Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Леле, добре че съм хапнала обилно, въпреки че пак ми образувахте обилно слюноотделяне.

Пол, питката е супер. Тази рецепта и аз я копнах скоро, обаче ми се стори адски сложна и едва ли ще се навия да я направя скоро.

# 721
Ама питката е просто фантазия! А пък соления кекс със спанак ли му докара шарката? А супичката от пресни домати ли е или от буркан? Много обичам гаспачо, с пресни доматки, ама сега...

Нayasy, що не го пуснеш малкото и то да готви  Mr. Green Ние така с малкия, то да видиш как бърка - като миксер е. И много обича да меси, ама все ги прави на "червейчета"  Joy

# 722
Ама питката е просто фантазия! А пък соления кекс със спанак ли му докара шарката?

Точно със задушен спанак Laughing
Виж кака си личи отровния зелен цвят hahaha hahaha hahaha

Другият път ще сложа и колбасче нарязано на кубчета.Хем ще е по-шарено,хем по-вкусно....Сега нямах колбас,че не смея да излизам...Нали съм болна....

# 723
Миленче, включвам я, когато се наложи, обаче е малка още и бързо й омръзва и започва бели да прави и се чудя да готвя ли, да я вардя ли и се изнервям много.

Вени, готвиш ли новата тема?

Някой да иска да се разпише пръв? Да го чакаме.

# 724
Джуджи, наистина изглежда сложно, но всъщност не е. Аз затова снимах стъпка по стъпка.

# 725
Абе връткаво е, а аз трудно се наемам да правя такива неща. Мъжа ми все мрънка, че съботата и неделята ни минават в мислене какво да се яде, а аз прекарвам времето в кухнята, а те с детето в хола. Та гледам всичко да е бързо.

# 726
Абе връткаво е, а аз трудно се наемам да правя такива неща. Мъжа ми все мрънка, че съботата и неделята ни минават в мислене какво да се яде, а аз прекарвам времето в кухнята, а те с детето в хола. Та гледам всичко да е бързо.

Да. И в къщи е така. Като искам да направя нещо по-така, някой трябва да гледа Ник и настава едно пуфтене, сумтене ooooh!...Най-често е с мен в кухнята, и добре, че мирува на столчето до някое време поне Rolling Eyes.

# 727
Ами мъжа ми не се сърди, че гледа детето. Обаче иска да сме заедно. Тя без друго обича баща си повече, повече и угажда, повече си играе с нея. Имат си игри, в които аз не мога да се включа. Вечер като тръгнем да лягаме репликите са: "Тати да ме гушне", "Да легна до тати", "Да си играя с тати", ако някой гледа отстрани ще каже, че това дете няма майка.

Та това е положението. Надявам се като порасте още малко и има собствена стая, да се занимава повече сама и ние да свършваме всичко по-бързо. Защото, когао действаме заедно с мъжа ми всичко става много бързо. А той не ми отказва помощ.

# 728
Момичетата по принцип са по-привързани към бащите си. И дъщеря ми беше така. Сега вече е по-голяма, друго е. Но пак са им по-различни отношенията отколкото с мен. Аз съм плашилото в къщи, пък той е по-мек и затова Wink.

# 729
  • София
Ей ме на, прибрах се с детето и хранЪта  Mr. Green!
И аз съм страшилището (или както ми викат - старшинката) в къщи  Mr. Green. Ама мъжът ми много може да глези детето, чак не се усеща, че понякога прекалява. Не го прави с лошо, напротив, много ни обича и двамата, ама трябва да има един по-хард в семейстото  Whistling!

Малеее, много хубави питки сте направили, и солен кекс, и доматена супка... браво! Няма да показвам тая тема на мъжо, че се огледа за някоя друга, по-готвеща лъвица  hahaha!

# 730
Момичета хич нямам време да ви чета...........
После, ама видях едни питки едни чудеса, взехте ми акъла бре. и на Мастерчето онова със зеленото, после ще чета да видя кво е. Обаче Пол уби мЪ мър мама ми то това чудо на приказкитееееееееее - слънцето................
Момичета после ще ви разправям за моето творение сега съм гроб, та ако нестане да не ме е яд  Mr. Green Лелееееее правя мазна пита, мамицата и мръсна и съм се оклепала до уши ...и............не разправям повече  - после.........

Жу, аз чета , чета и чак завиждам на мъжете и свекървите и децата дето имат тук маЧките  Mr. Green- дето мн помагат и т.н. Такова чудо у дом нЕмам  Sunglasses

# 731
Явно ни е отредено на нас лъвиците да командорим. И аз съм викащата и каращата се вкъщи. Ама какво да се прави.

Дребото се събуди, мъжа ми се изкъпа и е на линия при нея, аз отивам да чистя.

# 732
Ало. ало има ли някой тук?  Rolling Eyes
Кво правите бре?
Моля за внимание...........ехооооо четете ли меFlutter Та така, искам да прегърна Пол и да и благодаря от нашият форум. Благодарение на нея не изхвърлих тестото за Мазната пита и не заебах   Blush нещата  Joy Тя ме подкрепи и каза ще ще ми стане шибаното ( това са мой думи) тесто, дето се борих има няма 2ч  Mr. Green Благодаря за подкрепата и съдейстието Пол  Heart Eyes Hug - найстина без теб щях да се откажа. Истината за неразбирането ми е една малка думичка и подробност което в последстие видЕха мойте сини Очи, и разбира се , че правя пита/питка за първи път в живота си  Joy Пол , душо благодаря ти  Heart Eyes Hug пИТАТА СТАНА ПРЕВЪЗХОДНА ИЗАДОХМЕ Я ЦЯЛАТА СЪС СИРЕНЦЕ, ЦУБРИЦА И КОЙТО КВОТО ИСКА.  Разбира се я снимах...... не е като от списание, и няма нищо общо с вашите питки, но за нас беше много вкусна   chef

http://prikachi.com/images.php?files/1278732Z.jpg

# 733
Честитоооо! Браво за труда и за упоритостта ти! Така се почва! Хубаво изглежда,а най-важното е,че сте си хапнали вкусничко!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Пол браво и на теб за дето си давала съвети и кураж! Hug Hug Hug

# 734
  • София
Ма тя много хубава, бре! Я колко сиренце си й сложила  Heart Eyes! Браво, Реа  , браво Поли , ей на това му викам он-лайн питка  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт