Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 5

• 40 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде лека от мене...!!! Отивам да си пазим МЪЖО от Бризка...!!!.... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 496
  • Варна
Айде лека от мене...!!! Отивам да си пазим МЪЖО от Бризка...!!!.... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
требе да го вържеш за тебе со синджир щот сам че избега
че ти остане само Гаргамел
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 497
Не се доизказах. Laughing Искам да опозная само неговите мисли.

# 498
Не се давам Naughty за боксова круша.

# 499
Ако продължавате да се карате аз ще ви го отмъкна, а след дъъъългииии разговори с мен и Али-като преводач-ще отиде или при Али, или при нЕкоя друга.

# 500
Ако продължавате да се карате аз ще ви го отмъкна, а след дъъъългииии разговори с мен и Али-като преводач-ще отиде или при Али, или при нЕкоя друга.
Я ако съм на твое место, не бих се вмъквала посредата, кът гледам как са се развихрили  hahaha  hahaha

# 501
  • Варна

Айде лекинка и от мен, че съм първа смяна. Утре ще отговоря на когото не успях тая вечер   love001

# 502
Я ако съм на твое место, не бих се вмъквала посредата, кът гледам как са се развихрили  hahaha  hahaha
Аз подпалих фитилЯ ooooh!.

# 503
Лека момичета, приятни сънища в прегръдките на Сару  Hug

# 504
Аз подпалих фитилЯ ooooh!.
Нищо, те утре даже няма да си спомнят  Whistling

# 505
Не знам за какво се карате, ама ние със Сару ви казваме Лека нощ  smile3533 smile3533 smile3533

# 506
Ето Сару избЕга при Вени. JoyАз ви казах.  Laughing

# 507
Не знам за какво се карате, ама ние със Сару ви казваме Лека нощ  smile3533 smile3533 smile3533

Вени, да си го вържеш за тебе, че като разберат Бризка и Зизу и земат та станат тандем, като нищо ще дойдат през нощта да ти го отмъкнат  hahaha  hahaha  hahaha

# 508
# 509
ДОБРО УТРО

ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН ДЕН ОТ МЕН Kissing Heart lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт