Пелени и гащички за многократна употреба 4

• 73 144
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 750
   Снапи-щипките са най-добри за хавлиени пеленки - с кукичките хващат конците.
Аз съм го намислила така - малка хавлийка най-отдолу на дупето, хваната с щипка,
а отгоре другите гащи - дали непромокаеми, или плетени/поларени... Дано се получи. Simple Smile

# 751
Благодаря, Мег, за изчерпателното обяснение. Аз гледах разни клипчета за повиване с големи пеленки, сгъва се на 4, после се оформя триъгълник, а в центъра се навива едно парче и ми изглеждаха от тънък плат, но явно на живо ситуацията е друга...

Ярка птица, а това е страхотна идея, имам и 15-на хавлийки, които нямах идея за какво ще се ползват, просто бяха рекламни и мъжът ми ми ги донесе, размерът е някъде 30 на 40 и май те ще се окажат застраховката ми при неизсъхване Simple Smile

# 752
  • София
  Style гледам че дългоочаквания момент ще дойде съвсем скоро  Simple Smile Много се радвам, колко бързо минава времето  Simple Smile

# 753
Да ви кажа моето сравнине от тренировъчните гащички на ИмсеВимсе и тези на КалполБейби, за които писах по-рано в темата. Освен че ИмсеВимсеса наистина гащички, а Калпол са като многкратна пелена по кройка, първите задържат поне 2 пъти по-голямо количесво пиш заради допълнително парче вътре. ИмсеВимсе са по-обемисти и малко дете (като моето) не можа да ги свали и вдигне самО, на Калпол пък съвсем няма как самО да се оправи с тях. Непромокаемият (найлонов) слой на ИмсеВимсене шуми, а този на Калпол е доста шумолящ. Моето дете това го дразни, дазнеше го и шумоленето на еднократните пелени на Винона, които ползвахме нощем на морето, но свъква, не е непреудолима пречка. Сега отново има намаления в БейбиКайнд за гащичките на ИмсеВимсе - около 17 лв. идват, а тези на Калпол са 6 лв.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 14:29 от Meg!

# 754
Да ви кажа моето сравнине от тренировъчните гащички на ТотБотс и тези на КалполБейби, за които писах по-рано в темата. Освен че ТотБотс са наистина гащички, а Калпол са като многкратна пелена по кройка, първите задържат поне 2 пъти по-голямо количесво пиш заради допълнително парче вътре. ТотБотс са по-обемисти и малко дете (като моето) не можа да ги свали и вдигне самО, на Калпол пък съвсем няма как самО да се оправи с тях. Непромокаемият (найлонов) слой на ТотБотс не шуми, а този на Калпол е доста шумолящ. Моето дете това го дразни, дазнеше го и шумоленето на еднократните пелени на Винона, които ползвахме нощем на морето, но свъква, не е непреудолима пречка. Сега отново има намаления в БейбиКайнд за гащичките на ТотБотс - около 17 лв. идват, а тези на Калпол са 6 лв.

Meg, къде в бейбикайнд има тренировъчни гащички на ТотсБотс? Не можах да ги открия. Виждам само на Имсе Вимсе и Motherease?! http://www.babykind.co.uk/trainerpants.htm

# 755
snowwhite  ooooh! редактирах се, мноооого съм разсеяна  Embarassed За ИмсеВимсе ми беше мисълта....

# 756
  • София
  Мег къде са тези на тотсботс, че не мога да ги открия. Ти от кои тренировъчни си най-доволна?
  Някой ще пуска ли поръчка?

# 757
BebEshOnDeL, пълна ти е кутията и затова пиша тук. Получих пеленките  Hug

# 758
Момичета, имам предложение. Какво ще кажете в първия пост, след всеки от сайтовете с артикули в скоби да пишем и колко е доставката до БГ??? (аз все го гледам Бейбиканда, и все забравям да видя доставката  Blush и особеностите - нчаин на плащане и т.н)  Peace

# 759
От БейбиКайнд доставката е между 2 и 6 лири - зависи от стойността - няклоко гащички примерно ще са 2 лири, а големите поръчки повече, но не повече от 6 лири, а при над 150 лири е безплатна.

# 760
някой ще ми каже ли цената за 1 бр.гащи ли е http://www.babykind.co.uk/wonderoos.htm  вие от къде ги купувате ако нчкой продава нови гащи нека ми пише моето момиченце е 13 кг

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 13:22 от divya.

# 761
някой ще ми каже ли цената за 1 бр.гащи ли е http://www.babykind.co.uk/wonderoos.htm  вие от къде ги купувате ако нчкой продава нови гащи нека ми пише моето момиченце е 13 кг
Цената в момента е 11 лири за пелена без парче и 14 лири за пелена с парче. Това са цени без намаления. Уандарус съм купувало точно от БейбиКайнд, с намаление (към 8 лири идваха само пелените, без парчета). Могат да се ползват със всякакви парчета и памучни пелени в джоба, затова съм поръчвала само пелена.

# 762
От БейбиКайнд доставката е между 2 и 6 лири - зависи от стойността - няклоко гащички примерно ще са 2 лири, а големите поръчки повече, но не повече от 6 лири, а при над 150 лири е безплатна.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 763
  • София
Момичета имам питане.Ползваме пелени и гащички за м.употреба но ми е притеснена в яслата как ще се отнесат към тях,ние правим пиш и в гърнето и една приятелка ми каза,че ще ме карат да нося памперс ConfusedТа ако има някой на ясла да сподели,моля.  bouquet

# 764
  • София
От познати знам, че в яслите предпочитат детето да е научено на гърне. Но може би на различните места е различно. Нямам личен опит засега, но и мен ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт