Спамо-чат(04.01-10.01)

• 40 185
  • 1 693
  •   1
Отговори
# 15
  • там нейде .............
ДУ  Hug Hug Hug

айде спамете на воля аз отивам

до довечерааааааааааааааааааа Hug Hug Hug

# 16
Добро утро, деца!  smile3560

# 17
Добро да е, Луне Heart Eyes

# 18
Смарти, пак си пременена.  Hug
Досега рушках за някой хубав хороскоп.... Не ми харесват, туй то. Crossing Arms
Един категорично не ми рече, че ще фръкна до небесата тия дни. Tired

# 19
Луне, премених се в тон с настроението си.
Аз си четох моя, но нищо ново- пак проблеми и борби...Аман Crossing Arms
Чета тук: horoskopa.com

# 20
Луне, премених се в тон с настроението си.
Аз си четох моя, но нищо ново- пак проблеми и борби...Аман Crossing Arms
Чета тук: horoskopa.com
Аааааааааааааааааа  smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514   кандиса ми.  Crossing Arms Искам нещо от сорта на голям ритник в д-то и летяща скорост нагоре... Започнах да се замислям за коренна промяна, пълна реорганизация на работа, приоритети, обстановка.... не е на хубаво хич.   Tired
Чакай да погледна, какво си дала....

# 21
Луне, и аз искам революция. Писна ми вече, обаче ще трябва да стискам зъби още няколко месеца. Tired

# 22
Добро ви утро, спамърчовци и Честита Нова Година!!!
От здраве и късмет да се не оттървате!!!

# 23
Гигсче, много здраве, успехи и любов ти желая! Heart Eyes Hug

# 24
Луне, и аз искам революция. Писна ми вече, обаче ще трябва да стискам зъби още няколко месеца. Tired
 Tired Нищо не  ми действа толкова очистително като горе посоченото.... нищо друго. Crazy
Въобразявам си, че те разбирам, ама кой знае, зависи от причините, довели те до това състояние... теб, мен, който и да е...
В хороскопите пишат едни мъгляви благопожелания.... дет` и аз си ги пожелавам.... Mr. Green Ама че глупост ме е налегнала... да търся думички.... явно съм зазляла яко.... или напълно изтрещяла. Crazy Crazy Crazy

kiss

# 25
Луне, аз съм много ЗА изтрещяването. Връща ни повече към нас самите, към онова, което ни се иска, но не смеем да направим.
Причините да съм на този хал се коренят в живота, и в мен самата. Ма как да се напляскам сама, кажи ми. Joy

# 26
Луне, аз съм много ЗА изтрещяването. Връща ни повече към нас самите, към онова, което ни се иска, но не смеем да направим.
Причините да съм на този хал се коренят в живота, и в мен самата. Ма как да се напляскам сама, кажи ми. Joy
И аз не знам.  Mr. Green Crazy Всъщност ако тръгна да се ритам, парсата ще я оберат други, затуй не правя нищо.... което си е грешка. И  ми иде да вия....  Някой по желание да ме цапардоса яко, моля!!!!!  Praynig
Търся си душевния мир. Някой да го е срещал по пътя!?  Crazy Crazy Crazy

ЧНГ, Гигс!!!!  Heart Eyes Да си жива, да си здрава, да си все тъй красотна! Милото да те слушка! Ти да слушкаш дреболията!!!!

# 27
Луне, срещнах го- заедно с моя, под ръка отиваха на кино в Маями...Щели да се върнат след няколко дни Joy Joy
Ох, тия дни ще са ми много напрегнати Confused

# 28
Луне, срещнах го- заедно с моя, под ръка отиваха на кино в Маями...Щели да се върнат след няколко дни Joy Joy
Ох, тия дни ще са ми много напрегнати Confused
Цун по муцун! Heart Eyes Свирни им да се завръщат, докат` сме още с акъла си!  Crazy

Чакам дребното да се излюпи и го юрвам да правим дИкИменти за яслата..... И после к`во!?  newsm78

Алоооооооу, горе на балкона, слезте, дайте идеи! Crossing Arms

# 29
Луне, аз се гмурвам с студа след малко..А как не ми се мърда никъде ooooh!
Цун и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт