Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
 newsm59   Да ти е жива и здрава, много да те радва !  newsm59

# 286
  ura честито на рожденничката да е жива и здрава и много успех в живота  nbirthday newsm67

# 287
 newsm59 да ти е жива ,здрава и много послушна  newsm38 newsm18

# 288
Мога ли да попитам какво значи малкото червено триъгълниче под избора на размер newsm78
Става въпрос за сайта на Некст
http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/3?extra=sch&n … 3b%26nbsp%3bShoes
пише да се пази от  newsm41 ми те всички трябва да се пазят  Grinning ама сигорно материите на тези са лесно запалими

# 289
Здравейте, момичета!
Знам, че пазарувате предимно дрехи, но има ли някоя от вас да е купувала памперси от UK? Моето момче е с проблемна кожа и вече изпробвах всички марки на нашия пазар и все не му понасят. Доста сме далече от махането на памперса и затова търся друг вариант. Направих си акаунт в boots, но вече трети ден не мога да добавя нищо в кошницата. Ще съм ви благодарна, ако можете да помогнете с идея.  Hug
защо не робваш с многократни пелени? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.750

Честит рожден ден!!! Много здраве и по-малко бели!!!

# 290
  • София
Gabco ми пратиха новия им английски адрес, вече пуснах поръчка до там  Party

# 291
Валерия да ти е жива и здрава Принцесата!
Безгрижно и усмихнато детство Hug

newsm59

# 292
mini_79 , честит първи рожден ден на малката ти сладкишка!  newsm38

Валерия  , честит рожден ден на голямата ти принцеса!  Tada

Момичета, нека са живи и здрави дъщеричките ви и много, много да ви радват!

Аз с огроооооооомно нетърпение чакам поръчката си от Алезар след броени дни!! Crazy  Всичко е от новата колекция на Некст.

# 293
Ох и аз нямам търпение да дойде буса на алезар! Имам поръчка от www.littleonesclothing.co.uk, woolworths, некст, асда и тойсрус. Но като гледам времето в европа, може би ще се забави  Sad

# 294
  • Варна
Здравейте, имам едно въпросче, надявам се някой да ми помогне. Харесала съм количка от kiddicare.com и видях, че приема бг карти, т.е. може да се ползва само транспорта на посредническа фирма и да се избегне тяхната такса за поръчка. А бихте ли ми казали някоя фирма-посредничк с офис във Варна, за да се получи пратката на място, че не ми се ще и за куриер да плащам, че сигурно при такива големи пакети няма да е малко. Преди бях срещнала някъде такава, ама сега нещо не мога да открия. Ще ви бъда много благодарна, ако помогнете!  bouquet

Тъкмо видях, че alezar имат адрес във Варна, което е удобно за мен, остава само да разбера на какъв адрес в UK трябва да направя поръчката.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:04 от smile29

# 295
Мими, честит първи рожден ден на сладурката Преслава! Да е жива и здрава! Да има щастливо детство и много да ви радва!

Валерия, да е жива  и здрава дъщеря ти! Много да ви радва и да се гордеете с нещата, които прави!

# 296
Честит рожден ден на малката Преслава !!!  nbirthday

Честит рожден ден на голямата кукла на Валерия!!!  Tada

Да са ви живи и здрави рожденничките и много да ви слушат  Heart Eyes

И аз чакам една поръчка от Алезар , пусната на 4.01 . , надявам се скоро да дойде. Поръчала съм само от новата колекция на Некст.

# 297
  • Варна
Пак се извинявам за любопитството, но някой знае ли с alezar на какъв адрес в UK се прави поръчката, защото аз никъде не мога да намеря техен адрес а Англия?

# 298
До колкото знам Алезар не приемат поръчки само за доставка.

# 299
  • Варна
Много ти благодаря за бързия отговор, а случайно да знаеш някоя друга фирма, която приема поръчки само за доставка? Ако няма такава, ще е цялостна поръчка, пак е по-евтино, отколкото оттук.

Общи условия

Активация на акаунт