Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
И аз успях с 300 мъки да поръчам от Kiddicare към адреса на Гив. Ако някой има проблем да ми пише на лс и ще помагам Simple Smile

Ето кой, а аз дори не се интересувам от въпросния сайт. На 25 страница.

# 451

Някой друг имал ли е случай с липсващ артикул при поръчка чрез посредник, чудя се да им пиша ли или да пия една студена вода...  Rolling Eyes

Прецени си спрямо сумата. От минимод не бяха пратили една барета. Писах им и я изпратиха пак.
От Маркс и Спенсър пък нямаше 1 чифт детски боксерки. Трябваше да са 5 в пакет, а бяха 4.
Реших, че няма смисъл да се занимавам  - като стойност е 1 лира.
Неприятно е, тъй като не е за мен, но си мисля, че за 1 лира не си струва главоболията.

# 452
  • Някъде там...
Сумата не е голяма, 4 лири, а и вече е изчерпан артикула - блузка с качулка. Но адски много ме дразни, че за едната ми мома има, а за другата не.  Mr. Green Ще го мисля утре сутринта, че вече яко ми се спи.

Ехмея, благодаря!  Hug

# 453
Оксана-страхотна идея да сложиш една до друга реална и от сайта снимка   bouquet
Ориентира ме за суитчъра на рози  Peace

# 454
Ето снимки и на моята поръчка от 28.12 с Алезар. Всичко е от новата  колекция на Некст. Отново съм изключително доволна от Гери от Алезар!
Имам да получавам още няколко закъснели артикула, надявам се да успеят да пристигнат навреме за следващия курс за БГ.

Страшно съм доволна от всичко, което получих, ако някои има нужда от подробности и размери , ще давам.
Това са нещата, които получих за малката, размерите на дрешките са 3-4 и 4г. Всички обувки за нея са номер 9, с изключение само на ботушките с Пепа, те са 8-ца, защото исках да са й точно, тъй като са за сега. Пижамката е просто уникална!

http://www.album.bg/villi/images/20751565/121515/

Това са нещата за каката, размерите са  6г, двете долнища само в тъмно и по-светло синъото са размер 7, кецовете и сандалите за нея са 13-ка.  Лотът Адидас е размер 7-8, а Пумата -8г.

http://www.album.bg/villi/images/20752770/121519/

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 00:01 от mama vili

# 455
До утре вечер който ще пуска в Некст да ми изпрати линковете на скайп и лични

# 456
  Руми, да питам за дрешките размер 3-4 години - разбрах, че за Некст е важно да гледам и трите размера от таблицата, не само ръст и възраст на детето. Моето дете по трите показателя е в рамките на размер 3-4 год, но на ръст е 103 см и се чудя дали тези дрешки ще са добре на дължина за лятото... Размер 4-5 год сигурно пък ще е голям Thinking

Според мен е достатъчно да гледаш само ръст. Аз поне до сега по този начин съм определяла размера, който да поръчам. В момента малката е на 3г и 6м. От миналото лято носим 3-4г. За това лято (тези на снимката)  съм поръчала 4-5. В момента сме 102см и размер 3-4 почват да и умаляват, но това при положение, че сме 18кг. Ако е по-слабичко детето може би няма да е проблем  Laughing
Ако искаш за по-сигурна да измеря нещо  Rolling Eyes

Може ли да помоля за размери на блузка с дълъг ръкав и панталонче с размер 3-4 г и 4-5(евентуално, ако имаш), защото ме хвърли в размисъл newsm78 - дъщеричката ми е с мерки - 2г и 5 мес почти, 100см, 15 кг и като гледам май май може да и късеят нещата, защото мисля за напролет да и поръчам дрешки оттам( досега още нищо не съм и вземала от Некст). Благодаря ти предварително!

# 457
Алекс 2007 ще измеря, но чак довечера, когато се прибера от работа  Peace

# 458
  • София
  Руми, да питам за дрешките размер 3-4 години - разбрах, че за Некст е важно да гледам и трите размера от таблицата, не само ръст и възраст на детето. Моето дете по трите показателя е в рамките на размер 3-4 год, но на ръст е 103 см и се чудя дали тези дрешки ще са добре на дължина за лятото... Размер 4-5 год сигурно пък ще е голям Thinking

Според мен е достатъчно да гледаш само ръст. Аз поне до сега по този начин съм определяла размера, който да поръчам. В момента малката е на 3г и 6м. От миналото лято носим 3-4г. За това лято (тези на снимката)  съм поръчала 4-5. В момента сме 102см и размер 3-4 почват да и умаляват, но това при положение, че сме 18кг. Ако е по-слабичко детето може би няма да е проблем  Laughing

Моята дъщеря е на 3 г. и 7 м., 103 см., 15 кг. Взимам 3-4 г. от Некст. Големички са й - панталонките са й широки и леко дългички, а на блузите ръкавите са й дълги.
Алекс
, не съм Руми, но сега ще измеря, че имам още време до работа:
ватирано панталонче: дължина 56, крачол 42, талия 24 см.
блузка: дължина 39, ширина 31-32, ръкав 37 см.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:02 от elita

# 459

Моята дъщеря е на 3 г. и 7 м., 103 см., 15 кг. Взимам 3-4 г. от Некст. Големички са й - панталонките са й широки и леко дългички, а на блузите ръкавите са й дълги.
Алекс
, не съм Руми, но сега ще измеря, че имам още време до работа:
ватирано панталонче: дължина 56, крачол 42, талия 24 см.
блузка: дължина 39, ширина 31-32, ръкав 37 см.

Не знам колко ще ви от полза тази информация, но съм сравнявала размери на дрешки от Маркс и Спенсър и Некст.  Конкретно гледах етикетите на две пижамки за една и съща възраст /9-12 месеца/ с абсолютно еднакв  дизайн. Тези на Некст бяха с цяло кило повече, ръстът също беше завишен. Същото се оказа и с бодитата.  Peace

# 460
Прекрасни неща сте получили от Next!
Особено серията с къщурките  Grinning
Видях на снимките набелязани от мен дрешки, благодаря  Hug

mama vili , може ли размер на стелките на обувчиците №9?

За слабо момиченце 5г, 106см, размер 4-5 на Next ще бъде ли добре?

# 461
За слабо момиченце 5г, 106см, размер 4-5 на Next ще бъде ли добре?

Според мен, да  Peace

# 462
rummi pl,elita , благодаря ви много момичета за бързото включване, като гледам май ще пробвам с 2-3 неща от 3-4г, пък ще видим за по-нататък.  bouquet

# 463
Мама Vili страхотни неща.Там на снимките се вижда май една детска ръчичка.Милата не е можела да се отлепи от дрешките Heart Eyes

# 464
rummi_pl ,дъщеря ми е почти колкото твоята,с един кг. по-малко,би ли казала дрешките за пролетта размер 3-4г ли си взела или 4-5г.?

Общи условия

Активация на акаунт