Идва Новата Година, силно рита МАРТенска дружина (29)

• 17 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Добър ден и от мен,....еххх олекна ми...Ахони, Челси - радвам се че се включихте, браво...така е по-добре  Hug Надявам се да се чувствате и двете по-добре. Тинк, радвам се,че и ти пишеш. Гледам бебетата за март се увеличават  smile3501 -само това да се чува, на новите мами и от мен - добре дошли и успех на финала.
Ения, тази сутрин и аз забелязах някаква бяла коричка, мисля, че говорим за едно и също - аз обаче като видя някаква коричка, веднага я махам, не зависимо от какво е - гаден навик, но иначе не мирясвам. Странното е, че е само на едната ми гърда...възможно ли е да изтича само от едната  newsm78 ?!?
Аз ще се оправям и ще ходя да си взема новите документи, после ще ви се похваля, стига да са готови. Хубав ден и  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Здравейте момичета, приемате ли нови попьлнения на финала.. Wink Термина ми е 17 март и чакаме момиченце. Имаме си вече една "голяма" кака на почти 4 годинки  Wink
Желая ви на всички леки и безпроблемни последни седмици от бременността и много сладки бебчета на финала!!  Hug

# 602
  • Burgas
Добре дошли на новите мами,успех и леко бременеене до края остана малко.

# 603
Добро утро и от мен  Hug

Днес съм тъжна и ще се опитам да не Ви досаждам много с моя увесил се нос  Sad

Скарах се с една много добра приятелка, на която даже съм и кума... От както се ожени не е същата - не мога да я видя и за секунда на саме - мъжа й и е като сянка - не я изпуска за секундичка! Попитах я кога ще излеземе като преди - само аз и тя, а тя знаете ли какво ми отговори? - вече няма аз и ти - вече има сем. Николови и сем. Боянови  Whistling и ме отсвири... Много ми е болно, защото дори когато аз се омъжих имах време за "аз и ти" и сме ходили двете и по кръчми и дискотеки и сме си споделяли... А сега все едно е чужд човек... Много се промени след сватбата...Казах й че приятелството ни ми липсва, а тя казва - такъв е живота вече сме семейни и не можем да си споделяме лични неща...
И нещо не мога да разбера - моя бременен мозък ли е изтрещял или тя?!? Защото с другите ми приятелки от гимназията до ден днешен си споделяме нещата от живота, независимо кой женен, кой разведен...
Така... оплаках Ви се, ама нещо не ми олеква...

Стиснати палчета на всички, които имат нужда днес  Hug
Евче, как сте с бебките?
Вени, успех днес!
Тинк, браво че добре сте пристигнали! Мислих те тези дни  Hug

# 604
ahoney се е появила  Hug  Hug  Hug

Как сте с бебка, миличка?
Почивай си и много да се пазиш  Hug

# 605
ninchu_m , Карамелче приемате ли ме в клуба на некупилите нищо ? Joy  hahaha
Калкулатора за обезщетението е хубав,ама не разбирам,аз знам само работните дни и осиг.доход.Заплата бруто и нето не знам
newsm78

# 606
Здравейте момичета!

Добре дошли на новите мами  Hug

Аз имах ужасна нощ. Въобще не можах да мигна. Пък и детето ми вдигна температура. Явно ни е хванал някакъв вирус, защото и мен ме боли всичко, гърлото ми е ужасно червено и започвам да кашлям. Cry

ninchu_m и аз все още нищо не съм купила за бебето, но смятам другата седмица да
 накупувам всичко необходимо.

veni_sasi  fingerscrossed всичко ще е наред. За жалост тази седмица явно няма да ходя на Враца.

# 607
darida много кофти това с приятелката ти,но всеки приема по различен начин брака.И моя колежка,откакто се сгоди(след това и омъжи) стана по-отдръпната,не излиза с нас на лекции,даже пътура колко км. само и само вечер да е при мъжа си,за дискотеки и дума да не става.Няма как да и се сърдиш.Друг е въпроса,че това,поне аз лично, го отдавам на мъжете,явно те провокират жените им така да се държат...

