Медицинска бележка?

• 7 314
  • 16
  •   1
Отговори
Здрава и щастлива 2010!
Яслите, които посещава сина ми бяха в Коледна ваканция  от 24.12 до 03.01
 newsm78 Чуденката ми е от кой лекар да осигуря бележката, че детето е здраво за да посещава ясли от 04.01

# 1
Здравей и честита 2010  Grinning
Бележка се взема от личната на детето.

# 2
Във връзка с мнооогото почивни дни...едва ли ще успеем с бележката и да стигнем навреме в яслите ooooh!

# 3
  • на североизток от Рая
 Може да заведете детето  на ясла в понеделник,после да вземете бележка и като го прибирате,тогава да я дадете.Нашата сестра в ДГ е съгласна на този вариант.Но аз взех мед.бележка за сина ми в последния работен ден на мин.година/четв./. Peace

# 4
  • В светлината на слънцето
Оф, бях забравила за прословутите бележки. Май ще трябва да ги вземаме през седмицата. ooooh!

# 5
  • София
Ох, с тия тъпи бележки всичко е мижи да те лъжа. На всички е ясно, че при последен работен ден 30.12, няма как да взема бележка по-рано и тя да е с валидност 3 дни и на 4.1 детето да е на градина с валидна бележка. Нашата доки ми ги дава и само си написвам датата и точка по въпроса. Хайде кажете ми, откъде личната ще знае дали моето дете е имало контакт със заразно болни деца през тази ваканция, та аз самата не знам. На кой му пише на челото, че е заразно болен, ако не е шарка разбира се? Пишат си едни листчета никому ненужни, просто нямам думи. Миналата седмица я питах, като ме питат откъде съм я взела белжката - та ми вика, била си в понеделник в 7 ч при мен и съм ти я дала, да ми се обадят като не вярват.  Laughing

# 6
  • гр.София
 Нещо не разбирам. Искат ви бележки за периода на празниците ли? Дори децата да не са  боледували и отсъствали по болест в дните между тях ?

# 7
Нещо не разбирам. Искат ви бележки за периода на празниците ли? Дори децата да не са  боледували и отсъствали по болест в дните между тях ?

и аз питам същото  newsm78 това са официални празници /а в случая ваканция/  защо ви искат бележки ???

# 8
На нашите деца не им искат.

# 9
Как от кой,от педиатъра .Аз лично тази сутрин бях първа в поликлиниката в 7и15 и чаках за бележка,иначе не ни взимат на градина.Но бележка не за почивните дни,а за началото на месец декември.

# 10
  • Пловдив
Пълна простотия /според мен/!
Мъжът ми заведе малкия на градина сутринта и са му искали бележка. Не че нещо, нали разбирате, ама трябвало да има черно на бяло. Пълни глупости! Те така или иначе самите госпожи съветваха в дните между празниците и 19 /събота/, ако има кой да гледа детето, да не се води, защото ще са сборни групи, демек по-добре да си остане вкъщи, ако има възможност. Сега за какви бележки реват, то е ясно, че бележката си е пълна проформа - мъжът ми им казал, че джипито е следобедна смяна, както си е в действителност, и ще вземе бележка следобед. Естествено, нито детето ще водим, нито ще го спрем от градина, защото няма бележка, при условие, че минава номера. Не е ли пълна глупост тогава необходимостта да чакаш пред кабинета на педиатъра сред сума ти кихащи и кашлящи за един хвърчащ лист с информация, която е колкото вярна, толкова и невярна /въпрос на родителска съвест, нали?/!

# 11
На нас не ни искат бележки за празниците доколкото знам. Дори за 3-те работни дни между празниците казаха, че ако не сме си пуснали бележки може и да не пишем, защото се извинявали служебно. Плюс това от 24 до 2 са точно 10 дни, а в наредбата пише повече от 10 дни, нали на 3-ти са на градина децата? И от тях само 3 са били работни дни, така че не виждам защо ни е бележка newsm78 Моите ще ги пускам чак в четвъртък, понеже са рожденици тогава и не искам да лепнат нещо точно преди рождения ден. И тогава не мисля да нося бележка. 3+3 работни дни са всичко на всичко.

# 12
И на нас не ни искат, защото имаше сборни групи, а  и детенце остсъства по-малко от 10 дни.  Hug

# 13
На нас не ни искат бележки за празниците доколкото знам. Дори за 3-те работни дни между празниците казаха, че ако не сме си пуснали бележки може и да не пишем, защото се извинявали служебно. Плюс това от 24 до 2 са точно 10 дни, а в наредбата пише повече от 10 дни, нали на 3-ти са на градина децата?
На 4ти са на градина.. 3ти е неделя Simple Smile .. стават 11 дни..
И на нас ни искат бележка..
Аз също я взех на 30ти  Peace
Но наистина е пълна лъжа и измама с тия бележки  Crazy

# 14
  • София
Странна работа.... не знаех, че и бележки се искат.   newsm78

В нашето ОДЗ не са искали, аз даже до сега не бях чувала за тази практика.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт