Тренировки в домашни условия-7

• 54 283
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
78 час каланетика.

# 586
Мередит, hbday! Водолеите трябва да се поддържаме, че сме много  Joy

# 587
  • Sofia
Питах по-назад коя каланетика правите

# 588
днес Слим ин 6 (първа част) + 35 мин. вело, стандартно кардио...

явно започвам да отслабвам, защото коремът ме сърби, което пък ме подсети, че трябва да почна да се мажа с нещо, за да не цъфнат стрии...

утре мисля да се премеря най-сетне и ще докладвам  Peace

# 589
Питах по-назад коя каланетика правите
10 в 10

днес направих 4 час + 20 мин.  на тренажора
от Инасанити временно се отказвам защото много се изморявам а и съм решила да постя.

# 590
Здравейте, и аз съм решила да правя нещо в къщи, та дано до лятото да се харесам по бански. Нямам проблем с теглото, но коремът и талията ми не изглеждат както преди второто дете и както бих искала. Панталоните ми стават, но корема ми щръква над тях, което направо ме влудява. От една седмица се занимавам със Синди (изрових едни стари дискове). И (предполагам, че е нормално) имам ужасна мускулна треска. Лошото е, че нямам никакво време и явно трябва да се концентрирам главно върху проблемните за мен зони, за да може до лятото да съм във форма. От тази темичка се подсетих, че мога да въртя обръч и сигурно ще има добър ефект. Интересно ми е да разбера какво ще ми препоръчат по-опитните. Междувременно аз ще се поровя в първа страничка.
Успех на всички  Hug

# 591
  • В сънния Люлин, прибулен...
С риск да прозвучи като реклама, искам да се похваля, че вчера си получих програмата за домашна тренировка от Любо Иванов
Разучавам я и от понеделник започвам
Имам дни с упражнения с швейцарска топка и дъмбели и после стандартно кардио, а имам и дни с интервално кардио
Нямам търпение просто, а от снощи се сдобих и с такава топка.
ИНаче нищо не съм правила 3-4 дни  Embarassed

# 592
Здравейте, и аз съм решила да правя нещо в къщи, та дано до лятото да се харесам по бански. Нямам проблем с теглото, но коремът и талията ми не изглеждат както преди второто дете и както бих искала. Панталоните ми стават, но корема ми щръква над тях, което направо ме влудява. От една седмица се занимавам със Синди (изрових едни стари дискове). И (предполагам, че е нормално) имам ужасна мускулна треска. Лошото е, че нямам никакво време и явно трябва да се концентрирам главно върху проблемните за мен зони, за да може до лятото да съм във форма. От тази темичка се подсетих, че мога да въртя обръч и сигурно ще има добър ефект. Интересно ми е да разбера какво ще ми препоръчат по-опитните. Междувременно аз ще се поровя в първа страничка.
Успех на всички  Hug
...обръча е добър вариант Peace

# 593
Благодаря момичета!
Да ви се връщат хубавите пожелания!  Hug

# 594
  • Sofia
С риск да прозвучи като реклама, искам да се похваля, че вчера си получих програмата за домашна тренировка от Любо Иванов
Разучавам я и от понеделник започвам
Имам дни с упражнения с швейцарска топка и дъмбели и после стандартно кардио, а имам и дни с интервално кардио
Нямам търпение просто, а от снощи се сдобих и с такава топка.
ИНаче нищо не съм правила 3-4 дни  Embarassed
Разкажи повече за Любо Иванов, направи ти индивидуална порграма за тренировка у дома ли? Къде те "прегледа", как портича косултацията, цена...Интересно ми е, може би бих се възползвала. аз съм отворена за таквиа неща

# 595
  • В сънния Люлин, прибулен...
Разкажи повече за Любо Иванов, направи ти индивидуална порграма за тренировка у дома ли? Къде те "прегледа", как портича косултацията, цена...Интересно ми е, може би бих се възползвала. аз съм отворена за таквиа неща

Ми аз търсех инфо за протеините и аминокиселините преди месеци и попаднах на блога му - http://lubomirivanov.com/
Четох, четох... питах на някои места. Хареса ми като позиции и концепции, като реакции на зададените въпроси и си "заплюх", че ще си направя такава програма.
Консултацията протича с много въпроси относно здравословното състояние, начина на хранене и стереотипите на движение в последно време. Това е в центъра на София в едно спа студио.
Има и една анкетна карта, която се попълва, там влизат и мерките и теглилките. В съответствие с това се съставя и програмата, която е съобразена с нуждите, времето и възможностите на човек (какво оборудване имаш; а какво можеш да набавиш - оказа се, че топката е най-евтина като цена, съотнесена с възможностите с нея да се правят  различни неща и потвърдих, че ще си взема такава)
А цените ги има в блога.
Аз все пак не съм му рекламен агент. Дотук е много акуратен, но когато извлека реална полза и от програмата, че почна да го хваля още по-агресивно  Mr. Green

# 596
veihaivei..пича е в час..успех ти желая Hug Peace

# 597
На 1 февруари претърпях тежка операция. Вече се чувствам много по-добре и се замислям в скоро време да започна някакво по-съществено раздвижване. С разрязан корем голямо натоварване няма да е разумно, но ако някой ме посъветва за подходящи упражнение, ще съм му много благодарна.
Обмислям да си купя най-после велоаргуметър и да започна да качвам стълбите пеша до 6 етаж. Други предложения имате ли?  Hug

# 598
  • Sofia
Отчитам се с Мел Би

# 599
  • София
А аз с каланетика - 6-ти ден. И аз правя 10/10 и въпреки че съм още в началото ефектът се усеща Peace

Общи условия

Активация на акаунт