Ирак - усмивка и сълза ! Втора мисия за просвещение, разсмиване и угощение !

• 29 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • по пътеката
мом4ето в дъното(тъмна фанелка и малко ми прили4а на  героят от филма "коса", само,4е и аз съм без  о4илата си!) е моето предположение, много симпати4ен младеж! ясине, ако не си ти, да кажеш той  кой е!  Laughing

# 646
И аз съм за младежа в дъното с тъмната коса!!!

# 647
  • София
Хайде Ясииинееееее разпонааа те момите, давайте да видим сега втората снимкааааа.

# 648
  • Varna
Ей, сЯ идвам чак да чИта тука. Сутринта първо отидох на други места където пиша и чИтЪ а за тая наша тема нямаше време. Че готвеш, чистех и ходих да си боядисвам чуттурЪтЪ.
Вий, голям купон сте му спретнали снощи беееей newsm44
ДЕСКА Hug
Здравей, най-сетне НетО ти дойде, трябва да черпиш newsm10
ЯСКА Hug
Вийй старата ДелтЪ за кО я чакатИ нИзнам newsm78 Той ХаджитУ със очила а аз със два чифта как да тЪ пУзная. И аз във началото помислих онова момче най-високото ама нали после си написал, че си 1.84, а каза, че и другите големи като египетски обелиски, та реших, че си най малчавото във кюшетУ със черната блузка newsm78
А джалабиите, нямам думи, красота, красота и пак красота. Бих си ги носила със голямо удоволствие, тъкмо имам и полходящи бижута за тях. Не че са ми достатъчно де, то аз достанъчно няма да кажа никога за финтифлюшки newsm03
Божейййй, всички високи а Яската бил само1. 84  #Crazy Кака ви Делта е направо Джуджето Хаяско- помните ли го? Даваха го за лека нощ, ама де шЪ го помните виЙ newsm78 То тогава мойтУ Диване беше бебе и аз му виках Джуджето Хаяско защото баща му беше му донесъл едно костюмче от Египет и шапчицата към него беше модел като тия на джуджетата а и той беше на половин годинка ощИ Joy кУстУмчИтУ още го паза обаче newsm47

# 649
http://www.vsekiden.com/?p=63055
вижте на какво попаднах

# 650
Ясин,може ли ако имаш възможност да ми пуснеш линк с виртулна разходка из Вавилон

# 651
 Криси, някъде по старите постове съм пуснала виртуална разходка. ако не я откриеш утре ще я пусна пак, защото днес не съм на моя компютър, а диването не знам дали ще я открие в архива. а ето го и него (либра пробвай да познаеш, преди да отвориш линка).

http://img21.imageshack.us/img21/6760/yaseen2012.jpg

# 652
  • Costa Rica
Пльок при вас да ми пълните душата с разкази (и с красота Hug).

# 653
  • Varna
ДЕЛФИНКА Hug
Ако щеш вЕрвай, ама снощи си мислех, де си зачезнала smile3521
АААА, ето го нашиЙо Убавец във цялото си великолепие[smilie=smile3521.gif] И къде се е покатерил, къде е това красиво местенце?

# 654
  • София
Пльок при вас да ми пълните душата с разкази (и с красота Hug).

Ааааа ние тука си имаме и загадки. Ся щели да пуснат една снимка с Хадил като ученичка в първи клас, че да я разпознаем. А пък Ясин нали дава жокери и така лека полека кое познали кое не познали вървим напред.

# 655
  • София
Смей се ти Хаджи, ама ако Хадил вземе че пусне снимката си като първокласничка, може и да я познаем..Губи ми се в момента детайл от биографията й, а именно  до каква възраст е била в Алжир.Ако е била първокласничка тук, ще е лесна за разпознаване сред българчетата..И не заради боята - араби има и светли и тъмни, но ориенталските черти се познават.. WinkЕдна от близначките ми е руса, светла и въпреки всичко, само като видят очите й, съвсем непознати ме питат, дали няма нещо ориенталско в нея.. Mr. Green Какво остава за Хадил?Така че, навие ли се, да мята снимка от онова време насам.. HugЩе я разконспирираме!

# 656
мен лесно ще ме познаете като сте ме виждали във facebook- приличам си много. ама нямам тук снимка да покажа.

# 657
  • Варна
тук съм тук съм яяя да видя сега аз  Mr. Green,мда не съм закъсняла,според мен Ясин е младежът със синята ти-шърт , по постовете на него ми звучи  Peace

# 658
Е привет. Ако някой не е отворил линка, за да разбере  кой е Ясин - та младежът с карираната риза е.

той си каза да търсите мишока в снимката. По повод казаното от АС, много от племенничетата са русички или пък с много бяла кожа, така че трудно може да се осланя човек на тена, за да определи ориенталския им произход.

Делфина, радвам се да видя, че си при нас. Зачести с "пльокванията" моля - липсваш ни така.

А за дрешките - братовчедката, която прави сценични костюми е тази, която шие и копията на онези рокли, които ви показах в старата тема. Та ние нея врънкаме да ви ушие по една. Каза, че като приключи с нещата, които има да прави ще ни обърне внимание. Нея Яската я омайва - не знам с какъв акъл му се връзва на приказките, като й каже "ти си ми най-любимата братовчедка"  Joy

Делте, "красавецо" (не е красавец, ама е чаровен) се е покатерил до един водопад в околностите на Мосул (после питай защо се потрошва). Иначе ръката му е добре.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 21:48 от hadil

# 659
Йеееееее, познах Party Party Party. Има ли награда за победителите Joy

Яска, не я слушай лелчето, освен чаровен, си и красив. Омайвай смело момите! Хич не се притеснявам, че такъв умник и хубавец ще има успех Grinning

Общи условия

Активация на акаунт