# 608
Iva* добре дошла

Даридке колко ми е познат разказа ти... не се разстройвай..нали знаеш,че пак до теб ще опре..я когато си има проблеми с въпросния мъж , я когато нещо друго се случи...защото е готино когато са само "ТЕ" ...ама утре мъжа й като почне да й кръшка (давам го само за пример де) и да я нервира...пак ще станете "ти и тя"
Историята познава много такива случаи.
 Hug 

Както казва моята баба...мъже, много...днес си със съпруг,утре без...,но приятелите са едни за цял живот  Simple Smile

# 609
Еня, стискам палчета за изпита Peace  
Челси, радвам сече си отново след нас, още мъничко постискай Peace
ahoney, почивай повечко Peace Hug
Тинк , радвам се да те "видя" отново във форума.  Hug
veni_sasi ,  дано всичко е ОК с тези резултати  Hug  
Дарида, не се ядосвай, нистина вскиема различно брака, а и не се знае дали след време няма да мисли по друг начин Hug
Маринекс, Цецинко, Мамо Ив , Камъче  Hug Hug
аз утре ще пътувам до София да ме види моя Доктор, дано всичко е наред

# 610
Май не спирате с количките Simple Smile Мисля, че количката е избор на всеки и няма значение колко струва и каква марка е, а е важното да е удобна на маминка и бебочето. Аз в нашата количка просто се влюбих като я видях и изтормозих мъжа ми да я купим. Е прочетох в интернет отзиви, че количките на HAUCK са много здрави преди да го направим де, но аз просто много си я харесвам, а и две мои приятелки родили преди 3-4 години са много доволни от тези което е показателно.

Не винаги най - скъпото е най-хубавото.

Момичета много се кефя днес открих специални нощници за кърмене, които не изглеждат като на баба ми нощницата, с дупки под плисета от които си изваждаш гърдата да кърмиш, но нямаше моя номер и тези дни ще отида да си купя и ще ви покажа, много сладки бяха Simple Smile

# 611
Понеже хич не съм в час,хайде да кажете коя количка от изброените е най-добра според вас:
http://www.kasidabg.com/koli4ka-chipolino-rapido-blue-2009.html
http://www.kasidabg.com/koli4ka-chipolino-ultra-blue-2009.html
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_496-products_id-9201.html

# 612
Здравейте, момичета  Hug

Някой спомена за избор на бебешка козметика. Мисля да пробвам тази на Weleda, която се води био. Четох добри отзиви, не е евтина, но поне в началото мисля да купя такава.

Знам, че малко е рано, но доколкото знам трябва да изберем педиатър за детето още преди да се роди. Последните дни търся някаква информация и мнения във форума, но няма много по въпроса. Най-добре е някой да препоръча и предполагам, че е добре да е в района, където живеем. Ще се радвам да споделите, ако имате някаква информация от ваши близки, мисля че ще е полезно за всички.

Добре дошли на новите мами и стиснати палчета на всички, които имат нужда!

# 613
Добро утро мамчета!  Hug Благодаря за топлото посрещане!

brazil страхотни са ти покупките!  thumbsup Всичко много ми хареса! Искам и аз да снимам да ви покажа ние какво сме напазарили, обаче си нямаме фотоапарат, а снимките с мобилния не стават изобщо добре... Което ми напомня, че и фотоапарат трябва да се купува  ooooh!

ahoney ужасно съжалявам за твоите притеснения и за силните болки. spoko  Но поне сега си си вкъщи и бебка е добре душичката. Лежи и си почивай колкото можея. Стискам палци да преминат болките!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

d-Roz добре дошла при нас! Успешен финал на бременността и пухкаво здраво бебче ти пожелавам!   bouquet Много неприятна случка с количката. Наистина безкрайно непрофесионална изцепка на този магазин!

veni_sasi
много стиснати палчета за теб днес! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Камката и на теб стискам палци наистина да е вече овладяно положението и да не се притесняваш повече! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

kama4e дано резултатите да са добри! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

mama Iv  Hug Hug

eniq сигурна съм, че ще вземеш изпита! Успех! Flowers Four Leaf Clover

Mucinka111 аз съм решила да си взема механична помпа на Авент. Козметиката сигурно ще е Веледа, но още не съм 100% сигурна.

Карамел` честита ти помпа. Не се притеснявай, че не пазаруваш. Според мен - на който, когато му дойде музата, така е най добре!

hiki_miki тази Себамед не съм я чувала, но сега ще разпитам, щом е препоръчана.

Iva* добре дошла и на теб!   bouquet

darida някои хора с атака, когато първо се задомят. Отнема известно време да се аклиматизират и след това си се връщат на старите нрави и обичаи. Дано случаят с твоята приятелка да е същият. Не си го слагай на сърцето!  Hug

lyubka_li дано бързо да оздравява синът ти!  fingerscrossed

# 614
Здравейте и добре дошли на новите мамИ Simple Smile
Tasty и аз имам такава ношница на мене една приятелка ми я е купила и ми я подари..
Иначе и аз съм от отбора на нищо некупилите.. имам поръчан един скрин който ще е готов след около 3 седмици и това е..
Ама не съм се притеснила особено да ви кажа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт