Спамо-чат(04.01-10.01)

• 40 289
  • 1 693
  •   1
Отговори
# 1 515
изобщо не знам за кво става дума и къде съм, ама ми казаха да дойда да вида Леовия пидпис..Е, видех, ч нищо не видех Crossing Arms

И сега.......за много годиниииииии, да сте ми живи и здраи и не знам още кво....малко съм на черешата.Simple Smile))).....все още празнуваме Иванов ден:)))

опааааа, забравила съм, че тука има емотикони Joy

Много целувки получавате от мен.
Обичам вииииииииииииииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Някой ку ма иска, знае къде да ме намери Whistling

# 1 516
Не ми се вярва изведнъж епилепсия на дърти години...на друго ми мяза..... Rolling Eyes

# 1 517
алоууууууу, що ме накара да дода ма Crossing Arms

# 1 518
нема па да ти снасям яйца Crossing Arms

# 1 519
алоууууууу, що ме накара да дода ма Crossing Arms

Е махнах я... Laughing

# 1 520
Не ми се вярва изведнъж епилепсия на дърти години...на друго ми мяза..... Rolling Eyes

значи за питбулите било нормално да правят гърчове, но като малки, той не е правил и аз мисля че има нещо друго но какво еееее

ЦОМБЕВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 1 521
  • някъде ... тук ...
на черешата.... га беше Ивановден...

# 1 522
нема па да ти снасям яйца Crossing Arms

Щи дам вазелинче  Mr. Green

# 1 523
епа до другияима още време:)))

ИлиЯЯноууууууууууууууууууууууу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Боже, ама верно съ отвикнала с емотиконките:)))))))

# 1 524

ИлиЯЯноууууууууууууууууууууууу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ми ти у тоя ГеЙсбук изтрещЕ  ooooh!

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 525
Цомбееееееееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz

# 1 526
Цомбееееееееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz
Смартафиронковааааааааааааа, ай лов ю тууууууууууууу, соу мааааааааааааааачччччччччччччч Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 527

ми ти у тоя ГеЙсбук изтрещЕ  ooooh!

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
свинети ма, ма аз и без него си бех итрещела....просто сега малко повече.......... Mr. Green
ма ви ловим сичкото да знаете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 528
И ние, Бомбева, и ние...и много ни липсваш Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 529
Смартафиронковааааааааааааа, ай лов ю тууууууууууууу, соу мааааааааааааааачччччччччччччч Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кво са разлигдихте, бре? ooooh! Mr. Green Joy Joy
 Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт