОВИЯ-СТОЛ.

ТОВА Е НА ПЪРВИ СУТРИНТА.ОЩЕ НЯМАШЕ НИКОЙ И ЗАТОВА Е ТАКА НЕПОДРЕДЕНО.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 21:31 от nadejda2639

Общи условия

Активация на акаунт