Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 788
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
След 3 месеца ще е пролет и определено ще има нужда от якенце, но пролетно.  Ако искаш да е нещо практично - купи му бодита или пижамки от Маркс и Спенсър или от Мадъркеър. Отгледах децата с тях и за мен няма по-добри. Според мен и на Некст би трябвало да са същото качество.  Другият вариант е да му купиш нещо готско, което да му се кефят като го облече. Само го съобрази със сезона.  Peace

# 226
Здравейте ,

можете ли да ми помогнете със съвет...искам да поръчам на децата си сандали и се чудя колко е голямо крачето на едно дете на 1г. и 4-5месеца? Имам момче и момиче ...  Thinking

# 227
Децата са различни и на една и съща възраст да са, пак може да носят различен номер обувки  Laughing

И как така не знаеш на твоите деца, колко им е голямо крачето  newsm78  Измери ходилото със сантиметър.

# 228
Децата са различни и на една и съща възраст да са, пак може да носят различен номер обувки  Laughing

И как така не знаеш на твоите деца, колко им е голямо крачето  newsm78  Измери ходилото със сантиметър.

Естествено,че знам колко им е крачето сега, но искам да им взема сандали за през лятото...незнам колко големи да им ги взема...сега носят - той-->19номер, а тя-->18номер

# 229
Здравейте ,

можете ли да ми помогнете със съвет...искам да поръчам на децата си сандали и се чудя колко е голямо крачето на едно дете на 1г. и 4-5месеца? Имам момче и момиче ...  Thinking
Ами измери колко е голямо крачето сега и сложи 1 номер по-големи пък дано станат докато им дойде времето(а и защо бързаш за сандали,изчакай поне да стане май месец  Rolling Eyes) Peace
Все пак всеки знае как му расте крачето на неговото дете-моята Мони 1 година носи един и същ номер Laughing

# 230
искам да изкажа благодарността си към екипа на Гъбата- оказа се, че роклята за РД на Преславка са я пратили на английския адрес без име, пристигнала е и добре, че попитах
изпратиха я за тяхна сметка и днес я получих  Hug /защото онзи ден си получих останалите неща от тях/
детето ще е пременено за радост на мама /тя нищо няма да разбере естествено/  Flutter

# 231
  • София
Доставката на Некст към Алезар безплатна ли е или инфото в сайта на алезар не еактуално?
Мерси  bouquet

# 232
Момичета, някой знае ли Алезар кога ще приемат пак поръчки?

# 233
привет момичета Simple Smile сега опипвам почвата с пазаруването от английски сайтове. Може ли да ми дадете сайта на Алезар да го разгледам, защото не можах да го намеря в нета.

# 234
Децата са различни и на една и съща възраст да са, пак може да носят различен номер обувки  Laughing

И как така не знаеш на твоите деца, колко им е голямо крачето  newsm78  Измери ходилото със сантиметър.

Естествено,че знам колко им е крачето сега, но искам да им взема сандали за през лятото...незнам колко големи да им ги взема...сега носят - той-->19номер, а тя-->18номер

Не се заяждам, извинявай ако така е прозвучало  Peace
Както каза Матия, към настоящият номер прибавяш още един и стискаш палци да си уцелила  Laughing
За по-точен резултат чакаш да наближи повече лятото  Peace

# 235
привет момичета Simple Smile сега опипвам почвата с пазаруването от английски сайтове. Може ли да ми дадете сайта на Алезар да го разгледам, защото не можах да го намеря в нета.

В първият пост на темата всичко е написано  Peace

# 236
rummi_pl, благодаря, че ми отвори очите Wink голяма съм шматка Simple Smile

# 237
Момичета, моя приятелка ще има бебенце след дни. Чудя се какво да му купя... та да питам, едно якенце харесах на Next, размер 3-6м има ли смисъл да купувам?...то не седи на тази възраст, лежи в количката...обличате ли ги с якета? newsm78 забравила съм. Космонафтче му купих, размер 0-3 м.

Моята Андреа е почти на 4 месеца и за разходки е само от некст облечена.С това яке http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/2/2 карахме до скоро.Верно,че е в количката,но е готина. Laughing

# 238
Доставката на Некст към Алезар безплатна ли е или инфото в сайта на алезар не еактуално?
Мерси  bouquet

Безплатна е ! Wink

# 239
  • София
Здравейте момичета
Искам да попитам №3 за обувчиците на каква възраст отговоря. Гледах younger girls, а там най-малкия номер е 3

Общи условия

Активация на акаунт