Тренировки в домашни условия-7

• 54 310
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Аз стабилно мързелувам една седмица и се чувствам ужасно. На всичкото отгоре съм си при мама и баба в провинцията и ям вкусни манджи.
Сетих се два-три пъти да си направя разтяжка и се опитах да изиграя каланетиката без видео -- ужас!!! Т.е. аз упражненията си ги знам наизуст, гласът с инструкции буквално ми кънти в главата от многото гледане, но ми е тоооолкова по-мотивиращо да я ГЛЕДАМ, да виждам старанието на другите, да правя пълните повторения както във видеото... Не знам, с две думи, претупах я. А така не си заслужава  Close

# 556
снощи 40 мин. вело... meredith, вейче, повдигнах седалката малко и ми е по-добре, благодаря ви за указанията  Hug

# 557
  • в моя свят
Момичета след детоксикацията на организма вече съм на етап захранване и реших да започна и тренировките.Днес сутринта хапнах 1 грейпфрут на гладно и направих каланетика-1 час (а общо всички 32 часа). Мислих да започна пак с инсанити,но много отслабнах от прочистването,а то си е тежко кардио и съвсем ще се стопя.Решила съм около 2 месеца да правя през ден каланетика и 30мин. обръч.След това ще премина пак на трениране на отделните мускулни групи в отделни дни.

# 558
мечта, какво е това пречистване? как и колко време?

# 559
  • в моя свят
Аз правих житния режим на Петър Дънов.Има тема тук във форума,но времето през което е подходящо да се прави отмина.Ако го правиш като диета може и през другите подходящи дни след пълнолуние,но режима е и духовен и не знам през друго време за какво точно се прави.

# 560
вчера вечерта 77 час каланетика.

Момичета в последните 2 месеца съм имала време само за веднъж седмично каланетика и веднъж седмично фитнес.

Толкова ми се раздвижва, но в момента имам други приоритети, които няма как да изоставя.

А как ми се спортува само...  Confused

Мечта, много ти се възхищавам за точните планове, които си правиш, и после винаги постигаш!  Hands Clap

# 561
Момичета, здравейте,

възхищавам ви се на ентусиазма и упоритостта.   bouquet
Виждам, че в темата ви пишат и инструктори по гимнастика, фитнес.
Имам един въпрос, коя програма бихте ми препоръчали, която да не натоварва много колената и да се прави в къщи?
А, ходенето на фитнес би ли имал ефект, при положение, че не трябва да си натоварвам едното коляно newsm78?
Извинявам се. че навлизам така в темичката Ви, но нещо в последно време много се застоях и килограмите набъбват яростно. Embarassed
Мислех си за каланетика или някакъв друг вид гимнастика, но не съм много наясно дали мога да си подлагам кракът на такова натоварване?
Благодаря Ви, на всички за отделеното време  bouquet 

# 562
Имам един въпрос, коя програма бихте ми препоръчали, която да не натоварва много колената и да се прави в къщи?

Предполагам, че пилатес  Peace
избягвай напъди, клекове и подобни упражнения

# 563
Мечта, аз миналата година на три последователни пълнолуния правих детокса на д-р Михайлов от Часът на мама. Може и да съм се пречистила, но не съм забелязала  Joy Само оставах без сили и ми причерняваше често. За себе си поне стигнах до извода, че гладуване повече от ден ми е строго противопоказно! Повече и по-безболезнено и лесно отслабвам с НВД, отколкото с плодове и чайчета.....

# 564
  • в моя свят
Аз също не бих си причинила гладуване,житния режим позволява жито,ябълки,орехи и мед.Въобще постоянно има какво да си хапвам,а ефекта за мен е повече от очакванията ми.

# 565

Благодаря ти Кали!
Ще си сваля пилатеса. В къщи имам кростренажор и се чудя да го ползвам ли? newsm78

# 566

Благодаря ти Кали!
Ще си сваля пилатеса. В къщи имам кростренажор и се чудя да го ползвам ли? newsm78
посъветвай се се с лекар все пак, но кростренажорът определено натоварва коленете  Peace
пилатесът се използва и от хора, които са след операция, така че мисля, че е добро за теб
и все пак съвет с лекар е най-добре  Hug

# 567
Здравейте! Бихте ли обяснили какво представлява стандартното кардио? Отскоро имам велоергометър и карам интервално по около 30 мин. 4-5 пъти в седмицата. Много статии и мнения прочетох и вече се обърках съвсем. Как е най-добре да го карам, за да отслабна? Интервално или на най-ниската степен бързо темпо? Вчера пробвах около 20 мин. доста бързо темпо на най-ниската степен и повече се уморих, отколкото с интервалното 30 мин.

# 568
Здравейте! Бихте ли обяснили какво представлява стандартното кардио? Отскоро имам велоергометър и карам интервално по около 30 мин. 4-5 пъти в седмицата. Много статии и мнения прочетох и вече се обърках съвсем. Как е най-добре да го карам, за да отслабна? Интервално или на най-ниската степен бързо темпо? Вчера пробвах около 20 мин. доста бързо темпо на най-ниската степен и повече се уморих, отколкото с интервалното 30 мин.
пробвай да го въртиш повече от 20 мин на ниска степен за да има ефект Peace
..интервалното също измаря,зависи как го правиш Peace

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 17:00 от Поци

# 569
Благодаря! Постепенно ще увеличавам времето. Иначе пак се уморявам от интервалното. Редувам загрявка 5 мин, 1 мин средно бързо темпо, 1 мин колкото мога бързо, накрая пак 2-3 мин по-бавно темпо, за да ми се успокои пулса.

Общи условия

Активация на акаунт