Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 548
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Имам едно въпросче.Мисля да си поръчвам кожено якенце само ,че не знам кой размер да избера.Останали са само 8 - ми и десети.Аз нося S като размер за якенца и малко не мога да се ориентирам  кой да избера.

# 646
Зависи от модела, но 8-цата определено  Peace

# 647

Имаше една мацка, която беше поръчвала чрез посредник от един сайт за домакински принадлежности, моля ако прочете това да се включи и да ми даде линк, че го затрих от кеша на Мозилата
мерси предварително

# 648
  • София

Чрез банков превод можете да платите онлайн или на касата в Райфайзен банк по 1 от двете сметки като непременно посочите името си, за да знаем от кого е превода.

Обади се и искай потвърждаване, че са получили превода. На превода от миналата седмица при  Алезар не излиза моето име. Не знам какви ги вършат Райфаизен ама за такса от 2 лв. поне имената ни да отразяват. Как се оправят в Алезар само със суми без имена не знам.
Аз си сканирам вносните бележки и ги изпращам на Гери Peace
Виж това не се бях сетила. Hug

# 649
здравейте,имам питане-отговарят ли размерите на www.mothercare.com на тези на некст newsm78

# 650
здравейте,имам питане-отговарят ли размерите на www.mothercare.com на тези на некст newsm78

Според мен отговарят. Ориентирай се по ръста и за двата сайта.

# 651
до сега съм поръчвала предимно от некст и му взимам 2-3г.

# 652
Да дам отчет от последната офанзива. Както бях решила да не поръчвам поне месец....
От тук нататък. Първата снимка е долнището на пижамата от последната снимка, но не можах да ги събера да са заедно.
Детските дрешки са от Next. Размер 12-18. Като гледам, може и да не ни стават след 6-7 месеца. Май ще продължа с летен гардероб 1.5-2 години. От Next е и бялата дамска тениска-размер 10.
Двете жилетки са от Additions. Влюбена съм в жълтата-много добре стои, но явно лесно се завалва.
Мъжката грейка е от George-L размер.
Анцугът и двете пижами са от M&MDirect. Дамската пижама определено е малко умалена.
Черната плетена рокля, двете блузи (розова и цикламена) и меланжа са от Esprit. Всичко е размер 10. Отговаря си на размера.

# 653
Бубе много са хубави  Peace  Може ли линк към черна плетена рокля

# 654
Бубе много са хубави  Peace  Може ли линк към черна плетена рокля

Руми, от Esprit не се получава да се даде линк, но ще ти дам референтен номер и другата информация, за да намериш роклята. knitted dress with roll neck, Y01355, Now ₤ 34.99

# 655
  • София

Според мен отговарят. Ориентирай се по ръста и за двата сайта.

Аз и от двата сайта поръчвам един и същ номер. Според мен си отговарят.

# 656
Да дам отчет от последната офанзива. Както бях решила да не поръчвам поне месец....
От тук нататък. Първата снимка е долнището на пижамата от последната снимка, но не можах да ги събера да са заедно.
Детските дрешки са от Next. Размер 12-18. Като гледам, може и да не ни стават след 6-7 месеца. Май ще продължа с летен гардероб 1.5-2 години. От Next е и бялата дамска тениска-размер 10.
Двете жилетки са от Additions. Влюбена съм в жълтата-много добре стои, но явно лесно се завалва.
Мъжката грейка е от George-L размер.
Анцугът и двете пижами са от M&MDirect. Дамската пижама определено е малко умалена.
Черната плетена рокля, двете блузи (розова и цикламена) и меланжа са от Esprit. Всичко е размер 10. Отговаря си на размера.

Бубе, от Additions с посредническа фирма ли поръча.Може ли на лични дами напишеш условията Praynig

# 657
# 658
Да, наистина, от Additions приемат ли бг карти, че нахаресах едни нещаааа........ smile3508

# 659
  • Пловдив
И аз си харесах неща-искате ли обща поръчка?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт