Ирак - усмивка и сълза ! Втора мисия за просвещение, разсмиване и угощение !

• 29 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Не, пита те защо се казва Мостът на Имамите. Това, което се случи 2005 май вече разказах за него.
ъхъ - това питам, защо е наречен Мостът на Имамите. отивам да чета. А втората снимка, разкриваща прелестната ми особа ще се появи по-късно, може би утре, след като си кажат думата някои липсващи дами от състава на темата и мои защитнички !

# 631
  • София
ми аз туй го казах, ама с други думи, наблягайки на това ,че от едната страна са повече шиити, а от другата сунити... Wink
От едната страна на моста  е джамията от аватара на  Ясин с гробницата на имама  в близост, а от другата е джамията "Имам Ал Кадим", в която пък е гробницата на двама шиитски имами...Иначе казано, и от двете страни има свети места, свързани с имами  - за сунитите от едната, а за шиитите- съответно от другата. Peace

# 632
Малко извън темата,но тези които ме познават знаят ,че имам този навик да задавам такива въпроси /сетих се за една колежка японка  Laughing,но това е друга история/
Та доколкто знам ,тук хора които са симпатизирали на Саддам и режима му няма,но искам да попитам ,сега години след като Ирак беше окупиран от американски войски,а Саддам обесен оправи ли се положението в страната  newsm78. И изобщо има ли шанс в близките 10 години там да има сравнително спокоен живот и правена ли е статистика за броя на жертвите по времето на старото управление и сега  newsm78 С голямо съжаление гледах предаване по арабско канал  за огромният брой иракчани заболели от тежки болести в следствие на лошата околна среда,мръсната вода и т.н .За братоубийствените атентати няма да коментирам.

# 633
сигурно има хора, симпатизиращи на стария режим - свят широк, хора разни. има шанс в близките 10 години да има по-стабилен живот. жертвите са много, статистика е правена, но в статистиката все още води старият режим. хората умираха от болести и бедност и по време на ембаргото наложено заради стария режим. една държава трудно се изчиства от останките на диктатурата, няма смисъл да давам примери всички виждаме тези периоди по света, а и сме чели доста. политиците ни работят за всякакви чужди лобита, никога за иракския народ. братоубийствените атентати (с широко значение на думата брат) - и аз няма да ги коментирам.
американците са си окупатори и никой не го оспорва, махането на саддам беше нещо добро и това никой не го оспорва, начинът беше лош и това май е безспорен факт.
ще поживеем и ще видим.

АС - вторият ти отговор вече е ясен.

# 634
Добро утро Hug
Изпуснала съм купона снощи, много ме е яд. Ама така е, като арабската азбука ми изцеди силите Mr. Green

Деси, радвам се, че вече имаш интернет Hug

Фаима, преди време тук в темата Интифада беше пускала линк към този филм с бг субтитри. Не обърнах внимание какви са в Замунда, но видях, че резюмето е на руски. Интересно ми е да споделиш мнение като го изгледаш Peace

Последният постинг на Хадил в отговор на Деси изразява абсолютно точно и моето мнение по въпроса.

А сега за загадката "кой е Ясин?" Grinning. След всички изредени останаха двете момчета в дъното до стената. Вече имаше предположения за момчето с карираната риза, остава другото момче. Но аз понеже съм упорито магаре, ще повторя предположението за момчето с карираната риза newsm78

П. П. Забравих това, което най-силно ме впечатли Crazy

Няма друга такава красота Heart Eyes. Ако живеехме в арабска държава, подозирам, че щяхме да фалираме hahaha

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:51 от Астарта

# 635
Астарта, учила си арабски - хубаво... а аз реших, че вече не ни обичаш и ми стана мъчно. Значи включваме те в отбора залагащ на карираната риза. Чакаме още някое и друго мнение.

# 636
Присъединявам се към Астарта - джелабиите за изящни  Hug Красиво и прилично облекло. Офиса до нашия е шивашки цех за абая, джалабия и сватбени рокли. Само шейхкини паркират отпред  Wink
http://alfrasha.maktoob.com/up/1731176941976277455.jpg Този линк ме подсети - преди работех в Мактуб-дот-Ком . Йорданска фирма с търговски офис в Дубай. Хубава фирма, но щеше да е още-по-добра , ако мениджъра и е не бе поарабчил мениджмънта.
И арабските, и българските бизнесмени имат дълъг път да изминат докато стигнат до професионализма на западняците ..уви..
Мисля че Ясин е младежа със синята тениска. Познах ли?
Хадил, много благодаря за рецептата! Ще се снабдя с червената леща и ще готвя. Не бях пробвала досега фиде и леща на едно място  Joy ама щом е по иракски, значи ще да е вкусно.
Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:49 от ummyahya

# 637
  • Варна
Астарта, учила си арабски - хубаво... а аз реших, че вече не ни обичаш и ми стана мъчно. Значи включваме те в отбора залагащ на карираната риза. Чакаме още някое и друго мнение.
Ми и аз искам да си кажа мнението  Rolling Eyes ама не виждам снимката щот съм на работа и в офиса ни нета има рестрикции, чакайте докато се върна у дома  Mr. Green веднага ще те разконспирирам , 100 % мязаш на хадил пък както дедо хаджи отбеляза ние сме я виждали във фейса  smile3508

# 638
  • София
Ми и аз искам да си кажа мнението  Rolling Eyes ама не виждам снимката щот съм на работа и в офиса ни нета има рестрикции, чакайте докато се върна у дома  Mr. Green веднага ще те разконспирирам , 100 % мязаш на хадил пък както дедо хаджи отбеляза ние сме я виждали във фейса  smile3508

Друг е въпроса той по коя линия и се явява племеник, по майчина или по бащина. Щото съм слушал, че момчетата взимали повече прилика от майките.

# 639
Един въпрос към Ясин ако може (само за изясняване на загадката със снимката), ако са позволени жокери  Wink пушач ли си?  Peace

# 640
Баща ми е първи братовчед на майката на лелчето, т.е. бабата на баща ми и бабата на лелчето са сестри. Не приличам на горгонката, по-сладък съм, а и има печатна грешка в един стар пост - висок съм 184, а не 194 см. Жокер за снимката - търсете чаровен мишок (ама съм скромен нали). Либра, ще ви изчакам всички, спокойно. Никито - страшен жокер искаш.  Joy Като ме знаеш чий племенник съм, сети се дали съм пушач.

# 641
Точно като знам чии племенник си, първите две момчета в най-близък план отпаднаха още на първо четене Mr. Green
Прилика с Хадил и аз търсих, но не открих такава при нито един от снимката. А за това, че не ви обичам вече - е, няма как да се случи. Лесно няма да се отървете от мен Wink

# 642
Ясине, ще има ли награда за който те познае?

# 643
  • София
Баща ми е първи братовчед на майката на лелчето, т.е. бабата на баща ми и бабата на лелчето са сестри. Не приличам на горгонката, по-сладък съм, а и има печатна грешка в един стар пост - висок съм 184, а не 194 см. Жокер за снимката - търсете чаровен мишок (ама съм скромен нали). Либра, ще ви изчакам всички, спокойно. Никито - страшен жокер искаш.  Joy Като ме знаеш чий племенник съм, сети се дали съм пушач.

Ами след тези жекери аз съм твърдо за момчето в дъното с тъмната блуза. Тоест втория ред от дясно на ляво третия. Айде да идва Делта най нарая, че тая загадка много продължи и вече се обърках на кой номер да пращам SMS  Laughing, пък и чакаме втора снимка.

# 644

Ами след тези жекери аз съм твърдо за момчето в дъното с тъмната блуза. Тоест втория ред от дясно на ляво третия.

Е то друг не остана Simple Smile

освен, ако все пак не е с карираната риза Joy

Общи условия

Активация на акаунт