Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 704
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • Шумен
Реших да направя поръчка през GabCo, но никъде не виждам доставката от Next безплатна ли е или не  newsm78.

# 316
Може ли някой да ми каже къде пристигат стоките с римини и дали сте доволни.

Мисля, че фирмата е в Пазарджик. Аз моите поръчки ги получавам с куриер. Много съм доволна от тях  Peace

# 317
Момичета немога да номеря пантофи за момиченце в NEXT, много страно до сега от там съм поръчвала.

# 318
Реших да направя поръчка през GabCo, но никъде не виждам доставката от Next безплатна ли е или не  newsm78.

Питала съм Веско от Габко по въпроса и той ми отговори, че имат доставка от Некст, но ако имат повече поръчки я разпределят между поръчващите Peace  Това беше преди 2 месеца. Можеш да го питаш на скайп или по мейла, а ако ти е спешно и по телефона - много е отзивчив и веднага отговаря Grinning

Офиса на Римини е в Пазарджик и изпращат по Еконт нещата до другите градове. Не съм имала проблеми с тях.

# 319
  • Шумен
Благодаря, Didka_b    bouquet. Написах им имейл. Peace

# 320
днес преведох на алезар пари и ми зеха 2лв.такаса на вас зимали ли са ви аз за 1 път поръчвам от тях ,за римини и алмуз не са ми зимали такси питах за буса гери ма ми каза че е малко раничко за него били заледени пътищата като пристигнел ще ми пише

# 321
И на мен ми взеха. С Райфайзен не може да се спори  Mr. Green
Никъде другаде няма такса когато внасяш по сметка в същата банка, само при тях  Crossing Arms

# 322
Момичета, моля ви някоя от вас, която е пазарувала от Kiddicare.com да ми пише на лични, за да я питам няколко въпросчета.  Rolling Eyes   bouquet Канселираха ми две поръчки и на едната пише, че е отказана защото картата ми не е с UK origin , демек не е английска. Благодаря за помощта предварително.   bouquet

# 323
  • В мечтите
Момичета, някой скоро поръчвал ли е от MmDirect,някой беше споменал че звънели по тел. като поръчваш за 1ви път искали да изпратиш копие от лична карта.Има ли нещо подобно  Rolling Eyes

# 324
Момичета, моля ви някоя от вас, която е пазарувала от Kiddicare.com да ми пише на лични, за да я питам няколко въпросчета.  Rolling Eyes   bouquet Канселираха ми две поръчки и на едната пише, че е отказана защото картата ми не е с UK origin , демек не е английска. Благодаря за помощта предварително.   bouquet

Звъняла съм по телефона и съм ги питала дали могат да ми изпълнят поръчка с БГ карта. Предложих да поръчам по телефона и да им дам данните в момента-поне някои сайтове приемат така-казаха, че НЕ приемат карти, регистрирани извън UK. Уточнявам, че исках доставката да е до адрес в UK, не съм искала да ми доставят тук.

# 325
   Дааааа и на мен в Райфайзен банк ми взеха 2лв такса.Обясниха ми,че ако ми е роднина жената чиято сметка захранвам тази такса отпада.На въпроса ми как ще се докаже роднинската връзка,трябвало да им подпиша декларация и да си нося отговорност.Луда работа,едва ли някой ще тръгне да нищи роднинството ни hahaha,здраве да е.Та сега и аз чакам буса на Алезар,ама нещо известие никакво,ужким тръгнал на 6-ти януари  newsm78.

# 326
И аз малко лирично да отклоня темата  Embarassed Трябваше да внеса пари по сметката на мъжът ми в Райфайзен, и пак така ми искаха такса, и аз ама защо той ми е съпруг, и те ми трябва да попълните декларация и т.н. и аз викам ми няма да внасям, и тогава касиерката ми каза да попълня нова бележка с неговите имена за да си спестя таксата, и така мина номера  Wink

# 327
Момичета, моля ви някоя от вас, която е пазарувала от Kiddicare.com да ми пише на лични, за да я питам няколко въпросчета.  Rolling Eyes   bouquet Канселираха ми две поръчки и на едната пише, че е отказана защото картата ми не е с UK origin , демек не е английска. Благодаря за помощта предварително.   bouquet

Аз също имам поръчка от Kiddicare.com/09.01./ -столче за кола.Днес получих и-мейл, че поръчката е преминала всички проверки и се подготвя.Има и номер, но засега не мога да я проследя...
Платих с Виза на Пощенска!

# 328
Момичета,някой от Варна ще пуска ли от ASDA???Искам едни обувчици и още няколко неща Peace

# 329
  • Sofia
Ами на мен таксата ми в ЦКБ е 3лв когато внасям пари към друга банка, че и не ме карат да попълвам никакви бележки, а ме обслужват като бял човек.
Изобщо няма да си правя труда да се разкарвам до Райфайзен и без това взех да се изнервям с тези банки, на Римини ме карат да пиша като луда на Детство мое се подреждам на една километрична опашка и чакам да ме извикат по номер, то пълно щастие няма ама май пак ще си мина на наложен платеж.

Общи условия

Активация на акаунт