Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Не знам за Варна. аз ползвам само Алезар. Момичетата ще кажат.

# 301
  • Варна
Ок, много ти благодаря. А случайно да знаеш къде им е офиса, откъдето могат да се вземат лично пратките?

# 302
  • Sofia
Мини, жива и здрава да ти е порасналия бонбон Преслава, много да ви радва и да ви слушка!  Heart Eyes

Благодаря ви за пожеланията за моята рожденничка!  Hug

# 303
Здравейте,харесала съм си едни боти от Азда директ-GEORGE,нонещо немога да се ориентирам за номерата.
Бихте ли ми помогнали,моля.

# 304

Аз с огроооооооомно нетърпение чакам поръчката си от Алезар след броени дни!! Crazy  Всичко е от новата колекция на Некст.

и аз я чакам ,заради розовата пола, не ме забравяй  Laughing

# 305
момичета, някой който е получил това http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/5/3  2-3 или 3-4 години по-възможност да ми измери дължината на ризката. в дълбок размъсъл съм за номерацията.

# 306
Последни повиквания за поръчка утре от Теско

# 307
Ок, много ти благодаря. А случайно да знаеш къде им е офиса, откъдето могат да се вземат лично пратките?
Офиса е в кв.Чайка, но за съжаление вече не приемат поръчки само за доставка, попълва се форма с поръчката и те я изпълняват

# 308
  • Варна
Благодаря ти много за инфото! Жалко, че само те могат да я направят поръчката, ама нищо-ще се преглътнат 100-тина лева, щом няма друг вариант. Хубавото поне е, че може да се вземе директно от фирамата и да не се налагат допълнителни транспортни разходи за куриер и т.н.
Thanks!   bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Можеш да ползваш ИзилиШопинг като превозвач само, във Варна са.

# 310
  • Варна
Супер, а как мога да разбера какъв им е адреса в UK, на който да си изпратя поръчката, че сайта им е малко половинчат, някакси.

# 311
Супер, а как мога да разбера какъв им е адреса в UK, на който да си изпратя поръчката, че сайта им е малко половинчат, някакси.

влез в контакти там има телефони, мейл и скайп и ги питай за англ.адрес  Peace

# 312
момичета, искам да поръчам от англ. Промод -  http://www.promod.co.uk - в момента там намаленията са по-големи отколкото във френския сайт. Безплатната доставка до англ. адрес е 60 лири, а аз съм събрала неща за 50. Някоя от вас няма ли да си хареса нещо, за да се комбинираме? Предупреждавам, че има вероятност нещо да се изчерпи, докато се съберем....

# 313
Момичета може ли някоя запозната да сподели през какъв период горе долу Give transport имат курс към БГ?

Благодарности  Hug

# 314
Може ли някой да ми каже къде пристигат стоките с римини и дали сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт