Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 737
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Дано не съм досадила,но още търся някой за пъмпкин?Една мама каза,че ще поръчва,но нещо се изгуби и може да се е отказала  Cry Много искам тази грейчица за малката http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … amp;colour=SILVER а се притеснявам да не свърши  Cry   Cry   Cry

# 331
И аз се изнервих много на тези от Райфайзен Банк.
При първото внасяне на пари писах- плащане и си платих таксата от 2лв.
При второто писах -захранване на сметката и минах без таксата.
При третото писах захранване обаче служителката, каза виждам че тук се правят плащания.Не мина номера и си платих таксата.
Обаче много ме подразни любопитството й.Пита ме по какъв повод внасям тези пари, каква ми е титулярката на сметката, дали имам да й връщам парите или имам да й плащам нещо.Абе много въпроси.Направо ми стана неудобно, ама нищо не й казах Mr. Green

Вече ще плащам в брой, като си получавам нещата.

# 332
И на мен ми взеха. С Райфайзен не може да се спори  Mr. Green
Никъде другаде няма такса когато внасяш по сметка в същата банка, само при тях  Crossing Arms

Има,има..
И в ОББ вземат такса за захранване на сметка ако е в паунди Mr. Green

# 333
Здравейте!И аз чакам поръчка да ми престигне чрез Алмуз.И аз да похваля Гери,супер е,страшно отзивчива и много мила!Ама така се печелят клиенти!А сега по темата която обсъждате Mr. GreenДа ви се оплача и аз от тази Райфайзен банк,по прости и странно обслужване от тях няма. #2gunfireИ на мен първия път ме накараха да платя такса и то само при тях я има тази глупост(роднини бля,бля),но следващите пъти викам на касиерката да ме пише сестра като е това изискването и тя ми отговори че трябва да и попълня дикларация и аз и викам ми дайте ми и тя ами на ваша отговорност и така попълних декларацията и Гери ми стана сестра и не плащам такса. Mr. Green

# 334
Има,има..
И в ОББ вземат такса за захранване на сметка ако е в паунди Mr. Green

На мен такава такса на са ми взимали в ОББ  Rolling Eyes  

Ама пък за сметка на това си имат други дребнавости. Те пък са единствените, които са ми взимали "такса внасяне на пари в брой"  Mr. Green  и при това не говорим за хиляди, милиони левове, но е процент от сумата  hahaha

# 335
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен в няколко различни банки са ми взимали такса, когато внасям пари по сметка на друга банка. В Пощенска ми бяха взели 4 лв, май толкова беше и в ПИБ, ако не и повече. Затова сега на Алезар си платих през Пейпал, направих си някакви сметки, че горе-долу излиза едно и също дали през Пейпал, или през Райфайзен. А и не ми се разкарва.

# 336
и така попълних декларацията и Гери ми стана сестра и не плащам такса. Mr. Green
newsm62 ох, развеселихте ме късно вечерта.

# 337
  • Sofia
Като ми дойдат нещата ще изпратя мъжа ми да се побратими с Гери освен.  Laughing

# 338
Ами няма начин,иначе за глупости трябва да даваш всеки път по два лева. smile3512Аз първия път докато разбера за какво ме разпитва каква ми е и ми взеха два лева,но другите пъти викам дай да подписвам че ми е сестра и тва е,нито гледат фамилии нито нищо,важното е да пишеш сестра! smile3533

# 339
Заформям поръчка от некс за петък доставка около 10 лв и 4% желаещи на лични или скайп

# 340
Ами на мен таксата ми в ЦКБ е 3лв когато внасям пари към друга банка, че и не ме карат да попълвам никакви бележки, а ме обслужват като бял човек.
Изобщо няма да си правя труда да се разкарвам до Райфайзен и без това взех да се изнервям с тези банки, на Римини ме карат да пиша като луда на Детство мое се подреждам на една километрична опашка и чакам да ме извикат по номер, то пълно щастие няма ама май пак ще си мина на наложен платеж.

Онлайн банкиране и готово. Такса към друга банка за преводи в лева - около левче.

# 341
  • Sofia
Онлайн банкиране и готово. Такса към друга банка за преводи в лева - около левче.

Сертификата не мога по никакъв начин да го подкарам през Mac, иначе отдавна да съм си улеснила живота.  Whistling

# 342
  • Плевен
Сертификата не мога по никакъв начин да го подкарам през Mac, иначе отдавна да съм си улеснила живота.  Whistling
Има интернет банкиране ,за което не се изисква никакъв сертификат. На който и компютър да седниш, с юзъра и паролата се влиза. А за сигурност при превод  ти изпращат един номер на мобилния тел и го въвеждаш ,за да може да изпратиш парите. Моето е такова, на Пиреос.

# 343

И аз така  Sad обаче съм тотално влюбена в макбука си  Embarassed
Ползвам само epay, общо взето върши същата работа. Grinning

# 344
Имам мейл, че Алезар отново приемат поръчки , но в сайта им още не е отразено.

Общи условия

Активация на акаунт