Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 717
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте
искам да си поръчам едни бански от този сайт
но нямам карта която да приемат.Не приемат и пей пал.мМоля ви да ми препоръчате фирма, която да поръча вместо мен и аз да дам на нея парите и после да ми го достави.
Кой фирми имат такава услуга.Ако има офис в Пловдив още по добре

# 361
  • софия
kattteto, всички фирми с линк към страниците им с условия за поръчка са изброени в първия пост на тази тема  smile3507.

# 362
Ясно, но кой от тях биха поръчали от мое име

Убиите ме ама не виждам телефона на Детство мое.Къде го пише на сайта им

# 363
Имаше телефон при формата им за контакт. Не знам дали все още е там.

Вчера си взех нещата от Гив Транспорт. Разпределях до почти 4 през нощта. Нашите неща се страхотни.

Удоволствие е да гледаш дрехите от Маркс и Спенсър. Имат и хубава козметика.

Чоча беше подредила пакетите по поръчки и ми беше по-лесно.

Всичко беше перфектно.

При Габко също всичко беше ок с последните ми поръчки. Даже днес са докара едни ръкавици, които сигурно не са имали име на пакета.

Много съм уморена, иначе с удоволствие бих снимала всичко.

# 364
Ясно, но кой от тях биха поръчали от мое име
..................
Всички биха поръчали от твое име, та нали това им е бизнеса  Peace ако няма телефон, може да им пишеш на имейл или в скайп, телефона не е единствения начин за комуникация с фирмите  Wink Успех  Peace

# 365
Момичета, попрехвърлих набързо темата, но не видях това което ме интересува.
Някой запознат ли е с пазаруването от Мамас & Папас, нещо не виждам ПП плащане, с БГ карта дали може да се плати и да се достави на английски адрес?

А за Мамас & Папас, може ли самостоятелно да се поръчва или трябва да се поръча на посредник?  Flutter

# 366
Момичета,ако някой е поръчвал сандалки на Некст за момиченце UK 8 или UK 9,може ли да ми каже съответно на двата номера колко е стелката?
Благодаря Ви предварително   Hug

# 367
  • София
Аз чакам от Адамс да дойде поръчката и нямам търпение да видя нещата. Simple Smile

# 368
  • Варна
Моля майчета на бебенца да ми кажат, това върши ли работа и точно това пък дали е добро? Rolling Eyes Потърсих коментари и отзиви ама няма.

# 369
Момичета,ако някой е поръчвал сандалки на Некст за момиченце UK 8 или UK 9,може ли да ми каже съответно на двата номера колко е стелката?
Благодаря Ви предварително   Hug

UK 9 стелка 16 см . Ето този модел http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.12445629

# 370
  • Пловдив
Руми, Гери искаше стелка на сандалки от Некст. Тези са на Stardust. Ние ги носихме миналата година, но ми се сториха умалени, точно този модел. Иначе пък са за широко краче.  Peace

# 371
Толкова рядко им взимам нещо различно от Некст, че не се усетих  Embarassed   Laughing

Иначе утре чакам да пристигнат от новата колекция сандали 10-ка и 13-ка  Peace

# 372
Моля майчета на бебенца да ми кажат, това върши ли работа и точно това пък дали е добро? Rolling Eyes Потърсих коментари и отзиви ама няма.
Хубаво е, но не се люлее, може би ще е по-добре да предпочетеш нещо, което може да се люлее само или да люлееш ти.

# 373
И аз успях с 300 мъки да поръчам от Kiddicare към адреса на Гив. Ако някой има проблем да ми пише на лс и ще помагам Simple Smile

# 374
  • Варна
Хубаво е, но не се люлее, може би ще е по-добре да предпочетеш нещо, което може да се люлее само или да люлееш ти.
За подарък го гледам, за една госпожица която ще се роди след седмица.Simple Smile Пише, че вибрира....сетих се за 'сексът и града' Laughing Ще разглеждам още, много сайтове, много бебешки джунджурии - свят ми се зави! Simple Smile
Мерси за отговора!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт