Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 762
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там...
Някой пазарувал ли е с българска дебитна карта от Kiddicare? Харесах си столчета за кола.  Wink

Дай линк да го видим, мила, че и аз търся сега.  Hug

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDispl … p;catalogId=10751 Тук виж, има различни модели, намалени са. Аз харесах Еволва на Бритакс.

Десита, доколкото знам от Теско не може да се поръчва с бг карта за съжаление.

# 256
здр.да ви питам гери от алезар кога ви пише колко дължите като ги натоварят от англия или като дойдат в бг сигорно е била заета и не ми е писала колко дължа и каква и е сметката.И да кажа че за 1 път чрез тях поръчвам ,но съм супер доволна от нея отговаря ми винаги бях я помолила да ми измери един анцунг който се оказа, че ще ми е  къс и я помолих да го върне и тя го е направила казами също че от поръчката ми липсва 1 п.блузи много са точни  Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 13:10 от divya.

# 257
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDispl … p;catalogId=10751 Тук виж, има различни модели, намалени са. Аз харесах Еволва на Бритакс.

Аз харесах тази: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 51_-1_50059_10001
Това е новия модел на Evolva, води се Evolva Plus. До колкото четох разликата е стилистична и от към тапицерия, и повече комфорт. Ти видя ли на сайта на Бритакс, дали става за вашата кола?  Hug

Не видях някой да е отговорил дали може да се поръчва с БГ карта или за Kiddicare трябва посредник?  Rolling Eyes

# 258
  • Sofia
Kiddicare  приемат бг карти

# 259
Еиии, супер, поръчвам я, че вчера бяха налични 24 броя, а днес са 19...  Rolling Eyes
Сайта има и промоция - подарък сенници за задните врати и за задното стъкло, със всяка поръчка на столче за кола.  Peace

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:01 от Jen_Jen

# 260
неска и утре алезар работят ли защото пратих сутринта мейл ама никой още не е отговорил

# 261

Аз харесах тази: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 51_-1_50059_10001
Това е новия модел на Evolva, води се Evolva Plus. До колкото четох разликата е стилистична и от към тапицерия, и повече комфорт. Ти видя ли на сайта на Бритакс, дали става за вашата кола?  Hug

Jen Jen какво имаш предвид, като пишеш за проверка?Заради това, че е USA марка и може да са несъвместими с някои от нашите коли  ли?Би ли дала линк към мястото в сайта за проверка, че и аз ще купувам стол!

Благодаря предварително!

# 262
Цитат
Аз харесах тази: Това е новия модел на Evolva, води се Evolva Plus. До колкото четох разликата е стилистична и от към тапицерия, и повече комфорт. Ти видя ли на сайта на Бритакс, дали става за вашата кола?

Имаме същият стол за кола. Моделът е универсален, но не знам дали е подходящ за по-малка кола. Нашата е просторна и столът ни върши чудесна работа. Много е удобен и лесно се поставя.

# 263
Jen Jen какво имаш предвид, като пишеш за проверка?Заради това, че е USA марка и може да са несъвместими с някои от нашите коли  ли?Би ли дала линк към мястото в сайта за проверка, че и аз ще купувам стол!
Благодаря предварително!

Ами не всички столчета стават за всички коли, в смисъл че може да са прекалено широки за да паснат на коланите на дадена марка и модел кола.  Peace Може примерно коланите да са прекалено къси за да се монтира столчето. Аз питах за Еволвата в друга тема и Татяна ми каза, че това столче става за по-малки коли (моята е Голф 4).
А иначе и на сайта на Бритакс може да го провериш ето тук: http://www.britax.co.uk/car-seats/fit-finder

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 15:50 от Jen_Jen

# 264
  • Някъде там...
И аз същото харесах. Става за нашата кола.  Но май ще си остана без столчета, защото мъжът ми го домързяло вчера да внесе пари по картата, а до понеделник ще свършат като гледам. Предполагам, че с Виза на ОББ няма да стане, а само в нея имам достатъчно пари за да платя две столчета.  Tired

# 265
  • София
Мисля си от доста време насам да предложа нещо - искате ли да синтезираме всички ук сайтове, които приемат БГ карти и Танчето само да ги копира в следващата тема? Това ще е голямо улеснение за всички.

С лого на сайта, или само с връзка към него. Чакам мнения, защото през страница някой пита  Peace

# 266
  • В мечтите
Това наистина ще е голямо улеснение ако се направи,защото доста често се питаме за това стават ли или не- бг картите а се забравя.И да попитам търся си приспивна играчка за кошара която да не е с батерии а с контакт някой виждал ли е подобно нещо из сайтовете Peace

# 267
  • Пловдив
то за некст пише на първа страница с червени букви, но през три страници някой пита, не ми се вярва да има ефект и за другите сайтове

# 268
И аз същото харесах. Става за нашата кола.  Но май ще си остана без столчета, защото мъжът ми го домързяло вчера да внесе пари по картата, а до понеделник ще свършат като гледам. Предполагам, че с Виза на ОББ няма да стане, а само в нея имам достатъчно пари за да платя две столчета.  Tired
Ние купихме същото преди два месеца.
Можеш да го поръчаш с посредник, ако много държиш на този модел и се притесняваш да не се изчерпят количествата. Ще се оскъпи малко, но така или иначе тази цена е доста изгодна. Навсякъде, където гледах тогава, беше по около 150 лири.
Само гледай да е с посредник, доставящ до твоя град, защото кашона е голям и при превоза се взема предвид обемното тегло, което беше 26 кг  Crazy Т.е. ако след това ти го изпратят с куриер, съвсем ще се оскъпи /че както ще поръчваш и два броя...  Laughing/

# 269
И аз трябва да поръчвам стол за кола, вече от тези до 12г. Погледнете и в сайта на Май тойс, там също има доста столчета.

п.п. Бингъл, изчисти си кутията, моля те.

Общи условия

Активация на акаунт