1001 нощи - Една година стана , но страстта към Приказката ни остана - 116

• 34 791
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София

Скъпи момичета, благодаря ви за поздравите - на всички, които все още си спомнят за мен! Останаха най-върлите фенки на сериала, на Онур и Шех, на Бенну и Керем , на Бурханови.... Макар и вече да не пиша  вече тук, с удоволствие влизам понякога  и с удоволствие ви чета! Толкова  сте информирани, че сега вие сте за мен сигурен източник за новини. 1001 нощ си остава класика , обещала съм си да повторя  гледането на сериала в близко бъдеще!
На всички- много здраве и късмет!

# 602
  • Варна

АНИ,             БЛАГОДАРИМ  ТИ  ЗА  ВСИЧКО, КОЕТО  ПРАВИШ  ЗА  ТЕМАТА  НИ ! ! !

ВАРНА,            КАТО  СЛЪНЦЕ  ОСВЕТИ, МРАЧНИЯ  ИНАЧЕ  ДЕН ! ! !

МАРЧЕ,                                                               

# 603
Радвам се,че кафето ви е харесало.С това корабче ми навя
мисли за по-дълго пътуване.Марче,мъдри мисли от мъдра дама.
За Бурхан бей-неговата личност премина от патриархален
вседържец съдбите на членовете от семейството му,гордостта
на човек постигнал благополучието си с упорит труд и спечелил
уважението на гилдията,превърнал това в безпрекословно изискване
към съпругата и синовете му,незачитащ чувствата им.Трудното осмисляне
на своето поведение и проявената сила на духа за даване на прошка.
Сцената е покъртителна и разтърсваща.Той употреби цялата си духовна
и материална сила в помощ на семейството си/и не само/.Накрая даде
израз на чувствата си към съпругата си.Чрез развитието на образа
на Бурхан бе даден пример за силата на прошката и любовта.

# 604
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН ,МИЛИЧКИ ОНУРКИ !!! Hug Hug Hug

АНИ,папарачке мила -

ВАРНА,скъпа преводачке-

СПАС,кафеджийке ранобудна-МЕРСИ !!!

МАРЧЕ,мила пак за кой ли път newsm78мислим еднакво !!!

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !!! Hug Hug HugОБИЧАМ ВИ !!! Hug Hug Hug

# 605
  • планетата Земя и по точно до морето
Шеф, на патерици, Честит рожден ден ! Да си жива и здрава и още дълги години живота да ти поднася прекрасни и вълнуващи мигове !
С такова нетърпение съм чакала твоите постове, когато открих темата, заради винаги подробната информация за актьори, музика, снимки ! Отново си спомних вълнението от онези дни ! Имам спомен, че харесваш божествения глас на Нана Мускури ! Затова за теб и всички в темата за настроение и усмивка поздрав от сърце !

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 13:45 от Ari888

# 606
АРИ!!!ПРЕКРАСНО,ПРЕКРАСНО,ПРЕКРАСНО!!!!  newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3539 smile3539

# 607
Тъй като темата е Бурхан ети ви малко снимки и от моя личен архив от посещението ми в  Истанбул през месец ноември. Хотелът ни  беше точно до базара с неговото кафене и магазин. Имам и други, но тези са достатъчни, за да не досаждам
http://media.snimka.bg/5301/016856854.jpg
http://media.snimka.bg/5301/016856923.jpg
http://media.snimka.bg/5301/016856924.jpg
http://media.snimka.bg/5301/016856895.jpg
http://media.snimka.bg/5301/016856898.jpg

# 608
  • В центъра на България

Варна , радвам се че те има.
Ани, без теб форума няма да е същия.
Генджаминки,без вас форума нямаше да го има.

# 609
  • В центъра на България

# 610
jilka,благодаря за снимките-всеки поглед към мястото,където е сниман филма,за мен е нов и интересен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 611
  • планетата Земя и по точно до морето

Момичета време за кафе ! Тук завяля и на мен дъжда винаги ми действа по особен начин.Малко  тъжно, сантиментално.... и нахлуват спомени ! И понеже се зарових в стари любими клипове -  ето още един !
И това !   И още един !

Ани, благодаря за превода ! Вече наистина нямам търпение да гледам филма ! Толкова ми е интересно да видя играта на Халит тук и с 3-те му партньорки ! Надежда каза , че не и е допаднал филма, но аз съм страшно любопитна !

Като споменах Надежда, искам специално да поздравя момичетата без възраст в темата, които имате внуци, но с дух и емоция, на които могат да завидят някои  20 - годишни ! Винаги съм мислела, че възрастта няма значение за духа, но вие ми давате наистина страхотен оптимизъм ! Надежда, много се кефих на снимките ти !
Варна

# 612
    Скъпи Геджеманки,късно открих филма,късно Ви открих Вас като общество и съм щастлива,4е Ви има.Наслаждавах се на снимки,кулажи,информация за нашите любимци. И така до днес, когато не се стърпях да Ви  кажа БЛАГОДАРЯ . И аз съм заразена от вашия вирус, за мен ве4е няма филм след "1001 нощи",такива емоции,такива внушения,такава впе4атляваща актьорска игра никое произведение на киноизкуството не е оставяло толкова трайно и неизле4имо. Бъдете здрави и верни на своите предпо4итания. Оби4ам Ви и оставам ваша  и на филма и актьорите фенка!!!

# 613
  • до най слънчевия бряг
Hrisssy 
Добре дошла ,тук при нас

Най- радостното е,че въпреки ,че филма свърши преди доста месеци ,фенките му се множат А и както виждаш ,имаме добри папараци , преводачи,международния видеообмен работи   , та почти всеки ден има нещо ново ,около нашите любимци А  що да не продължим и с коментарите ,вчера коментирахме Бурхан ,утре някой друг  Hug

# 614

Колко щастие е изразено на лицето на Халит!

Общи условия

Активация на акаунт