Ирак - усмивка и сълза ! Втора мисия за просвещение, разсмиване и угощение !

• 29 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
 сега и аз съм загадка !  
 Не съм зад фотоапарата !
ама като не хващам окото - лоша работа (а тебе баба Гинка Стойчовата не ти ли каза кой съм ?!)

# 601
  • София
А не е ли момъкът, седящ по диагонал на  момчето-гигант.. newsm78 Тоест момчето с карираната риза с къс ръкав Thinking

# 602
  • София
  сега и аз съм загадка ! 
 Не съм зад фотоапарата !
ама като не хващам окото - лоша работа (а тебе баба Гинка Стойчовата не ти ли каза кой съм ?!)

Она бабааа ти Гинка не я бива в описанията. Ми ти оти си в загадка бе не моеш се познаеш на снимката ли.

# 603
Недей така дядо хаджия - не съм В загадка, само съм загадка !  newsm78 уж още се познавам. я чакай да питам лелчето дали съм аз.  Ама ако Делтето не ме познае

# 604
  • София
Недей така дядо хаджия - не съм В загадка, само съм загадка !  newsm78 уж още се познавам. я чакай да питам лелчето дали съм аз.

Ми като не си туря очилата е така.
А ти питай питай там леля ти че да не объркаме работата.

Ми то остана момчето в ляво от този с шапката, след като другите като ги изредихме не отговарят на въпроса. Та на Делта оставаме да познае.

# 605
Ама може ли такова не'о...  таквизи загадки по нощите  Mr. Green Laughing ... 41 кере машаллах(така казват в TR ) за всички момчета ! Всички са готини  Wink.

Това стана като в приказката "а бе Груьо глАва uмaше ли .. е па по Великден имаше капа, па глава дали имаше  newsm78 WhistlingMr. Green Laughing Wink  Hug

# 606
мани, мани ще вземем да се объркаме и отидееееее..... а ти защо не си слагаш очилата ?! хммммм те ония очила дето ги беше взела баба ти Гинка Стойчовата да не са твоите хаджи ? резил... да бегаш на хаджийката със златните ръце - не мой така да я сърдиш, че на мен в нея ми е надеждата - ти сладки работи не правиш, лелчето ще ми налага ембарго и аз к'во  Cry

bz аз и капа нямам !   Joy

# 607
А бе дайте една капа на момчетooo, бре .. Хадил, альооy  Whistling Mr. Green Laughing Wink

# 608
  • Egypt

Това стана като в приказката "а бе Груьо глАва uмaше ли .. е па по Великден имаше капа, па глава дали имаше  newsm78 WhistlingMr. Green Laughing Wink  Hug

Ох, ама как ме разсмя, Бз. И да те питам за "Долината на вълците Ирак"- това не е ли един сериал? Откъде да го изтегля?

# 609
  • София
мани, мани ще вземем да се объркаме и отидееееее..... а ти защо не си слагаш очилата ?! хммммм те ония очила дето ги беше взела баба ти Гинка Стойчовата да не са твоите хаджи ? резил... да бегаш на хаджийката със златните ръце - не мой така да я сърдиш, че на мен в нея ми е надеждата - ти сладки работи не правиш, лелчето ще ми налага ембарго и аз к'во  Cry

bz аз и капа нямам !   Joy

Така е - у нас зайчето и котката (това е щерката) са по слакишите . Бобъра (това пък е синът ми) си пада по паланчинките и китайските манджи, а мене ме знаете - аз съм по експериментите.

А очилата внучката ги е завряла някъде и ся съм оставил бележка на баба и утре преди да тръгне на детска градина да ми ги намери, че ще се карам вече с нея. Минилаптопа го беше турила в раницата дето ходи в детската градина и се беше засилила да го влачи там.

# 610
И да те питам за "Долината на вълците Ирак"- това не е ли един сериал? Откъде да го изтегля?

Faima  Hug - Имаше и още има различни сериали(Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Pusu) , но това специално(K.V. Irak) беше филм(голяма мъка Confused Cry) ... а от къде да го теглиш знам ли newsm78 , хич ме няма с торентите ...

# 611
А така - в тоя студ ни капа, ни вълнени чорапи, а на дядо хаджия и очилата му няма !

фаима, ако можеш да теглиш от замунда ето линк: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=49755&hit=1

# 612
Е -e-eee, не, щом и терлици нЕма .. лоша станА рабОтата .. на всички по един чифт вълнен чорап/терлик  Mr. Green

# 613
  • Egypt
Бз, Ясиин, благодаря  Peace Все още тука Замундата не е спряла, така че почвам да тегля. А пък точно тая вечер си мислех да си оплета едни терлици, защото умирам от студ, а в родния Русе е - 25  Shocked

# 614
Бз    bouquet да ми  дадеш  линк  как  се  майстори  тоз терлик чорап Hug

алахума салли  аля  саидина Мохамед   newsm78 newsm78  от дясно на ляво  първия   в предния ред  

Общи условия

Активация на акаунт