Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 740
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, има ли някоя от вас, която е пазарувала от Pumpkin Patch? Бавят ли ви доставката до английския адрес? Аз пуснах на 3.01, получих потвърдителен имейл от тях на другия ден и от тогава нищо. Парите не са ми дръпнати до момента от картата. От банката ми звъняха в деня след поръчката, за да ме питат аз ли съм направила плащането, което ми се случва за пръв път.
Моля ви кажете какъв е вашия опит с този сайт. Предварително благодаря   bouquet

# 271
то за некст пише на първа страница с червени букви, но през три страници някой пита, не ми се вярва да има ефект и за другите сайтове

To и  сайтовете , от които може да се пазарува с БГ карта /поне за тези, които знам със сигурност ,че може , към момента на пускане на темата/ ги има в първия пост , ама кой ли ги поглежда въобще

От NEXT се пазарува само с посредник . НЕ ПРИМАТ Бг. КАРТА !!!
В сайтовете Adams, M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare, Amazon, Debenhams може да се плаща с Бг карти. M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare имат директна доставка до България .

# 272
Момичета, има ли някоя от вас, която е пазарувала от Pumpkin Patch? Бавят ли ви доставката до английския адрес? Аз пуснах на 3.01, получих потвърдителен имейл от тях на другия ден и от тогава нищо. Парите не са ми дръпнати до момента от картата. От банката ми звъняха в деня след поръчката, за да ме питат аз ли съм направила плащането, което ми се случва за пръв път.
Моля ви кажете какъв е вашия опит с този сайт. Предварително благодаря   bouquet

Имам поръчка от 31-ви. Вчера са се опитали да изтеглят пари, но е имало проблем. Говорихме по телефона. Казаха, че е пакетирана и чакат да мине плащането и я пращат.

# 273
Stryper благодаря за инфото. Явно и при твоята поръчка са се забавили с изпращането. Иначе пишат, че до една седмица се стараят стоката да е доставена Thinking

# 274

В сайтовете Adams, M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare, Amazon, Debenhams може да се плаща с Бг карти. M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare имат директна доставка до България .

Да, де ама Маркс и Спенсър нямат директна доставка до България. Могат да изпратят нещо до БГ, само ако е поръчано на място и то в определен английски магазин.

# 275

Да, де ама Маркс и Спенсър нямат директна доставка до България. Могат да изпратят нещо до БГ, само ако е поръчано на място и то в определен английски магазин.

Е да, това е от скоро , не мисля , че има нужда да издребняваме толкова.
Има си отделни теми и за М&М и за Маркс и Спенсър , ако някой толкова се интересува ще си прочете достоверна информация от там .  Stop

# 276
Съгласна съм напълно!  newsm10 Просто лично за мен като потребител е важно инфото, което се публикува на първа страница за даден сайт или както е в случая за ук сайтовете и посредниците. Дори вчера ми се наложи и пак превъртах линковете от първа страница. Иначе си права - който иска и има желание ще си намери темите и ще си чете! Прави ми впечатление обаче, че е много по-лесно да попиташ, вместо да загубиш време да търсиш и да четеш, та затова "издребнявам". Нищо лично!  Simple SmilePeace

# 277
  • София
Здравейте, момичета!
Знам, че пазарувате предимно дрехи, но има ли някоя от вас да е купувала памперси от UK? Моето момче е с проблемна кожа и вече изпробвах всички марки на нашия пазар и все не му понасят. Доста сме далече от махането на памперса и затова търся друг вариант. Направих си акаунт в boots, но вече трети ден не мога да добавя нищо в кошницата. Ще съм ви благодарна, ако можете да помогнете с идея.  Hug

# 278
  • София
в една друга тема обсъждаха памперсите от UK
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450410.msg13697714#msg13697714
не разбрах точно от къде са, но може да погледнеш

# 279
Понеделник ще пускам от Теско ако иска някой да се комбинираме да пише на скайп или лс

# 280
  • София
Мога ли да попитам какво значи малкото червено триъгълниче под избора на размер newsm78
Става въпрос за сайта на Некст
http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/3?extra=sch&n … 3b%26nbsp%3bShoes

# 281
как става регистрацията в теско иска ми някакъв номер

# 282
Мога ли да попитам какво значи малкото червено триъгълниче под избора на размер newsm78
Става въпрос за сайта на Некст
http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/3?extra=sch&n … 3b%26nbsp%3bShoes

Пише "Keep away from fire". Предполагам знаеш какво означава  Wink

# 283
  • София
Ewa, мерси. Нещо не можах да го доскивам Mr. Green

# 284

почееерп, малечка днес става на годинка  Flutter
Честит празник и на "малката шапка' на Valeria- да й е жива и здрава и много радост да им носи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт