За опита и секса

• 14 128
  • 227
  •   1
Отговори
# 60
Немо не съм чула за незадоволен мъж, да реве по форумите, ама жени има много, без оргазъм след 10-15 години брак..........това и мене ме очудва ама четох  Crossing Arms
Аха! Twisted Evil Подкрепям! Peace

# 61
Усъвършенстването в секса става в дългите връзки,а не с постоянна смяна на партньори.
НО ..когато имаш база,опит,преживявания с различни мъже е друго.
Едното няма нищо общо с другото.
Ясно е,че количеството не определя качеството но тук мисля става въпрос за друго.

# 62
Немо не съм чула за незадоволен мъж, да реве по форумите, ама жени има много, без оргазъм след 10-15 години брак..........това и мене ме очудва ама четох  Crossing Arms

Защото ние обикновено взимаме нещата в свои 'ръце' докато на жените им е по- лесно да хленчат .... а че и Робинзон Крузо не би му станало от нея ... не казва  Crossing Arms

# 63
Аз също мога да споделя всичко казано от Кремчето по въпроса,с изключение на факта,че аз далеч не съм му първата.Последното е само в мой плюс.Аз оплаквания нямам,радвам се,че имах късмет да попадна на точния човек от първият път.Предполагам съм си спестила известни разочарования.За него оставо притеснението дали някой ден ще ми се прииска да имам база за сравнение.

# 64
.Предполагам съм си спестила известни разочарования.
Спестила си си обаче и опит.Продължавам да твърдя че безполезен опит няма. Без значение дали е позитивен или негативен,опита те учи,кара те да се развиваш и да израстваш.Има неща в живота ми които са ми се случили и изобщо не са приятни. Но ако се върна назад, не бих се отказала и от тях, защото те са ми помогнали да осъзная много неща, да "порасна", както се казва.

# 65
Спестила си си обаче и опит.Продължавам да твърдя че безполезен опит няма. Без значение дали е позитивен или негативен,опита те учи,кара те да се развиваш и да израстваш.Има неща в живота ми които са ми се случили и изобщо не са приятни. Но ако се върна назад, не бих се отказала и от тях, защото те са ми помогнали да осъзная много неща, да "порасна", както се казва.

И аз съм на това мнение.

# 66
  • В градината...
Разбира се, че може. Аз съм доказателсвто. Всичко зависи от чувствеността ти, от емоционалния ти свят.

# 67
Усъвършенстването в секса става в дългите връзки,а не с постоянна смяна на партньори.
Ясно е,че количеството не определя качеството но тук мисля става въпрос за друго.

Базата за сравнение е нож с две остриета. От една страна разбираш какво искаш, но от друга пък критериите ти се завишават и става по-трудно да намериш каквото търсиш.

# 68
Ами нямам база за сравнение,но не се и оплаквам.
Според мен опит можеш да натрупаш и с един-единствен партньор.Той опитът не се състои в това да си направиш колекция от мъже,опитът се състои в усещанията,в оргазмите Wink(има жени с богат опит с различни мъже неизпитали оргазъм).

# 69

Базата за сравнение е нож с две остриета. От една страна разбираш какво искаш, но от друга пък критериите ти се завишават и става по-трудно да намериш каквото търсиш.

Така е,да но предпочитам да знам какво изпускам.Отколкото да не знам  Mr. Green

# 70
И аз така  Laughing

# 71
Значи по-добре щастлив и задоволен отколкото нещастен и на сухо  Mr. Green Mr. Green

# 72
Значи по-добре щастлив и задоволен отколкото нещастен и на сухо  Mr. Green Mr. Green

Е,много ясно Party Laughing

# 73
Жена само с един партньор ми се вижда по-приемливо.
Но аз лично не бих  тръгнала с девствен мъж.

# 74

И аз подкрепям това мнение! Опита учи Simple Smile а и никой не може да ме убеди, че човек (независимо мъж или жена), който е бил само с 1 от както се помни, няма в даден момент да започне да се чуди какво ли би било да опита и с други..

Общи условия

Активация на акаунт