Болница Токуда - тема 4

• 82 191
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Хъни - Бъни, пък аз освен това, което казваш, се моля избраният лекар да не е в отпуска (че д-р Илиев сега изчезва за две седмици). Да не говорим, че ако откарам до термин, се падат Великденските празници и на хората ще им е до трапези, а не до...  ooooh!

# 346
Хъни - Бъни,  Old Sport, спокойно момичета! Всичко ще е наред  Hug

# 347
  • София
Момичета, не се тревожете излишно. Кръстанова, казват, че вече е влязла в рамките на приемливото поведение. Не забравяйте, че Токуда е частна болница, в която сте клиенти и имам реални впечатления, че оплакванията и забележките имат внезапен ефект, а не са просто формалност. На мен Кръстанова не ми е навредила, защото я сложих на място и се оплаках, а и избраният от мен лекар тогава д-р Диков и анестезиолога се появиха съвсем навреме и си свършиха перфектно работата. Всички останали бяха любезни и коректни. Всичко ще бъде наред и при вас. Навсякъде има по някой идиот, но системата е тук е важно, че системата е по- силна от тях. Не се обременявайте излишно.
Имайте предвид, че историята ми с Кръстанова е от края на 2007-ма, а почти 3 години по- късно положението със сигурност е различно. Успех и позитивни емоции!  bouquet

# 348
buggy-->, Бояна Ламбер, благодаря ви, момичета, за успокоителните думи!  Hug
Бояна, теб те помня - случайно се случи да съм в чакалнята, когато бяхте завели бебчо за някаква ваксина (съвсем скоро след раждането му ще да е било) и докторката, с която имахте уговорка я нямаше. Та ти се беше разлютила страшно  Twisted Evil И аз на твое място щях така да реагирам, де. Също вярвам, че там нещата са в пъти по-добре организирани и има ли човек оплакване, може да го направи и да види резултата сравнително бързо. Peace

# 349
  • София
Бояна, теб те помня - случайно се случи да съм в чакалнята, когато бяхте завели бебчо за някаква ваксина (съвсем скоро след раждането му ще да е било) и докторката, с която имахте уговорка я нямаше. Та ти се беше разлютила страшно  Twisted Evil И аз на твое място щях така да реагирам, де. Също вярвам, че там нещата са в пъти по-добре организирани и има ли човек оплакване, може да го направи и да види резултата сравнително бързо. Peace
Mr. Green Да, имаше такъв случай и точно, заради него вярвам, че оплакванията имат резултат. Тогава се оплаках не за липсата на лекарката, а защото не ми се бяха обадили да ме предупредят, че няма да е на разположение. Още същият ден бяха извикали всички при директора, включително и лекарката, която нямаше нищо общо в случая и им се бяха накарали хубаво. След това не сме имали повече проблеми, получихме извинения и тн. Ръководството няма как да подобри нещата, ако не са наясно какво не е наред, затова е важно човек да си гони правата и така подобрява услугата.
Ако се засечем пак се обади- ще ми бъде приятно да се запознаем на живо.  Hug

# 350
Искам само да успокоя майчето,което се притеснява от Д-р Кръстанова.Аз избрах д-р Кирякова,но започнах да раждам през ноща,а на смяна беше въпросната лекарка.Тогава ( честно казано до вчера) не знаех че е Кръстанова,нито пък нещо повече за нея.Няма от какво да се притесняваш.Беше дръпната,много изморена,но не ми е направила лошо впечатление що се отнася до професионализъм.Все пак тя ще те приеме,ще те наблюдава до пристигането на твоя лекар.
 Но направи няколко ехидни изказвания за едно раждане преди моето, с което ме потресе.От него мога да съдя че не е от най-искрените и сърдечни хора,акушер на който да се довериш на 100 процента.Леко и безпроблемно раждане!

# 351

Момичета не се притеснявайте.
Положителната настройка помага!

# 352
При мен така се случи, че раждах при Кръстанова нормално след секцио. Мога да кажа, че много ме подкрепяше, беше постоянно до мен и не ми е направила лошо впечатление, макар и аз да бях много наплашена от мненията за нея и изобщо не я бях избирала. Бих казала, че много уважава куража и тя самата е мъжко момиче, може би затова изглежда малко дръпната. Иначе единствената ми забележка към нея е, че прилага метода на Кристилер (това явно й е запазена марка), но при мен много се притесняваха, че е минало много време откакто ми се е спукал мехура и не искаха да протакат раждането. Успех на всичи!

# 353
И мен това с подмятанията по адрес на пациентите ми прави много  грозно впечатление. Все пак това е частна болница и хората си плащат за добро отношение. Аман от този български манталитет.

# 354
Здравейте,
Исках да попитам вече родилите мами - нали в Токуда изписват и в неделя? Защото разбрах, че при планово секцио се стои 5 нощи и на мен ми се пада да ме изпишат в неделя. Няма да ме държат до понеделник, нали?

# 355
  • София
Момичета искам да ви попитам за болничните.
Аз в момета съм в седем дневен болничен който ми го издадоха от Токуда - селдя се при д-р Илиев. Проблема е че ми казаха че от там могат да ми го удължат само ако ме приемат в болница за 3 дена(не разбрах дали наистина или само фиктивно като ме накарат да си платя 3 дневен престой). Нищо не казаха за минаване през ЛКК.
Аз ходя само там на ЖК и не съм записана никъде по ЗК.
Знаете ли дали личният ми лекар може да ми уреди да мина ЛКК и да ми дадът по дълъг болничен.
Надявам се да не ми се наложи но с тези контракции нищо не се знае.

Някоя от вас сблъсквала ли се е сподобна процедура и наистина ли трябва да ме приемат в болница за да ми издадът по-дълъг болничен.

# 356
stassimira да, трябва да те приемат в болница, но може и да се уредят нещата.
А за дълъг болничен, задължително се иска ЛКК. Моята лична примерно не издава и ми беше казала още в началото да не я търся за това.....АГ имал грижата....

Питай си обаче АГ дали фиктивно или наистина ще лежиш в Токуда, защото мен 2007 ми издаваха от там дълги болнични с ЛКК, но не съм лежала в болницата, но в Окръжна б-ца, ме караха да лежа, за да ми издадат болничен с ЛКК.
Дано ме разбра.... Whistling

# 357
Здравейте,
Исках да попитам вече родилите мами - нали в Токуда изписват и в неделя? Защото разбрах, че при планово секцио се стои 5 нощи и на мен ми се пада да ме изпишат в неделя. Няма да ме държат до понеделник, нали?

Изписват всеки ден без проблем  Peace

# 358
Здравейте,

Изписват всеки ден без проблем  Peace
Много благодаря за инфото  Peace

# 359
А памперси не се носят, нали? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт